N Acetylcysteïne - Pharmazell
EUR  22,50

N Acetylcysteïne - Pharmazell

Van: Ergomax
Waardering:
93% of 100
 • Zuivere N-Acetyl-Cysteïne (NAC)
 • Van Pharmazell
 • Categorie: Ontgifting & Breed inzetbaar
 • 600 mg per capsule
 • 80 plantaardige capsules
Op voorraad
SKU
ERG-27
EUR  22,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

N-Acetyl-Cysteïne capsules van Ergomax

N-acetyl-cysteïne (NAC) is een voedingssupplement met een brede toepassing. Het wordt ook regelmatig in de reguliere geneeskunde gebruikt, waar het tot de groep mucolytica behoort. N-acetyl-cysteïne is de voorloper van het lichaamseigen antioxidant glutathion. Daarnaast speelt N-acetyl-cysteïne een rol in het beïnvloeden van genexpressie, een aspect dat doorgaans minder bekend is. Op dit fundamentele niveau reguleert N-acetyl-cysteïne verschillende belangrijke processen in het lichaam.

Voordelen:

 • Zeer goede opname en stabiel
 • Voorloper van glutathion
 • Brede toepasbaarheid
 • Van natuurlijke oorsprong
 • Vrij van gluten, soja en kunstmatige toevoegingen, gmo-vrij

Wat is N-acetyl-cysteïne?

De stof N-acetyl-cysteïne is de geacetyleerde vorm van het zwavelhoudende aminozuur L-cysteïne. De ‘N’ staat voor het stikstof atoom en de acetylgroep fungeert na afsplitsing als een belangrijke biochemische stof in het lichaam. Het lichaam kan L-cysteïne zelf maken uit het aminozuur L-methionine, maar de synthese is niet altijd voldoende. N-acetyl-cysteïne is dus een semi-essentieel ofwel conditioneel aminozuur.

N-acetyl-cysteïne wordt van nature niet in het lichaam gevonden. Aanvulling via suppletie is dan ook de enige manier om afdoende van deze stof binnen te krijgen. N-acetyl-cysteïne wordt beter opgenomen en is stabieler dan gewone cysteïne. Ergomax gebruikt in dit supplement N-acetyl-cysteïne van het gerenommeerde Duitse bedrijf Pharmazell.

Glutathion aanvullen via N-acetyl-cysteïne

Ondanks het feit dat N-acetyl-cysteïne niet door het lichaam wordt aangemaakt, is het een belangrijke stof voor de aanmaak van het belangrijkste lichaamseigen antioxidant glutathion. Glutathion wordt opgebouwd uit de aminozuren cysteïne, glutamine en glycine, mits deze aminozuren voldoende aanwezig zijn in het lichaam. Glutathion is essentieel voor een goed lichamelijk functioneren. Omgevings- en leefstijlfactoren zijn van invloed op onze glutathionvoorraden.

Wat is de werking van acetylcysteïne?

Het nemen van N-acetyl-cysteïne is een van de beste en logische manieren om de glutathion voorraden aan te vullen. Door het lichaam van N-acetyl-cysteïne te voorzien, kan het zelf naar behoefte meer glutathion aanmaken. Net zoals bij suppletie met andere antioxidanten is het belangrijk om N-acetyl-cysteïne niet over te doseren. Je wilt het belangrijke glutathionsysteem wel stimuleren, maar niet ontregelen. Bij de passende dosering is N-acetyl-cysteïne zeer veilig in gebruik.

Hoeveel keer per dag gebruik je acetylcysteïne?

De dagelijkse dosering van N-acetyl-cysteïne van Ergomax bedraagt 1 tot 2 tabletten. Neem je 2 tabletten, dan kun je die het beste op twee verschillende tijdstippen innemen.

Hoe lang mag je acetylcysteïne gebruiken?

N-acetyl-cysteïne is een semi-essentieel ofwel conditioneel aminozuur. Dat betekent dat je lichaam het elke dag kan gebruiken. Je kunt acetylcysteïne dus zo lang gebruiken als je zelf wilt. Houd je aan de aanbevolen dosering. 

Is Fluimiciel hetzelfde als acetylcysteïne?

Acetylcysteïne is bekend onder meerdere namen, zoals Fluimicil. Fluimicil wordt verkocht via de apotheek als geneesmiddel en kent mogelijk een andere dosering en toepassing. N-acetyl-cysteïne is een voedingssupplement.

Over Ergomax

Voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten, dat is waar Ergomax voor gaat. Ons assortiment bestaat uit natuurlijke nutraceuticals met een bewezen effect en onderbouwd met professioneel advies. Veel tijd gaat uit naar onderzoek naar nieuwe en unieke stoffen. Ook bieden we veel bijzondere nicheproducten aan. Kwaliteit staat hierbij voorop. Al onze producten zijn zorgvuldig beoordeeld en getoetst. Dat geldt ook voor onze eigen productenlijn. Stoffen zijn zo natuurlijk mogelijk en producten zo min mogelijk bewerkt. Iedereen moet een optimale vitaliteit kunnen nastreven.

Meer informatie
Product Naam
N Acetylcysteïne - Pharmazell
Art.nr.
ERG-27
Merk
Ergomax
Inhoud
80 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tot 2 capsules per dag.

Ingrediënten per dosering

N-Acetyl-Cysteine 600 mg.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardig), rijstconcentraat

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:N Acetylcysteïne - Pharmazell
Uw waardering
Klantenreviews
 1. bijzonder vlotte en perfecte levering van goed product
  Algehele beoordeling
  100%
  Erg blij met het product wat ik voor een goede prijs kon vinden. Werd supersnel gebracht, dus... ik ben Happy!

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. een duidelijke uitleg
  Algehele beoordeling
  80%
  ontregeld is een voltooid deelwoord dat eindigt op 'd'
  met vriendelijke groet, erik visser

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. lever
  Algehele beoordeling
  80%
  gebruik het op advies therapeut als kuur samen met mariadistel voor de lever

  Gereviewd door

  Gepost op

 4. Uitstekend!
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik neem dit product (samen met serrapeptase) voor endometriose en pcos. Ik heb door Nac veel minder last van vastzittend slijm. Ik heb geen bijwerkingen.

  Gereviewd door

  Gepost op

 5. Prima produkt
  Algehele beoordeling
  100%
  Prima produkt voor een zeer aantrekkelijke prijs, hoge dosering per capsule, dus ook
  extra voordelig in gebruik.

  Gereviewd door

  Gepost op

Toon meer reviews