Runder-orgaan-mix - Grasgevoerd
EUR  72,95

Runder-orgaan-mix - Grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Rauw gevriesdroogd
 • Bevat natuurlijk heemijzer
 • Rijk aan CoQ10, vitamine A & B12
 • Helpt het immuunsysteem*1
 • Activeert de natuurlijke energie*2
 • Vrij van hormonen & pesticiden
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-01
EUR  72,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runder-orgaan-mix van Ancestral Supplements

Sinds het begin der tijden is ons lichaam geëvolueerd via eten volgens het kop-tot-staart-principe: een eetwijze waarbij alle onderdelen van een dier gebruikt worden ter consumptie. De Grasgevoerde Runder-orgaan-mix van Ancestral Supplements bevat lever, alvleesklier, hart, milt en nier afkomstig van Nieuw-Zeelandse weiderunderen. Het eten van gezonde runderorganen is volgens de principes van deze oude traditie en herwint steeds meer haar plek in de huidige tijd. Niets voor niets geloven de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika en andere traditionele volkeren dat het eten van de organen van een gezond dier de gezondheid van hetzelfde orgaan in ons eigen lichaam ondersteunt.

De kracht van Runder-orgaan-mix

Grassfed Beef Organs van Ancestral Supplements is samengesteld uit een mix van verschillende runderorganen. Zo bevat de mix lever, hart, nieren, alvleesklier en milt, waardoor het supplement van alles wat in huis heeft en je van al deze organen iets binnenkrijgt. Per dosering van 6 capsules krijg je 600 mg van elk orgaan binnen. Runderhart is een zeer rijke bron van co-enzym Q10 en de lever is Moeder Natuur’s meest geconcentreerde superfood en bron van vitamine A, vitamine B12 en heemijzer. Rundernieren zijn bioactieve bronnen van natuurlijk selenium en vitamine B12, terwijl de alvleesklier van een rund boordevol enzymen zit. De rundermilt ten slotte bevat een hoge concentratie aan het goed opneembare heemijzer.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Rijk aan vitamine A en B12, CoQ10 en het goed opneembare heemijzer
 • Vitamine A en B12 ondersteunen de afweer van het lichaam
 • Vitamine B12 ondersteunt de natuurlijke energie in het lichaam
 • Ijzer (heemijzer) ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • Puur geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij de vorming van nieuwe cellen. Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees bevat een scala aan essentiële eiwitten, maar ook aan vetzuren, bioactieve componenten en micronutriënten zoals vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn niet in dergelijke concentraties te vinden in andere dierlijke of plantaardige eiwitbronnen. Dierlijke organen bevatten bovendien weefselspecifieke voedingsstoffen die direct door ons lichaam getransporteerd kunnen worden naar de ermee corresponderende organen in ons lichaam. De orgaan-specifieke voedingsstoffen lijken wel puzzelstukjes die precies passen binnen de voedingsbehoefte van dezelfde organen in het menselijk lichaam. Via orgaanvlees kunnen we dus essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die goed zijn voor ons hele lichaam en die bovendien componenten bevatten die zich in het bijzonder richten op het doelorgaan in ons lichaam waarmee het supplement correspondeert. 

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe of evolutionair eten een interessant uitgangspunt kunnen zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we ons namelijk op deze manier voeden, zorgen we er niet alleen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen komt ook overeen met de eeuwenoude menselijke traditie om orgaanvlees te eten vanwege de hoge concentratie nutriënten die erin zitten. De kennis dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen bestond reeds bij veel oude beschavingen. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en vitamine B12. Voedingsstoffen waar veel mensen met een modern dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van een dierlijk orgaan sluit bovendien aan bij de voedingsstoffen die datzelfde orgaan in het menselijk lichaam kan gebruiken.

Natuurlijke ingrediënten van Runder-orgaan-mix:

 • Vitamine A
 • Vitamine B12
 • Co-enzym Q10 (ook bekend als CoQ10)
 • Selenium
 • Enzymen
 • Heemijzer

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met een goede reden: de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen.

*1 Vitamine A en B12, die van nature aanwezig zijn in runderlever, helpen het immuunsysteem
*2 Vitamine B12, dat van nature aanwezig is in runderlever, activeert de natuurlijke energie in je lichaam

Meer informatie
Product Naam
Runder-orgaan-mix - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-01
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door je arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

600 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede rundvleesorganen (600 mg grasgevoederde runderlever, 600 mg grasgevoerde runderhart, 600 mg grasgevoerde rundernieren, 600 mg grasgevoerde runderalvleesklier, 600 mg grasgevoerde rundermilt)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runder-orgaan-mix - Grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Meer energie en minder haar verlies
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik heb al enkele producten besteld van ancestral supplements (MOFO, beef intestines en beef organ mix) en heb heel goeie ervaringen met deze producten. De eerste maand nam ik MOFO en merkte dat men energie verbeterde. De 2de maand nam ik organ mix en het viel me plots op dat ik veel minder haar verlies heb bij het wassen.

  Ook is men uithouding/conditie enorm verbeterd zonder iets van sport te doen. Ik merkte het aan men dagelijkse fiets rit naar het werk. Veel minder verzuring en een betere uithouding. De beef intestines neem ik al van dag 1 en die helpen men maag en darmklachten te verbeteren.

  Als je geen organen kan eten is dit zeker een aanrader. Ik wou dat ik meer geld had om alles van ancestral supplements uit te proberen.

  Gereviewd door

  Gepost op