Runder-orgaan-mix - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Grasgevoerd
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimaal behoud
 • Onafhankelijk getest
 • Vrij van allergenen
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-01
EUR  56,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runder-orgaan-mix van Ancestral Supplements

Sinds het begin der tijden is ons lichaam geëvolueerd via eten volgens het kop-tot-staart-principe: een eetwijze waarbij alle onderdelen van een dier gebruikt worden ter consumptie. De grasgevoerde Runder-orgaan-mix van Ancestral Supplements bevat lever, alvleesklier, hart, milt en nier. Het eten van gezonde runder organen heeft diverse welzijns- en gezondheidseffecten. Zoals de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika en andere traditionele volkeren al wisten: het eten van de organen van een gezond dier versterkt en ondersteunt de gezondheid van hetzelfde orgaan in ons eigen lichaam.

De kracht van Runder-orgaan-mix

De Runder-orgaan-mix van Ancestral Supplements is samengesteld uit een mix van verschillende runderorganen. Zo bevat de mix lever, hart, nieren, alvleesklier en milt, waardoor het supplement van alles wat in huis heeft en je het goede van al deze organen binnenkrijgt. Per dosering van 6 capsules krijg je 600 mg van elk orgaan binnen. Runderhart is een zeer rijke bron van de antioxidant co-enzym Q10 en de lever is Moeder Natuur’s meest geconcentreerde superfood en bron van vitamine A, vitamine B12 en heemijzer. Rundernieren zijn bioactieve bronnen van natuurlijk selenium en vitamine B12, terwijl de alvleesklier van een rund boordevol enzymen zit. De rundermilt ten slotte bevat een hoge concentratie aan het goed opneembare heemijzer, dat een gezonde bloedopbouw ondersteunt.

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met een goede reden: de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Natuurlijke ingrediënten van Runder-orgaan-mix:

 • Vitamine A
 • Vitamine B12
 • Co-enzym Q10 (ook bekend als CoQ10)
 • Selenium
 • Enzymen

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en belangrijke cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe een belangrijk uitgangspunt moeten zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we namelijk evolutionair eten, zorgen we er niet allen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen heeft ook talloze gezondheidseffecten.

Deze kennis bestond reeds bij traditionele beschavingen en het is al decennia goed gedocumenteerd dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen voor het menselijk lichaam. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en B12. Allemaal voedingsstoffen waar de meeste mensen met een Westers dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van elk orgaan, komt bovendien overeen met de voedingsstoffen die dat orgaan in het menselijk lichaam nodig heeft.

Hoe werken orgaan supplementen?

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij de vorming van elke nieuwe cel en elk nieuw individu. Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees bevat een scala aan essentiële eiwitten, maar ook aan vetzuren, bioactieve componenten en micronutriënten zoals vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn niet in dergelijke concentraties te vinden in andere dierlijke of plantaardige eiwitbronnen.

Dierlijke organen bevatten bovendien weefselspecifieke voedingsstoffen die direct door ons lichaam getransporteerd worden naar de ermee corresponderende organen in ons lichaam. De orgaan-specifieke voedingsstoffen zijn als puzzelstukjes die precies passen binnen de voedingsbehoefte van dezelfde organen in het menselijk lichaam. Via orgaanvlees kunnen we dus unieke essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die goed zijn voor ons hele lichaam en die bovendien componenten bevatten die zich in het bijzonder richten op het doelorgaan in ons lichaam waarmee het supplement correspondeert.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van de in de bio-industrie veelvuldig gebruikte hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen.

Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen.

Meer informatie
Product Naam
Runder-orgaan-mix - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
6 capsules
Ingrediënten per dosering
Hoeveelheid per capsule% DV
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede rundvleesorganen 500 mg **
grasgevoederde runderlever 100 mg **
grasgevoerde runderhart 100 mg **
grasgevoerde rundernieren 100 mg **
grasgevoerde runderalvleesklier 100 mg **
grasgevoerde rundermilt 100 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan