Runderalvleesklier - Grasgevoerd
EUR  57,95

Runderalvleesklier - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Resonerend met het eigen lichaam
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimale kwaliteit
 • Rijk aan vitaminen, mineralen en bioactieve stoffen
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-06
EUR  57,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderalvleesklier van Ancestral Supplements

Oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren geloven al eeuwenlang in de kennis dat het eten van de organen van een gezond dier, een ondersteuning werking heeft voor het overeenkomstige orgaan van het etende individu. Dierlijke organen bevatten immers hoge concentraties van essentiële voedingsstoffen. Zo zijn alvleesklierextracten bijzonder rijk aan enzymen. Deze zijn nodig om eiwitten (proteolyse), vetten en koolhydraten af te breken. Dit natuurlijke product van Ancestral Supplements biedt aan scala een essentiële voedingsstoffen, enzymen en cofactoren in dezelfde hoge concentratie zoals ze in runderalvleesklier voorkomen.

De kracht van Runderalvleesklier

Grassfed Beef Pancreas van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat 100% pure runderalvleesklier bevat. Runderalvleesklier kent hoge concentraties peptiden die exclusief voorkomen in dit orgaan. De alvleesklier van een rund is ook rijk aan essentiële nutriënten, cofactoren en enzymen.

Alvleesklierextracten bevatten bovendien een rijke hoeveelheid enzymen die belangrijk zijn voor het afbreken van vetten, proteïnen en koolhydraten in ons lichaam. De enzymen afkomstig van alvleesklierextracten worden veelvuldig gebruikt bij diverse aandoeningen. Een verminderde werking van de eigen alvleesklier kan een verminderde spijsvertering, malabsorptie, voedingstekorten en buikpijn tot gevolg hebben.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rijk aan essentiële voedingsstoffen, waaronder peptiden, vitaminen en mineralen
 • Bevat bouwstenen die het lichaam gebruikt bij het maken van antilichamen, enzymen en weefselcellen
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen goed voor een systemische verzorging, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het is al vele jaren gedocumenteerd dat sommige van deze voedingsstoffen direct naar het doelorgaan in ons lichaam worden vervoerd.

Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen. Daarnaast vindt een selectie van orgaan- en weefselspecifieke stoffen direct hun weg naar de juiste plek in ons lichaam, waar ze meteen kunnen worden ingezet.

Eten van kop tot staart

Het kop-tot-staart-principe is een ethische en duurzame manier van vleesverwerking waarbij alle onderdelen van een dier worden gebruikt ter consumptie. Van oudsher is het heel gewoon om een dier volledig te gebruiken wanneer het is geslacht, maar tegenwoordig beperken we ons in onze Westerse samenleving meestal tot de gemakkelijk en snel te verwerken delen van een dier. Zonde, want het eten van organen en klieren is juist heel erg waardevol! Wijsheid die traditionele genezers uit oude culturen reeds wisten in te zetten.

Het klinkt logisch: ieder orgaan heeft immers een specifieke samenstelling van voedingsstoffen, enzymen en bioactieve stoffen die past bij de voedingsbehoefte van het lichaam en van de ermee corresponderende organen in het menselijk lichaam. Je kunt er dan ook voor kiezen om via suppletie met klieren en organen deze specifieke voedingsstoffen aan te vullen. Iedereen die eet volgens de principes van het evolutionair eten, gelooft dat ons lichaam de voedingsstoffen van gezonde, dierlijke organen meteen weet in te zetten. Een knap staaltje werk van Moeder Natuur!

Natuurlijke ingrediënten van Runderalvleesklier:

 • Peptiden uitsluitend aangetroffen in alvleesklierweefsel
 • Trypsine en colipase die een rol spelen bij de activatie van proteolytische enzymen
 • Alvleesklierenzymen die als functie hebben om eiwitten, vetten (lipase) en koolhydraten (amylase) af te breken

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van de in de bio-industrie veelvuldig gebruikte hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen.

Meer informatie
Product Naam
Runderalvleesklier - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 3-6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut

Ingrediënten per dosering

500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderalvleesklier (lipase, protease, trypsin, amylase)

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderalvleesklier - Grasgevoerd
Uw waardering