Runderalvleesklier - Grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Resonerend met het lichaam
 • Rijk aan protease & proteïnen
 • Met hoge concentraties peptiden
 • Rauw gevriesdroogd
 • Vrij van hormonen en GMO’s
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-06
EUR  66,50
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderalvleesklier van Ancestral Supplements

Oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren geloven al eeuwenlang dat het eten van de organen van een gezond dier een ondersteunende werking heeft voor het overeenkomstige orgaan van het etende individu. Dierlijke organen bevatten immers hoge concentraties van essentiële voedingsstoffen. Zo zijn alvleesklierextracten bijzonder rijk aan protease, ofwel proteolytische enzymen. Deze hebben in het lichaam een functie bij het afbreken van eiwitten, vetten en koolhydraten . Dit natuurlijke product van Ancestral Supplements biedt een scala aan essentiële voedingsstoffen, enzymen en cofactoren in dezelfde hoge concentratie als ze in runderalvleesklier voorkomen.

De kracht van Runderalvleesklier

Grassfed Beef Pancreas van Ancestral Supplements is een natuurlijk voedingssupplement dat 100% pure runderalvleesklier bevat. Runderalvleesklier kent hoge concentraties peptiden die exclusief voorkomen in dit orgaan. De alvleesklier van een rund is ook rijk aan andere essentiële nutriënten, cofactoren en enzymen. Alvleesklierextracten bevatten bovendien een rijke hoeveelheid protease of proteolytische enzymen die belangrijk zijn bij het afbreken van vetten, proteïnen en koolhydraten in ons lichaam. Ze bevatten ook trypsine en colipase, die een rol spelen bij de activatie van proteolytische enzymen. De enzymen afkomstig van alvleesklierextract passen in een dieet dat in harmonie is met de natuur en dat bestaat uit gezonde, hoogwaardige voeding die rijk is aan nutriënten.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rijk aan essentiële voedingsstoffen, waaronder peptiden, enzymen, vitaminen en mineralen
 • Bevat trypsine en colipase die een rol spelen bij de activatie van proteolytische enzymen
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen van invloed op het hele lichaamssysteem, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het lijkt erop dat de voedingsstoffen in orgaanvlees door het lichaam worden herkend als orgaan-specifieke voedingsstoffen en door het lichaam kunnen worden vervoerd naar het ermee corresponderende orgaan in ons lichaam. Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam en voor onze organen in het bijzonder.

Eten van kop tot staart

Het kop-tot-staart-principe is een ethische en duurzame manier van vleesverwerking waarbij alle onderdelen van een dier worden gebruikt ter consumptie. Van oudsher is het heel gewoon om een dier volledig te gebruiken wanneer het is geslacht, maar tegenwoordig beperken we ons in onze moderne samenleving meestal tot de gemakkelijk en snel te verwerken delen van een dier. Zonde, want het eten van organen en klieren is juist heel erg waardevol! Wijsheid die traditionele genezers uit oude culturen reeds wisten in te zetten. Het klinkt best logisch: ieder dierlijk orgaan is immers een specifieke bron van voedingsstoffen, enzymen en bioactieve stoffen die niet alleen goed zijn voor het hele lichaam, maar ook goed lijken te passen bij de voedingsbehoefte van het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Voor een gerichte ondersteuning kun je ervoor kiezen om via suppletie met klieren en organen deze specifieke voedingsstoffen toe te voegen aan je dieet. Mensen die eten volgens de principes van het evolutionair eten, geloven erin dat ons lichaam de voedingsstoffen van gezonde, dierlijke organen goed en specifiek weet in te zetten. Een knap staaltje werk van Moeder Natuur!

Natuurlijke ingrediënten van Runderalvleesklier:

 • Peptiden uitsluitend aangetroffen in alvleesklierweefsel
 • Trypsine en colipase die een rol spelen bij de activatie van proteolytische enzymen
 • Alvleesklierenzymen die als functie hebben om eiwitten, vetten (lipase) en koolhydraten (amylase) af te breken

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met een goede reden: de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen.

Meer informatie
Product Naam
Runderalvleesklier - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-06
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 3-6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut

Ingrediënten per dosering

500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderalvleesklier (lipase, protease, trypsin, amylase)

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderalvleesklier - Grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Helpt enorm bij spijsvertering. Laat de pijn in de alvleesklier verdwijnen. Verlaagde ook mijn bloedsuikerspiegel.
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik hoop dat deze bij jullie in het assortiment blijft.

  Gereviewd door

  Gepost op