Runderbloedcomplex - Blood Vitality - met Lever & Milt - Grasgevoerd

 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Grasgevoerde weiderunderen
 • Runderbloed, -milt & -lever
 • Biologisch beschikbaar heemijzer
 • Bron van natuurlijke vitamine B12 & D
 • Voor de vorming van rode bloedcellen*
 • Vrij van hormonen, pesticiden & GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimaal behoud
 • Onafhankelijk getest
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-26
EUR  71,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Blood Vitality met Lever & Milt van Ancestral Supplements

Bloed voorziet het menselijk lichaam van leven middels voedingsstoffen en energie, zoals ook rivieren de aarde het leven geven. Ons bloed transporteert nutriënten, zuurstof en hormonen door ons hele lichaam om onze organen, botten, pezen, spieren en huid te voorzien van voedingstoffen. Het bestaat uit rode en witte bloedcellen en bloedplaatjes die zich in het vloeibare bloedplasma bevinden. Bloed reguleert onze pH-waarde, lichaamstemperatuur en de hydratatie van onze cellen. Bovendien vecht het tegen infecties en beschermt het ons tegen ziektes door het transporteren van immuuneiwitten en antilichamen naar plekken waar die nodig zijn.

Bloed is rijk aan vitamine B12, CoQ10, bio-identieke vitamine D en het is de meest geconcentreerde bron van heemijzer in de natuur. Door de combinatie van bloed, lever en milt in Blood Vitality wordt je lichaam voorzien van essentiële vitaminen, mineralen, enzymen en cofactoren die bijdragen tot een normale bloedvorming en gunstig zijn voor de ijzerstofwisseling. De aanbevolen dosering is 6 capsules per dag en het product kan met of zonder ander voedsel worden ingenomen.

Bloed als levensdrank voor onze voorouders

Onze voorouders geloofden dat het bloed van een dier diens levenskracht bevatte. Ze eerden het bloed van dieren als een heilige drank vol kracht, energie en vitaliteit en ze geloofden er in dat het innemen van deze rode levensvloeistof hun eigen levenskracht zou versterken. De Inuit staan erom bekend het bloed van diverse dieren te consumeren, met name dat van de zeehond. De Inuitstam gelooft erin dat zeehondenbloed het bloed is dat ook door de aderen van alle leden van de Inuit stroomt en dat het hen leven, kracht en een sterker immuunsysteem geeft. Ook verhalen uit de tijd van Ghengis Khan reppen van Mongoolse stammen die leefden op een dieet van paardenbloed en gefermenteerde paardenmelk. Weston A. Price beschreef gedurende zijn reizen eveneens hoe het dieet van diverse volkeren bestond uit dierlijk vlees, bloed en melk, dat hen voorzag van bouwstenen voor het lichaam en belangrijke vetoplosbare en wateroplosbare vitaminen.

De kracht van Runderbloed

Blood Vitality met Lever & Milt van Ancestral Supplements voorziet ons van al de nutritionele bouwstenen die we nodig hebben om onze eigen levenskracht, ons bloed, te kunnen ondersteunen. Blood Vitality is gemaakt van 100% puur bloed, milt en lever afkomstig van grasgevoerde Nieuw-Zeelandse weiderunderen. Deze nutriëntrijke organen en weefsels zijn een goede bron van heemijzer, rode en witte bloedcellen, bloedplaatjes, immunoglobulinen (eiwitten), vitamine B12, A, D, K2, CoQ10, choline en ook peptiden, cofactoren en enzymen die specifiek zijn voor deze organen en weefsels.

Voordelen

 • Bevat uitsluitend 100% organen & bloedweefsels afkomstig van grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • IJzer en vitamine B12 ondersteunen de aanmaak van rode bloedlichaampjes
 • IJzer draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam
 • Vitamine D draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed
 • Vitamine A helpt een goed ijzergehalte in het bloed te behouden
 • Vitamine K2 draagt bij tot een normale bloedstolling
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Het kop-tot-staart-principe is een ethische en duurzame manier van vleesverwerking waarbij alle onderdelen van een dier worden gebruikt ter consumptie. Van oudsher is het heel gewoon om een dier volledig te gebruiken wanneer het is geslacht, maar tegenwoordig beperken we ons in onze moderne samenleving meestal tot de gemakkelijk en snel te verwerken delen van een dier. Zonde, want het eten van organen en klieren is juist heel erg waardevol! Wijsheid die traditionele genezers uit oude culturen reeds wisten in te zetten. Het klinkt best logisch: ieder dierlijk orgaan is immers een specifieke bron van voedingsstoffen, enzymen en bioactieve stoffen die niet alleen goed zijn voor het hele lichaam, maar ook goed lijken te passen bij de voedingsbehoefte van het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Voor een gerichte ondersteuning kun je ervoor kiezen om via suppletie met klieren en organen deze specifieke voedingsstoffen toe te voegen aan je dieet. Mensen die eten volgens de principes van het evolutionair eten, geloven erin dat ons lichaam de voedingsstoffen van gezonde, dierlijke organen goed en specifiek weet in te zetten. Een knap staaltje werk van Moeder Natuur!

Natuurlijke ingrediënten van Blood Vitality:

 • Biologisch beschikbaar heemijzer
 • Vitamine B12
 • Co-enzym Q10
 • Bio-identieke vitamine D
 • Voorgevormde vitamine A & K2
 • Choline, folaat, koper & selenium
 • Milt-, lever- en bloedspecifieke proteïnen, enzymen, stamcellen & moleculaire biodirectoren

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen en dierlijk botweefsel. Organen en botten vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen van invloed op het hele lichaamssysteem, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het lijkt erop dat de voedingsstoffen in orgaanvlees door het lichaam worden herkend als orgaan-specifieke voedingsstoffen en door het lichaam kunnen worden vervoerd naar het ermee corresponderende orgaan in ons lichaam. Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam en voor onze organen in het bijzonder.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements brengt met haar orgaansupplementen producten van hoge kwaliteit op de markt. De ingrediënten ervan zijn afkomstig van grasgevoerde, uit het groene Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. De dieren worden er met aandacht voor mens, dier en milieu gehouden, wat betekent dat ze goed worden verzorgd en gemonitord en een fijne leefomgeving hebben. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw gevriesdroogd worden, blijven voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en cofactoren optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten ze geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Met haar missie om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in ons leven om zo mensen weer krachtig, gezond en gelukkig te maken’, heeft orgaansupplementenbedrijf Ancestral Supplements een ambitieus doel. Het in Texas gevestigde bedrijf verdiepte zich in de levenswijze van onze voorouders en ontdekte onder meer de grote gezondheidsvoordelen van het eten van orgaanvlees. Ancestral Supplements stelt dat we ons lichaam goed doen door, net als onze voorouders, te eten volgens het kop-tot-staart-principe, waarbij alle onderdelen van dieren worden gebruikt en geconsumeerd. Orgaanvlees is namelijk extreem rijk aan voedingsstoffen en door ze te eten, kunnen we ons lichaam voorzien van deze belangrijke voedingsstoffen.

*IJzer en vitamine B12 dragen bij aan de vorming van rode bloedcellen

Meer informatie
Product Naam
Runderbloedcomplex - Blood Vitality - met Lever & Milt - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-26
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 6 capsules of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

1000 mg Nieuw-Zeelandse grasgevoerde (rund) rode en witte bloedcellen, heemijzer, bloedplaatjes, immuuneiwitten, 1000 mg Nieuw-Zeelandse grasgevoerde lever (rund), 1000 mg Nieuw-Zeelandse grasgevoerde milt (rund).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderbloedcomplex - Blood Vitality - met Lever & Milt - Grasgevoerd
Uw waardering