Rundermilt - Grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Verenigbaar met het lichaam
 • Met splenopentine en tufstine
 • Rijk aan heemijzer en proteïnen
 • Helpt bij de vorming van rode bloedcellen*1
 • Ondersteunt het immuunsysteem*2
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-12
EUR  66,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Rundermilt van Ancestral Supplements

Al eeuwenlang consumeren de oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren organen van gezonde dieren vanwege hun geloof in het idee dat dit de werking en vitaliteit van de eigen organen kan ondersteunen. Grasgevoerde Rundermilt van Ancestral Supplements bevat unieke peptiden, waaronder splenopentine en tuftsine, die uitsluitend voorkomen in miltweefsel. Een capsule bevat 500 milligram grasgevoerde rundermilt. Bovendien is rundermilt een bijzonder rijke bron van natuurlijk heemijzer. Het consumeren van gezonde runderorganen is in overeenstemming met de oeroude traditie van het van kop tot staart eten van dieren en past binnen een gezond, op de natuur gebaseerd dieet.

De kracht van Rundermilt

Het consumeren van natuurlijke, voedingsstofrijke dierlijke organen is in harmonie met de natuur en is in overeenstemming met de manier waarop onze voorouders leefden. Grassfed Beef Spleen van Ancestral Supplements is een voedingssupplement dat pure rundermilt bevat. Het supplement levert proteïnen die exclusief voorkomen in rundermilt en bevat peptiden die alleen voorkomen in miltweefsel, zoals tuftsine en splenopentine. Bovendien bevat rundermilt, net als beenmerg, hoge concentraties alkylglycerolen (AKG’s) en bevat het orgaan tot 5x meer heemijzer dan runderlever: 28 gram (1 ounce) rundermilt bevat gemiddeld namelijk 12,5 milligram heemijzer, terwijl dezelfde hoeveelheid runderlever gemiddeld slechts 2,5 milligram heemijzer bevat. De milt in het menselijk lichaam maakt onderdeel uit van het immuunsysteem en zorgt voor een goede afweer tegen bacteriën. Heemijzer, zoals dat in rundermilt voorkomt, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en helpt bij de normale vorming van rode bloedlichaampjes en hemoglobine.

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen van invloed op het hele lichaamssysteem, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het lijkt erop dat de voedingsstoffen in orgaanvlees door het lichaam worden herkend als orgaan-specifieke voedingsstoffen en door het lichaam kunnen worden vervoerd naar het ermee corresponderende orgaan in ons lichaam. Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam en voor onze organen in het bijzonder.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Met splenine en met proteïnen die uitsluitend voorkomen in miltweefsel
 • Bevat unieke peptiden, zoals splenopentine en tuftsine
 • Rundermilt bevat 5x meer heemijzer dan runderlever
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bevat geen pesticiden, hormonen of vulstoffen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe of evolutionair eten een interessant uitgangspunt kunnen zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we ons namelijk op deze manier voeden, zorgen we er niet alleen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen komt ook overeen met de eeuwenoude menselijke traditie om orgaanvlees te eten vanwege de hoge concentratie nutriënten die erin zitten. De kennis dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen bestond reeds bij veel oude beschavingen. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en vitamine B12. Voedingsstoffen waar veel mensen met een modern dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van een dierlijk orgaan sluit bovendien aan bij de voedingsstoffen die datzelfde orgaan in het menselijk lichaam kan gebruiken.

Natuurlijke ingrediënten van Rundermilt:

 • Met proteïnen die uitsluitend voorkomen in miltweefsel
 • Bevat splenine
 • Rundermilt bevat 5x meer heemijzer dan runderlever
 • Unieke peptiden, zoals splenopentine en tuftsine

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen. 

*1 Rundermilt is van nature een rijke bron van heemijzer, dat helpt bij de vorming van rode bloedcellen
*2 Rundermilt is van nature een rijke bron van heemijzer, dat het immuunsysteem ondersteunt

Meer informatie
Product Naam
Rundermilt - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-12
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 3 tot 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde rundermilt

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundermilt - Grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Ideaal tegen Bloedarmoede!
  Algehele beoordeling
  100%
  Na jarenlang problemen met lage ijzerwaarden (HB en Ferritine (5) en het slikken van ijzertabletten van de huisarts met geen effect en vooral erge bijwerkingen zoals obstipatie buikpijn en misselijkheid. Ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. En las ik ergens dat rundermilt wel is goed zou kunnen zijn. Toen kwam ik uit bij Ancestral beef spleen. Na 2 weken was mijn ferritine verhoogd met 40 punten! En dit zonder bijwerkingen! En Raakte ik ook nog eens gelijk zwanger na maanden lang proberen! Kortom ik raad het iedereen aan met bloedarmoede/anemie. Ik heb het me gehele zwangerschap blijven gebruiken en een kerngezonde baby op de wereld gezet. kortom alle lof voor dit product!!

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Natuurlijk ijzersupplement
  Algehele beoordeling
  100%
  Rundermilt van Ancestral Supplements is goed voor ijzertekort / bloedarmoede. Om die reden aangeschaft. Er staan veel goede reviews over op Amazon.

  Gereviewd door

  Gepost op