Rundermilt - Grasgevoerd
EUR  57,95

Rundermilt - Grasgevoerd van Ancestral Supplements bij Ergomax

Waardering:
100% of 100
 • Orgaanextracten
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Verenigbaar met het lichaam
 • Rauw gevriesdroogd
 • Rijk aan heemijzer
 • Met proteïnen en peptiden
 • Geen hormonen of pesticiden
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-12
EUR  57,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Rundermilt van Ancestral Supplements

Al eeuwenlang consumeren de oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren organen van gezonde dieren om de werking en vitaliteit van de eigen organen te ondersteunen. Grasgevoerde Rundermilt van Ancestral Supplements bevat unieke peptiden, waaronder splenopentine en tuftsine, die uitsluitend voorkomen in miltweefsel. Een capsule bevat 500 milligram grasgevoerde rundermilt. Het consumeren van gezonde runderorganen is in overeenstemming met de oeroude traditie van het van kop tot staart eten van dieren en past binnen een gezond, op de natuur gebaseerd dieet./strong>

De kracht van Rundermilt

Het consumeren van natuurlijke, voedingsstofrijke dierlijke organen is in harmonie met de natuur en is in overeenstemming met de manier waarop onze voorouders leefden. Grassfed Beef Spleen van Ancestral Supplements is een voedingssupplement dat pure rundermilt bevat. Het supplement levert proteïnen die exclusief voorkomen in rundermilt en bevat peptiden die alleen voorkomen in miltweefsel, zoals tuftsin en splenopentin. Bovendien bevat rundermilt, net als beenmerg, hoge concentraties alkylglycerolen (AKG’s) en bevat het orgaan tot 5x meer heemijzer dan runderlever: 28 gram (1 ounce) rundermilt bevat namelijk 12,5 milligram heemijzer, terwijl dezelfde hoeveelheid runderlever slechts 2,5 milligram heemijzer bevat. De milt in het menselijk lichaam maakt onderdeel uit van het immuunsysteem en zorgt voor een goede afweer tegen bacteriën. Heemijzer, zoals dat in rundermilt voorkomt, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Met splenine en met proteïnen die uitsluitend voorkomen in miltweefsel
 • Bevat unieke peptiden, zoals splenopentine en tuftsine
 • Rundermilt bevat 5x meer heemijzer dan runderlever
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bevat geen pesticiden, hormonen of vulstoffen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Eiwitten spelen een belangrijke rol bij de vorming van nieuwe cellen. Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees bevat een scala aan essentiële eiwitten, maar ook aan vetzuren, bioactieve componenten en micronutriënten zoals vitamines en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn niet in dergelijke concentraties te vinden in andere dierlijke of plantaardige eiwitbronnen. Dierlijke organen bevatten bovendien weefselspecifieke voedingsstoffen die direct door ons lichaam getransporteerd kunnen worden naar de ermee corresponderende organen in ons lichaam. De orgaan-specifieke voedingsstoffen zijn als puzzelstukjes die precies passen binnen de voedingsbehoefte van dezelfde organen in het menselijk lichaam. Via orgaanvlees kunnen we dus essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die goed zijn voor ons hele lichaam en die bovendien componenten bevatten die zich in het bijzonder richten op het doelorgaan in ons lichaam waarmee het supplement correspondeert.

Eten van kop tot staart

Voor wie een duurzame, ethische en gezonde levenswijze nastreeft, zou het kop-tot-staart-principe of evolutionair eten een interessant uitgangspunt kunnen zijn bij het eten van dierlijke producten. Wanneer we ons namelijk op deze manier voeden, zorgen we er niet alleen voor dat er zo min mogelijk vlees verloren gaat, het eten van dierlijke organen komt ook overeen met de eeuwenoude menselijke traditie om orgaanvlees te eten vanwege de hoge concentratie nutriënten die erin zitten. De kennis dat orgaanvlees extreem rijk is aan essentiële voedingsstoffen bestond reeds bij veel oude beschavingen. Zo bevatten dierlijke organen hoge concentraties van de vetoplosbare vitaminen A, D, K en E, net als van magnesium, ijzer, choline, jodium en vitamine B12. Allemaal voedingsstoffen waar de meeste mensen met een Westers dieet best wat extra’s van kunnen gebruiken. De specifieke samenstelling van voedingsstoffen van een dierlijk orgaan sluit bovendien aan bij de voedingsstoffen die datzelfde orgaan in het menselijk lichaam kan gebruiken. 

Natuurlijke ingrediënten van Rundermilt:

 • Met proteïnen die uitsluitend voorkomen in miltweefsel
 • Bevat splenine
 • Rundermilt bevat 5x meer heemijzer dan runderlever
 • Unieke peptiden, zoals splenopentine en tuftsine

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van de in de bio-industrie veelvuldig gebruikte hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen. 

Meer informatie
Product Naam
Rundermilt - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 3 tot 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde rundermilt

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundermilt - Grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Natuurlijk ijzersupplement
  Algehele beoordeling
  100%
  Rundermilt van Ancestral Supplements is goed voor ijzertekort / bloedarmoede. Om die reden aangeschaft. Er staan veel goede reviews over op Amazon.

  Gereviewd door

  Gepost op