check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Atrantil - Bacteriële Overgroei

► Balanceert bacteriële overgroei
► 100% natuurlijk en zeer effectief
► Ontwikkeld door Dr. Kenneth Brown, gastro-enteroloog
► Gepatenteerd en specifiek geformuleerd
► Nieuwe formulering met 90 capsules!

Beschikbaarheid: Op voorraad

EUR  43,95
- +
Atrantil
Verzending

Bezorging met PostNL
Ook op zaterdag, binnen 24u

Bel ons

Vragen over dit product?
Bel ons op 024-6635366

Voordeel

Verzending tot 22:00!
Gratis verzending vanaf €60,00

Veilig shoppen

Veilig shoppen
Beveiligd met SSL-versleuteling

Veilig afrekenen

Veilig & gemakkelijk afrekenen
Met o.a. iDeal en PayPal

Productbeschrijving

Atrantil: geen probiotica

Atrantil is een gepatenteerde en innovatieve formulering die ontwikkeld is door Dr. Kenneth Brown, een Amerikaanse gastro-enteroloog. De unieke samenstelling die specifiek in de dunne darm werkt zorgt voor een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen (SIBO). Atrantil werkt al binnen een paar uur en na 7-10 dagen is er vaak al een groot verschil op te merken.

Atrantil geen probioticum maar een combinatie van 3 plantaardige ingrediënten. De extracten van M. balsamea, Quebracho en Conker Tree sluiten naadloos op elkaar aan om de methaanproducerende bacteriën  aan te pakken. De ingrediënten in Atrantil kunnen de bloedbaan niet bereiken en werken alleen maar in de dunnen darm.

Alles draait om balans

In de darmen zijn talloze bacteriën en schimmels te vinden die samen de darmflora vormen. Het in stand houden van een goede balans is essentieel voor dit orgaan. Door het hele spijsverteringsstelsel heen zijn er bacteriën te vinden en ieder deel van de darm heeft zo zijn specifieke darmfloraopmaak en hoeveelheid. De dunne darm bevat normaliter vrij weinig en specifieke bacteriën. Het behouden van deze specificiteit is essentieel voor de gezondheid, overgroei of uitroeiing beïnvloed dan ook logischerwijs het functioneren.

Atrantil doorbreekt de cyclus

De bacteriën in de darmen functioneren als een complex eco-systeem met een orgaanachtige werking. Er is waarschijnlijk niet een molecuul in het lichaam dat niet door de darmflora wordt gemaakt of beïnvloed. De complexe manier van interactie tussen de bacteriën en ons als mens is door de evolutie heen gevormd tot een zeer vernuftig geheel. Als je hier invloed op wilt uitoefenen dan moet dat krachtig en alomvattend zijn. Atrantil werkt heel specifiek in op een aantal werkingsmechanismen in de dunne darm en is goed voor een evenwichtige darmflora in dit gebied.

Flavonoïden en saponinen

De actieve stoffen in Atrantil behoren tot de flavonoïden en saponinen. Dit zijn stoffen die van nature aanwezig zijn in planten. Er zijn veel verschillende soorten en variaties met ieder hun eigen werking. Om gebruik te maken van de fysiologische werking is het niet alleen belangrijk dat de extracten van goede kwaliteit zijn maar dat ze tevens ook gestandaardiseerd zijn. Hierdoor bevat iedere capsule de juiste hoeveelheid aan werkzame stoffen en werkt het product optimaal. De flavonoïden uit Quebracho binden met waterstof en de saponinen uit Conker Tree binden aan het reductase enzyme waardoor de methaanproductie stopt.

Wat kan ik verwachten?

Atrantil is goed onderzocht en geeft doorgaans zelf geen bijwerkingen. Het is echter niet ongewoon dat er een Jurisch-Herxheimer Reactie kan ontstaan door het afsterven van bacteriën. Diarree, koortssymptomen en spierpijnen behoren tot de meest voorkomende reacties. Atrantil kan al binnen een aantal uur gaan werken en uit data blijkt dat na 10 dagen veelal significante veranderingen zijn opgetreden. Individuele reacties kunnen nooit uitgesloten worden en van persoon tot persoon kan het resultaat en de juiste dosering verschillen.

Voordelen Atrantil

 • Voor een goede maag en darmwerking.
 • Bevordert een natuurlijke stoelgang
 • Stimuleert de darmwerking
 • 100% natuurlijk en zeer effectief
 • Ontwikkeld door Dr. Kenneth Brown, gastro-enteroloog
 • Fysiologisch werkzaam en darmspecifiek

Specificaties

 • Naam: Atrantil
 • Merk: KBS Research, Inc
 • Inhoud: 90 capsules
 • Bijzonderheden: Werkt snel en draagt bij aan een evenwichtige darmflora
 • Aanvullende informatie:  Geen probioticum. Gepatenteerd en specifiek geformuleerd.
 • Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 2 to 6 capsules
 • Allergenen: Nee
 • Veganisten: Nee

Productinformatie

Naam Atrantil - Bacteriële Overgroei
Merk Atrantil
Inhoud 90 capsules
Gebruiksaanwijzing Neem 2 capsules 3x per dag tijdens een maaltijd.
Dosering 2 capsules
Ingrediënten per dosering 550 mg propriëtaire mix† (Quebracho extract, Witte paardenkastanje, Mentha × piperita). † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.
Overige Ingrediënten Microkristallijne cellulose, plantaardige gelatine, magnesiumstearaat, silliciumdioxide.
Allergenen Noten
Geschikt voor veganisten Ja
Geschikt voor vegetariërs Ja
Glutenvrij Ja
Gecertificeerd Biologisch N.v.t.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen (2)

Bulls eye!Recensie door Geoffrey
Algehele beoordeling
Na een uiterst snelle levering, ook nog aangenaam verrast door de doeltreffende werking van dit product. Na maanden ongemak na het eten met telkens een opgeblazen gevoel waardoor mijn eetlust tekens minder werd en het leek alsof ik op alles intolerant begon te reageren, nu eindelijk verlichting.
Hartelijk dank (Geplaatst op 09-08-2019)
werkt goed voor dunne darm/sibo Recensie door kl
Algehele beoordeling
Werkt ongeveer na 10-15 dagen volgens de 3x2 per dag dosering. Vooral bij last van de maag en veel lucht/gassen in de dunne darm, merk je snel effect. Helaas doet het product niet zoveel voor de dikke darm. Maar voor de sibo/dunne darm dysbiose kan het heel veel verlichting geven. Makkelijk in te nemen. Zeker moeite waard! (Geplaatst op 18-05-2018)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Als u een account heeft bij Ergomax en bent ingelogd ontvangt u 10 punten (= 1 EURO) voor het schrijven van een goedgekeurde beoordeling. Log in of registreer