Atrantil - Bacteriële Overgroei
EUR  50,50

Atrantil - Bacteriële Overgroei

Waardering:
87% of 100
 • Categorie: SIBO, Spijsvertering & Darmflora
 • 100% natuurlijk en zeer effectief
 • Ontwikkeld door gastro-enteroloog Dr. Kenneth Brown
 • Gepatenteerde formule
 • 90 capsules
Op voorraad
SKU
ERG-122
EUR  50,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Atrantil – digestive health van KBS Research

Atrantil is een gepatenteerde en innovatieve formule die ontwikkeld is door Dr. Kenneth Brown, een Amerikaanse gastro-enteroloog. Atrantil bevat een unieke samenstelling van drie plantaardige ingrediënten: Quebracho colorado extract, extract van Witte paardenkastanje (Horse Chestnut of Aesculus hippocastanum) en pepermunt (Mentha balsamea of Mentha x piperita). Elk ingrediënt kent een eigen werking en de unieke synergetische combinatie werkt specifiek in de dunne darm en zorgt daar voor een goede balans.

Voordelen:

 • 100% natuurlijk en zeer effectief
 • Drie krachtige plantaardige ingrediënten
 • Ontwikkeld door Dr. Kenneth Brown, gastro-enteroloog
 • Goed gedocumenteerde werking
 • Bevat geen allergenen zoals gluten en soja, gmo-vrij
 • Bevat geen kunstmatige toevoegingen

Atrantil is geen probioticum

Atrantil is dus geen probioticum, maar een gepatenteerde formule die bestaat uit een krachtige combinatie van 3 plantaardige ingrediënten. De extracten van M. balsamea, Quebracho en Conker Tree (Witte paardenkastanje) sluiten naadloos op elkaar aan om een zo gunstig mogelijk effect te creëren. Atrantil werkt snel, al binnen een paar uur na inname. Na 7-10 dagen is er vaak al een groot verschil op te merken. Neem dagelijks 2 capsules bij de maaltijd, 3 x per dag. Houd dit aan tot je een verbetering merkt, en ga dan over op een onderhoudsdosering van bijvoorbeeld 1 capsule bij het ontbijt, de lunch en het diner.

Flavonoïden en saponinen

De actieve stoffen in Atrantil behoren tot de flavonoïden en saponinen. Dit zijn stoffen die van nature aanwezig zijn in planten. Er zijn veel verschillende soorten en variaties met ieder hun eigen werking. Om gebruik te maken van de fysiologische werking is het niet alleen belangrijk dat de extracten van goede kwaliteit zijn, maar dat ze tevens gestandaardiseerd zijn. Hierdoor bevat iedere capsule de juiste hoeveelheid aan werkzame stoffen en werkt het product optimaal. De flavonoïden uit Quebracho binden met waterstof en de saponinen uit Conker Tree binden aan het reductase enzyme waardoor de methaanproductie stopt.

Wat kan ik verwachten?

Atrantil is goed gedocumenteerd en geeft doorgaans geen bijwerkingen. Het kan echter voorkomen dat er door inname van Atrantil een Jarisch Herxheimer reactie ontstaat. Atrantil kan al binnen een aantal uur werken en vaak treden na 10 dagen significante veranderingen zijn op. Afhankelijk van de individuele innerlijke staat, kunnen dus reacties optreden en kunnen resultaten van persoon tot persoon verschillen. Ook de juiste dosering is hiervan afhankelijk.

Over Ergomax

Een optimale gezondheid voor iedereen is onze missie. Ergomax besteedt veel tijd en zorg aan onderzoek naar nieuwe effectieve stoffen en producten, ook nicheproducten. Wij bieden natuurlijke voedingssupplementen aan in combinatie met vakkundig advies. Al onze nutraceuticals zijn zorgvuldig geselecteerd en getoetst. Dat geldt ook voor de eigen productenlijn van Ergomax. Producten en stoffen zijn zo natuurlijk mogelijk. Moeder natuur weet het immers altijd beter. Onze voedingssupplementen voldoen aan de verwachtingen die onze klanten hebben.

Meer informatie
Product Naam
Atrantil - Bacteriële Overgroei
Art.nr.
ERG-122
Merk
Atrantil
Hoeveelheid
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules 3x per dag tijdens een maaltijd.

Ingrediënten per dosering
 Hoeveelheid per portie% DV
Propriëtaire mix  550 mg **
Quebracho extract   **
Witte paardenkastanje extract   **
Pepermunt (Mentha x piperita) Extract   **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld. 

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, plantaardige gelatine, magnesiumstearaat, silliciumdioxide.

Allergenen
Noten
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Atrantil - Bacteriële Overgroei
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Methaan sibo
  Algehele beoordeling
  60%
  Ik gebruik dagelijks 1 capsule. Sinds ik dit gebruik zijn mijn buikklachten meteen enorm af genome. Wel kreeg ik ineen extreem stijve en stramme kaak spieren. Waardoor ze non stop verzuurd voelden.... Eenmaal gestopt en mijn kaak werd weer normaal maar de klachten in de buik kwamen terug.

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Bulls eye!
  Algehele beoordeling
  100%
  Na een uiterst snelle levering, ook nog aangenaam verrast door de doeltreffende werking van dit product. Na maanden ongemak na het eten met telkens een opgeblazen gevoel waardoor mijn eetlust tekens minder werd en het leek alsof ik op alles intolerant begon te reageren, nu eindelijk verlichting.
  Hartelijk dank

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. werkt goed voor dunne darm/sibo
  Algehele beoordeling
  100%
  Werkt ongeveer na 10-15 dagen volgens de 3x2 per dag dosering. Vooral bij last van de maag en veel lucht/gassen in de dunne darm, merk je snel effect. Helaas doet het product niet zoveel voor de dikke darm. Maar voor de sibo/dunne darm dysbiose kan het heel veel verlichting geven. Makkelijk in te nemen. Zeker moeite waard!

  Gereviewd door

  Gepost op