Atrantil - Bacteriële Overgroei
EUR  43,95

Atrantil - Bacteriële Overgroei

Waardering:
100% of 100
 • Balanceert bacteriële overgroei
 • 100% natuurlijk en zeer effectief
 • Ontwikkeld door Dr. Kenneth Brown, gastro-enteroloog
 • Gepatenteerd en specifiek geformuleerd
 • Nieuwe formulering met 90 capsules!
Op voorraad
SKU
Erg-122
EUR  43,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Atrantil: geen probiotica

Atrantil is een gepatenteerde en innovatieve formulering die ontwikkeld is door Dr. Kenneth Brown, een Amerikaanse gastro-enteroloog. De unieke samenstelling die specifiek in de dunne darm werkt zorgt voor een goede balans tussen gunstige en ongunstige bacteriën in de darmen (SIBO). Atrantil werkt al binnen een paar uur en na 7-10 dagen is er vaak al een groot verschil op te merken.

Atrantil geen probioticum maar een combinatie van 3 plantaardige ingrediënten. De extracten van M. balsamea, Quebracho en Conker Tree sluiten naadloos op elkaar aan om de methaanproducerende bacteriën  aan te pakken. De ingrediënten in Atrantil kunnen de bloedbaan niet bereiken en werken alleen maar in de dunnen darm.

Alles draait om balans

In de darmen zijn talloze bacteriën en schimmels te vinden die samen de darmflora vormen. Het in stand houden van een goede balans is essentieel voor dit orgaan. Door het hele spijsverteringsstelsel heen zijn er bacteriën te vinden en ieder deel van de darm heeft zo zijn specifieke darmfloraopmaak en hoeveelheid. De dunne darm bevat normaliter vrij weinig en specifieke bacteriën. Het behouden van deze specificiteit is essentieel voor de gezondheid, overgroei of uitroeiing beïnvloed dan ook logischerwijs het functioneren.

Atrantil doorbreekt de cyclus

De bacteriën in de darmen functioneren als een complex eco-systeem met een orgaanachtige werking. Er is waarschijnlijk niet een molecuul in het lichaam dat niet door de darmflora wordt gemaakt of beïnvloed. De complexe manier van interactie tussen de bacteriën en ons als mens is door de evolutie heen gevormd tot een zeer vernuftig geheel. Als je hier invloed op wilt uitoefenen dan moet dat krachtig en alomvattend zijn. Atrantil werkt heel specifiek in op een aantal werkingsmechanismen in de dunne darm en is goed voor een evenwichtige darmflora in dit gebied.

Flavonoïden en saponinen

De actieve stoffen in Atrantil behoren tot de flavonoïden en saponinen. Dit zijn stoffen die van nature aanwezig zijn in planten. Er zijn veel verschillende soorten en variaties met ieder hun eigen werking. Om gebruik te maken van de fysiologische werking is het niet alleen belangrijk dat de extracten van goede kwaliteit zijn maar dat ze tevens ook gestandaardiseerd zijn. Hierdoor bevat iedere capsule de juiste hoeveelheid aan werkzame stoffen en werkt het product optimaal. De flavonoïden uit Quebracho binden met waterstof en de saponinen uit Conker Tree binden aan het reductase enzyme waardoor de methaanproductie stopt.

Wat kan ik verwachten?

Atrantil is goed onderzocht en geeft doorgaans zelf geen bijwerkingen. Het is echter niet ongewoon dat er een Jarisch-Herxheimer Reactie kan ontstaan door het afsterven van bacteriën. Diarree, koortssymptomen en spierpijnen behoren tot de meest voorkomende reacties. Atrantil kan al binnen een aantal uur gaan werken en uit data blijkt dat na 10 dagen veelal significante veranderingen zijn opgetreden. Individuele reacties kunnen nooit uitgesloten worden en van persoon tot persoon kan het resultaat en de juiste dosering verschillen.

Voordelen Atrantil

 • Voor een goede maag en darmwerking.
 • Bevordert een natuurlijke stoelgang
 • Stimuleert de darmwerking
 • 100% natuurlijk en zeer effectief
 • Ontwikkeld door Dr. Kenneth Brown, gastro-enteroloog
 • Fysiologisch werkzaam en darmspecifiek

Specificaties

 • Naam: Atrantil
 • Merk: KBS Research, Inc
 • Inhoud: 90 capsules
 • Bijzonderheden: Werkt snel en draagt bij aan een evenwichtige darmflora
 • Aanvullende informatie:  Geen probioticum. Gepatenteerd en specifiek geformuleerd.
 • Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks 2 to 6 capsules
 • Allergenen: Nee
 • Veganisten: Nee
Meer informatie
Product Naam
Atrantil - Bacteriële Overgroei
Merk
Atrantil
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules 3x per dag tijdens een maaltijd.

Ingrediënten per dosering
 Hoeveelheid per portie% DV
Propriëtaire mix  550 mg **
Quebracho extract   **
Witte paardenkastanje extract   **
Pepermunt (Mentha x piperita) Extract   **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld. 

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkristallijne cellulose, plantaardige gelatine, magnesiumstearaat, silliciumdioxide.

Allergenen
Noten
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Atrantil - Bacteriële Overgroei
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Bulls eye!
  Algehele beoordeling
  100%
  Na een uiterst snelle levering, ook nog aangenaam verrast door de doeltreffende werking van dit product. Na maanden ongemak na het eten met telkens een opgeblazen gevoel waardoor mijn eetlust tekens minder werd en het leek alsof ik op alles intolerant begon te reageren, nu eindelijk verlichting.
  Hartelijk dank

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. werkt goed voor dunne darm/sibo
  Algehele beoordeling
  100%
  Werkt ongeveer na 10-15 dagen volgens de 3x2 per dag dosering. Vooral bij last van de maag en veel lucht/gassen in de dunne darm, merk je snel effect. Helaas doet het product niet zoveel voor de dikke darm. Maar voor de sibo/dunne darm dysbiose kan het heel veel verlichting geven. Makkelijk in te nemen. Zeker moeite waard!

  Gereviewd door

  Gepost op