Dentalcidin - Tandpasta
EUR  37,50

Dentalcidin - Tandpasta

 • Breedspectrum tandpasta met Biocidin®
 • Categorie: Biofilms, Tandplak & Mondverzorging 
 • Voor kinderen en volwassenen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen
 • 90 ml
Op voorraad
SKU
OC-07
EUR  37,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Dentalcidin – Tandpasta van Bio-Botanical Research

Dentalcidin tandpasta is een natuurlijke tandpasta zonder kunstmatige toevoegingen en met het gepatenteerde Biocidin®. Biocidin® is een unieke breedspectrum botanische formule met 18 verschillende kruiden, plantstoffen en heilzame oliën. Aanvullend bevat Dentalcidin tandpasta andere natuurlijke stoffen die heilzaam zijn voor de gezondheid van de mond en het tandvlees.

Tandpasta met Biocidin®

Het gepatenteerde Biocidin® bevat bosbessenextract, noni-extract, mariadistel, echinacea purpurea-extract, echinacea angustifolia, geelwortel, shiitake-extract, witte wilgenbast, knoflook, druivenpitextract, zwarte walnoot (romp en blad), framboos, fumitory-extract, gentiaan, tea tree-olie, galbanum olie, lavendelolie en oregano-olie.

Voordelen

 • Voor een gezond gebit en tandvlees
 • Breedspectrum tandpasta met kruiden en plantstoffen
 • Biocidin® is ruim 25 jaar bewezen effectief
 • Geschikt voor kinderen en volwassenen
 • Zichtbare resultaten na 4 tot 8 weken consequent gebruik
 • Bevat geen suiker, gluten en fluoride
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Gezondheid van de mond

In de mond bevinden zich micro-organismen en bacteriële biofilms ofwel tandplak. Door plak ontstaan er zuren die zowel gaatjes als tandvleesaandoeningen kunnen veroorzaken. Als tandplak blijft zitten, dan kan het leiden tot tandsteen. Goed en regelmatig poetsen met een goede tandpasta is daarom essentieel voor een gezonde mond. Dentalcidin tandpasta bestaat uit een effectieve combinatie van heilzame kruiden en essentiële oliën met een prettige smaak.

De mondverzorging van Bio-Botanical Research

Bio-Botanical Research heeft meerdere producten in het assortiment die bijdragen aan een gezonde mond, zoals Dentalcidin™LS mondwater en Dentalcidin™ tandpasta. Dentalcidin™ tandpasta bevat 20% Biocidin® en het kan goed samen worden gebruikt met Dentalcidin™LS mondwater. Dentalcidin™ tandpasta bevat daarnaast Zeodent® gehydrateerde silica. Dit zorgt voor een zachte en effectieve reiniging. De combinatie van etherische oliën ondersteunt tevens de gezondheid van het tandvlees.

Krachtige kruiden en plantaardige stoffen

Biocidin®, een van de actieve bestanddelen in Dentalcidin™LS bevat een aantal kruiden en plantstoffen waarvoor er gezondheidsclaims zijn ingediend bij de Europese Commissie die in afwachting zijn van goedkeuring. Mariadistel is bijvoorbeeld goed voor het hart, het immuunsysteem, de reinigende werking van de lever, en het is een antioxidant*. Echinacea purpurea helpt bij gezonde luchtwegen en ondersteunt het immuunsysteem*. Knoflook is goed voor de lever, het hart en de bloedvaten, het ondersteunt het immuunsysteem en het helpt de darmflora te versterken*.

Biocidin®: het paradepaardje van Bio-Botanical Research

Bio-Botanical Research ontwikkelde als een van de eerste producten het gepatenteerde Biocidin®. Biocidin® is actief in het gehele maagdarmkanaal. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering, de ontgifting en de balans in de darmflora*. Het is ondersteunt tevens het immuunsysteem*. Biocidin® is ontwikkeld voor systemische toepassingen. Het is verkrijgbaar in diverse vormen: vloeibaar in druppels, in capsules, in liposomale vorm, als keelspray en in Dentalcidin™ tandpasta en Dentalcidin™LS mondverzorging.

Plantaardige ingrediënten van zuivere kwaliteit

Bio-Botanical Research gebruikt uitsluitend plantaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zo ook in Dentalcidin™LS tandpasta met Biocidin®. De formule bevat geen synthetische vulstoffen, additieven, kunstmatige smaakstoffen, gluten of allergenen. Het productieproces volgt de richtlijnen van de Good Manufacturing Practices (cGMP's) en de Amerikaanse Food and Drug Administration. Biocidin® is voor gebruik getest in een onafhankelijk laboratorium op effectiviteit, zware metalen en zuiverheid.

Aanbevolen gebruik

De tandpasta is geschikt voor dagelijks meermaals gebruik. Combineer Dentalcidin™LS mondspoeling met Dentalcidin™ tandpasta voor een compleet mondverzorgingsprogramma. Gebruik het product binnen 60 dagen na opening. Het product heeft een aangename smaak en is geschikt voor volwassenen en kinderen. Resultaten zijn al merkbaar na 4-8 weken gebruik.

Over Bio-Botanical Research

Vanuit haar achtergrond als herborist en ervaring met klinische voeding richtte dr. Rachel Fresco in 1989 Bio-Botanical Research® op. Het bedrijf is marktleider in botanische supplementen en biedt artsen en therapeuten diverse formules aan ter ondersteuning van het microbioom, het immuunsysteem en de ontgifting, ofwel de integrale gezondheid. De krachtige formule met 18 kruiden en plantaardige stoffen Biocidin® is het paradepaardje van Bio-Botanical Research. Het product wordt gebruikt in verschillende afgeleide producten. Fresco is een kundig en enthousiast spreker over biofilms en het microbioom. Bio-Botanical Research gebruikt uitsluitend plantaardige, zuivere en zorgvuldig geteste ingrediënten zonder onnodige en nadelige toevoegingen.

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Meer informatie
Product Naam
Dentalcidin - Tandpasta
Art.nr.
OC-07
Merk
Bio Botanical Research
Inhoud
90 ml
Gebruiksaanwijzing
Aanbevolen gebruik voor volwassenen: Plaats een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt op een tandenborstel. Aanbevolen gebruik voor kinderen vanaf 2 jaar: Plaats een hoeveelheid tandpasta ter grootte van een erwt op een tandenborstel.
Ingrediënten per dosering
Ingrediënten
Biocidin® Botanische Combinatie
Blauwe Bosbes Extract
Noni
Mariadistel
Echinacea
Goldenseal
Shiitake
Schietwilg
Knoflook
Druivenpit Extract
Zwarte Notelaar (hull en blad)
Framboos
Duivenkervel
Gentiaan
Tea Tree Olie
Galbanum Olie
Lavendel Olie
Oregano Olie
Sorbitol
Gedeïoniseerd Water & Aloë Vera Gel
Plantaardige Glycerine
Zeodent® (tandheelkundige gehydrateerd siliciumdioxide 113-165) natriumlauriolsarcosinaat
Cellulose Gom
Fresh™ Etherische Oliemix
groene munt
pepermunt
tea tree
kaneel
kruidnagel
Royal Jelly
Simethicone
Natriumbenzoaat
EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige glycerine, < 5% alcohol.

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dentalcidin - Tandpasta
Uw waardering