Gefermenteerde Levertraan & Boterolie Gel – Naturel

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Levertraan & Weston A. Price
 • Blend van 1/3 boterolie & 2/3 levertraan
 • Rijk aan vitamine A, D & K
 • Goed voor het skelet*1
 • Ondersteunt de conditie van het oog*2
 • Bron van omega-3-vetzuren
 • Ook in de smaken Chocola & Kaneel
 • 188 ml
Niet op voorraad
SKU
GP-58
EUR  46,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gefermenteerde Levertraan & Boterolie Gel van Green Pasture

De Blue Ice™ Royal Blend Gel van Green Pasture is een blend in de smaak naturel die voor 1/3 bestaat uit X-Factor™ Gold Concentrated Butter Oil en voor 2/3 uit Blue Ice™ Fermented Cod Liver Oil. De levertraan wordt gewonnen uit de levers van duurzaam wildgevangen, MSC-gecertificeerde kabeljauw uit Alaska en de boterolie komt van koeien die de juiste voeding en levensomstandigheden hebben gehad voor het creëren van de meest rijke boterolie. Dit unieke combinatieproduct zit boordevol voedingsstoffen zoals vitamine A & D en hoge concentraties omega-3-vetzuren zoals EPA en DHA. De levertraan is ook beschikbaar in handige capsulevorm.

Het belang van vitamine A & K

De levertraan van Green Pasture wordt is onverhit en bevat van nature zowel de lange keten omega-3-vetzuren EPA en DHA als vitamine A en D. Hoewel men soms het idee heeft dat een teveel aan vitamine A schadelijk zou zijn, is het juist goed om te beseffen dat veel mensen waarschijnlijk eerder te weinig dan te veel van deze belangrijke vitamine voor ons lichaam binnenkrijgen, met name kinderen en vrouwen die in verwachting zijn. Vitamine A speelt immers een rol in het celspecialisatieproces, helpt om normaal te kunnen zien, is belangrijk voor de huid, is goed voor de slijmvliezen en helpt net als vitamine D het immuunsysteem. Vitamine D is bovendien goed voor de kalkhuishouding en voor het skelet van kinderen, helpt bij het celdelingsproces en is van belang voor het gebit en voor de spieren. De visvetzuren DHA en EPA zijn tezamen goed voor de bloeddruk, het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. De Geconcentreerde Boterolie van Green Pasture is eveneens via een onverhit, natuurlijk centrifugatieproces tot stand gekomen. De olie is rijk aan de vetoplosbare vitamine K, die onder meer de bloedstolling ondersteunt en die bijdraagt aan die instandhouding van sterke botten. Ook bevat boterolie een combinatie van essentiële vetzuren zoals boterzuur, laurinezuur, CLA en is het een bron van sporenelementen als mangaan, zink, chroom en selenium.

Bijzondere ontdekking van Weston A. Price

Dr. Weston A Price was een baanbrekend tandarts en onderzoeker die zo’n honderd jaar geleden de wereld afreisde om traditionele voedingsgewoonten te bestuderen. Hij was de eerste die een hoog gehalte aan vitamines wist te observeren in boterolie gemaakt van de melk van koeien die in het voorjaar snelgroeiend gras eten. Hij ontdekte in deze vitaminerijke boterolie een nieuw stofje, dat hij Activator X noemde en dat later vitamine K2 zou gaan heten. Bovendien kwam hij erachter dat er sprake is van een synergetische samenwerking wanneer deze boterolie samen met gefermenteerde levertraan wordt gebruikt. Green Pasture nam deze kennis ter harte en besloot zelf boterolie, en later ook gefermenteerde levertraan en blends van beide dierlijke oliën te gaan leveren, waarmee ze een wereldwijd unieke productlijn op de markt hebben weten te brengen.

Voordelen

 • Unieke blend van hoogwaardige, natuurlijke, onverhitte en op traditionele wijze geproduceerde levertraan en boterolie
 • Levertraan gemaakt van duurzaam wildgevangenMSC-gecertificeerde kabeljauw uit Alaska
 • Bron van vitamine A, D & K en omega-3-vetzuren, waaronder EPA en DHA
 • Vitamine A helpt het immuunsysteem, is belangrijk voor de huid, ondersteunt de conditie van het oog en speelt een rol in het celspecialisatieproces
 • Vitamine D is goed voor de kalkhuishouding en het skelet van kinderen
 • Vitamine K helpt de bloedstolling en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
 • Vetzuren EPA en DHA zijn goed voor het hart, de hersenen en de bloeddruk
 • Levertraan van Green Pasture is ontwikkeld in samenwerking met de Weston A. Price Foundation (WAPF)

Het beste van twee werelden

De combinatie van levertraan en boterolie is gunstiger dan het gebruik van beide producten afzonderlijk, zo stelde Dr. Weston A. Price na de bestudering van zijn onderzoeksresultaten. Door zowel boterolie, dat rijk is aan vetoplosbare activators, als levertaan te gebruiken, krijg je dus het beste van twee werelden binnen. Green Pasture’s boterolie wordt vervaardigd van de melk van koeien die op weides met vers, snelgroeiend gras worden gehouden. Vervolgens wordt deze melk via een centrifugatieproces tot een hoogwaardige boterolie gemaakt. In tegenstelling tot bij veel gangbare boteroliën wordt er geen gebruik gemaakt van hitte in het proces. Dit zorgt ervoor dat nutriënten beter bewaard blijven. Green Pasture’s levertraan producten worden op traditionele wijze gefermenteerd zonder daarbij gebruik te maken van synthetische additieven. Ze dragen dan ook met trots het Marine Stewardship Council (MSC)-keurmerk, mede dankzij de duurzame en moderne vistechnieken van Green Pasture’s exclusieve vispartner Alaskan Leader Seafood.

Essentiële vetzuren van duurzame kwaliteit

Green Pasture maakt voor haar levertraan producten als enige bedrijf ter wereld gebruik van een eeuwenoude, traditionele, zeer milde fermentatietechniek, waardoor het mogelijk is om het gebruik van hitte te vermijden en om de natuurlijke antioxidanten in de olie te behouden. De levertraan van Green Pasture wordt continu door onafhankelijke derde partijen getest en voldoet aan alle moderne eisen voor kwaliteit en puurheid. Het bedrijf spant zich bovendien in om, waar mogelijk, te werken volgens een duurzame aanpak en stelt ook de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en milieubescherming bij het selecteren van haar partners. Green Pasture Products heeft een samenwerking met de Weston A. Price Foundation (WAPF) en ontving het Marine Stewardship Council (MSC) keurmerk voor haar premiumkwaliteit Fermented Cod Liver Oil (FCLO), een eco-label dat wereldwijd slechts aan een handvol visoliebedrijven is toegekend.

Over Green Pasture

Green Pasture is opgericht in 2003 door Dave en Barbara Wetzel. Het stel had een paar jaar eerder besloten om met hun kinderen het snelle stadsleven achter zich te laten en een melkveehouderij te beginnen op de groene weides van Nebraska. Toen Dave echter in aanraking kwam met de ideeën van Dr. Weston A. Price en diens onderzoek naar ‘vitaminerijke boterolie’, besloten ze het roer opnieuw om te gooien. Price beschrijft in zijn onderzoek hoe rijke boterolie enkel kan worden gemaakt van de melk van koeien die op snelgroeiende grasweides hebben gegraasd en Dave en Barbara besloten dan ook zelf boterolie te gaan produceren. Omdat Price ook had ontdekt dat het nemen van boterolie in combinatie met levertraan voor een krachtige, nutritionele synergie zorgt, breidde Green Pasture 2007 haar productlijn uit met gefermenteerde levertraan van MSC-gecertificeerde wildgevangen kabeljauw en rog, waarvoor ze met diverse vooraanstaande partners een duurzame samenwerking hebben. Green Pasture is trots op haar hoogwaardige, voedzame producten die met veel zorg en toewijding en met betrokkenheid op de wereld worden vervaardigd van de best beschikbare grondstoffen.

*1 Blue Ice™ Royal Blend Gel van Green Pasture is van nature rijk aan vitamine K, dat goed is voor het skelet

*2 Blue Ice™ Royal Blend Gel van Green Pasture is van nature rijk aan vitamine A, dat de conditie van het oog ondersteunt

Meer informatie
Product Naam
Gefermenteerde Levertraan & Boterolie Gel – Naturel
Art.nr.
GP-58
Merk
Green Pasture
Inhoud
188 ml
Gebruiksaanwijzing

1 keer per dag een  halve theelepel (+/- 2,5 ml). Na openen in koelkast bewaren.

Ingrediënten per dosering

Gefermenteerde levertraan †, boterolie †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Silica.

Allergenen
Melk, Vis
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gefermenteerde Levertraan & Boterolie Gel – Naturel
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Top product!
  Algehele beoordeling
  100%
  Super goede levertraan! Merkbaar betere weerstand!

  Gereviewd door

  Gepost op

 2. Tevreden
  Algehele beoordeling
  100%
  In t begin kreeg ik er wel wat last van (maag en darmen), maar na de hoeveelheid aan te passen en t beetje bij beetje op te hogen naar de aanbevolen hoeveelheid is t goed gekomen.
  Ik merkte geen duidelijk verschil in mijn gezondheid, maar het had vast geen negatieve invloed erop.

  Zelf ben ik overgestapt naar de capsules aangezien ik dit echt niet meer trok (telkens kokhalzen).
  Maar mijn zoontje (2 jaar oud) nam t zonder probleem in en vroeg zelfs voor nog een lepeltje!!

  Tip: goed schudden en t vervolgens in de vriezer plaatsen voor ong half uurtje en dan overplaatsen in de koelkast om verder uit te harden.
  Dan krijg je een klontje als je met de lepel pakt, beter dan een lepeltje olie als je het mij vraagt!!
  Dat klontje probeerde ik rechtstreeks in mijn keel te krijgen en dan flink wat water erachteraan.

  Gereviewd door

  Gepost op

 3. Uitstekende en unieke vorm van levertraancapsules
  Algehele beoordeling
  100%
  Makkelijk in te nemen, geeft absoluut geen nasmaak of oprispingen zoals eerdere ervaringen.
  De producten van ergomax zijn van hoge kwaliteit en zeer betrouwbare leverancier, snelle bezorging, goede communicatie, zeer tevreden.

  Gereviewd door

  Gepost op

Andere klanten bekeken ook: