Rijke Hennep Extract (5%) - 10 ml
EUR  30,95

Rijke Hennep Extract (5%) - 10 ml

Van: Ergomax
Waardering:
100% of 100
 • Biologisch geteeld in Europa
 • 10 ml / 200+ druppels
 • Ruim 480 actieve stoffen
 • 5% extract
 • Symbiotische werking met het lichaam
Op voorraad
SKU
Erg-23
EUR  30,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Rijke hennepolie extract van Ergomax

Hennepolie is een geconcentreerde extract van de hennepplant. Het bevat een schat aan bioactieve plantstoffen. De belangrijkste hiervan zijn de cannabinoïden die binnen je lichaam interactie hebben met je eigen systeem. Dit endocannabinoïde systeem is diep verweven met het functioneren van het menselijk lichaam. Hiermee is het toepassingsgebied van hennepolie erg breed.

Voordelen van hennepolie van Ergomax

 • Goede kwaliteit en biologisch geteeld in Europa
 • Makkelijk te doseren door middel van een pipet
 • 100% biologisch en natuurlijk vervaardigd
 • Vrij van kunstmest en bestrijdingsmiddelen

Het endocannabinoïde systeem

Na inname van de cannabinoïden uit de hennepplant neemt het lichaam deze stoffen tot zich en komen ze in meerderde lichaamseigen processen terecht. Als één van de primaire controle- en commandocentrums van het lichaam zorgt dit systeem er voor dat we ons kunnen aanpassen en reageren op de wereld om ons heen.  In de 4000 jaar dat de mens cannabis gebruikt is de wisselwerking met de menselijke biochemie onomstotelijk gebleken.

Hennep druppels

Door middel van suppletie met hennep-druppels ben je instaat het evenwicht van het lichaamseigen endocannabinoïde systeem te beïnvloeden. Hierdoor gaat het lichaam beter communiceren met zichzelf. Hennepolie werkt op een natuurlijke wijze samen met het lichaam om de balans te hervinden. In een staat van lichamelijke en geestelijke balans vinden we gezondheid en zijn we weerbaar en veerkrachtig.

Oorsprong van onze Hennepolie extract

De hennepolie van Ergomax is een heilzaam extract. Het is daarom belangrijk dat het geen ongewenste toevoegingen bevat. De teelt van de industriële hennep waaruit ons product wordt gemaakt is volledig vrij van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. De principes van biologische landbouw en de schone extractiemethode zijn bepalend voor de kwaliteit.

Toxicologie en  psychoactiviteit

Volgens experts zijn er geen tekenen van toxiciteit of serieuze bijwerkingen zelfs bij langdurige en hoge inname van hennepextract. Dit natuurlijke product is niet psychoactief of psychotoxisch.

Kwaliteit hennepolie

Iedere productie-eenheid wordt in een gespecialiseerd Europees laboratorium onderzocht op het juiste gehalte hennep om de potentie te waarborgen. Er wordt ook intensief gescreend op zware metalen, pesticiden, mycotoxines en microbiologische verontreinigingen.

Meer informatie
Product Naam
Rijke Hennep Extract (5%) - 10 ml
Merk
Ergomax
Inhoud
10ml
Gebruiksaanwijzing

Neem 1-2 druppels, 1-3 maal per dag. Indien gewenst kan er ook hoger gedoseerd worden. Hennep-olie is ook geschikt voor opname via de mondslijmvlies. Houdt hiervoor de druppels enige minuten onder de tong. Doseringen van hennep-rijke extracten kunnen verschillen op basis van het lichaamsgewicht, individuele gevoeligheid en de voeding. Doorgaans is het verstandig om met lage doseringen te beginnen en de dagdosering rustig op te bouwen. Op basis van de voelbare effecten kunnen er stapsgewijs druppels worden toegevoegd in de loop van een aantal weken. Goed schudden voor gebruik. Op kamertemperatuur bewaren en directe blootstelling met zonlicht vermijden.

Ingrediënten per dosering

Essentiële hennepolie minimaal 5%

Overige Ingrediënten

hennepzaadolie (biologisch)

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rijke Hennep Extract (5%) - 10 ml
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Werkt op vele vlakken, aanrader!
  Algehele beoordeling
  100%
  Ik kreeg het aanbevolen door een vriend voor het verzachten van hoofdpijn, helaas werkt het voor mijn hoofd minimaal. Elk lichaam reageert natuurlijk ook anders maar ik ben af van mijn slaapprobleem en opmerkelijk is dat het mijn reguliere medicijn Mestinon wat ik al jaren gebruik voor de auto-immuunziekte Myasthenia Gravis, volledig vervangt.
  Ik heb het product opnieuw bestelt en blijf het zeker gebruiken!

  Gereviewd door

  Gepost op