check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Huid, Haar & Nagels

Combinatieproducten die specifiek voor de huid, haren en nagels zijn worden zo geformuleerd omdat er een overlap is tussen deze drie lichaamsweefsels. Haren en nagels zijn een gemodificeerde vorm van huid. De kwaliteit van de huid, haren en nagels kan veel vertellen over een persoon en zijn levensstijl. Omdat alle drie de weefsels zich aan de buitenkant van het lichaam bevinden is een goede verzorging hiervan een sociaal vereiste.

33 Artikel(en)

per pagina

33 Artikel(en)

per pagina


Gezonde huid, haren en nagels

Ondersteun je huid, haren en nagels van binnenuit met de juiste voedingsstoffen. De combinatieproducten voor huid, haren en nagels worden samengesteld met ingrediënten die toegespitst zijn op de drie verschillende lichaamsweefsels. Ondersteun gezond haar, een stralende huid en mooie sterke nagels met bijvoorbeeld Skin, Hair and Nails van MegaFood. Dit product bevat biologische kruidenmengsels gemaakt van hele voedselbronnen afkomstig van lokale leveranciers.

Huidverzorgingsproducten

Versterk de conditie van je huid en bescherm deze tegen de dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf met een van de huidverzorging producten van MitoQ of Youth Gems. De MitoQ huidverzorgingslijn bevat het krachtige antioxidant CoQ10 die doelgericht op de mitochondriën werkt. De beschermende dag en nachtcrème met een krachtige anti-rimpelformule helpt de huid te herstellen en te vernieuwen zodat deze gladder, voller en steviger aanvoelt en de eerste tekenen van huid veroudering verminderd.