Zink

 • Categorie: Immuunsysteem & Libido
 • 22,5 mg Foodstate® Zink
 • Met Nourishing Food Blend
 • Helpt het immuunsysteem*1
 • Voor spermakwaliteit*2
 • 60 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-44
EUR  25,85
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel +31 857920187 of spreek ons aan op de chat

Zink van MegaFood

Het mineraal zink heeft een functie bij veel essentiële processen in het lichaam. Zo is het belangrijke mineraal betrokken bij wel 100 verschillende enzymfuncties! Zink heeft onder meer een positieve invloed op het immuunsysteem, draagt bij aan de productie van zaadcellen en speelt een rol in het proces van weefselgroei en ontwikkeling. Dit zinksupplement van MegaFood is bovendien aangevuld met MegaFood's Nourishing Food Blend, om te zorgen voor een rijkdom aan fytonutriënten die de natuurlijke werking van het product ondersteunen.

Zink en je immuunsysteem

Het is belangrijk om voldoende zink binnen te krijgen, aangezien het van invloed is op zoveel verschillende enzymfuncties in het lichaam. De belangrijkste leveranciers van het mineraal zink zijn dierlijke producten zoals vlees, zuivel en vis. Zink is betrokken bij veel essentiële processen in het lichaam. Het ondersteunt niet alleen het immuunsysteem, maar draagt ook bij aan de aanmaak van cellen en weefsels, is goed voor het skelet, ondersteunt de conditie van het oog, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, is goed voor de kwaliteit van sperma en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Samen met de Nourishing Food Blend van MegaFood, bestaande uit onder meer spinazie, peterselie, wortel en broccoli, zorgt dit supplement ervoor dat je weerstand een goede ondersteuning krijgt.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

MegaFood maakt bij het vervaardigen van haar producten gebruik van een uniek en gepatenteerd proces dat leidt tot gerenatureerde vitaminen en mineralen: Foodstate Nutrients. In tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, zorgt deze techniek ervoor dat vitaminen en mineralen via een natuurlijk proces met planten of biergist  worden verbonden en een biotransformatie ondergaan. Je zou het kunnen zien als ‘renatureren’, ofwel het natuurlijke proces nabootsen waarbij organismen vitaminen en mineralen uit de bodem opnemen, verenigen en vasthouden in hun structuur. Zoals de wijze waarop een spinazieplant inorganische magnesium uit de bodem opneemt en deze in haar blad tot organische magnesium verwerkt en vasthoudt. Het lichaam kan de Foodstate Nutrients goed herkennen en opnemen, vanwege het feit dat de vitaminen en mineralen niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm worden aangeboden als echt voedsel. Je kunt hierbij denken aan uiteenlopende cofactoren zoals sporenelementen, andere voedingsstoffen en natuurlijke pigmenten.

Voordelen:

 • Zink is betrokken bij meer dan 100 enzymfuncties in het lichaam
 • Het mineraal ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan het proces van celvernieuwing
 • Zink is goed voor het skelet en ondersteunt de conditie van het oog
 • Zink ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
 • Zink is goed voor een normale spermakwaliteit
 • De producten van MegaFood® zijn vrij van artificiële additieven
 • Met ondersteunende Nourishing Food Blend bestaande uit onder meer spinazie, peterselie en broccoli

Bron van antioxidanten

Van nature komt zink in kleine hoeveelheden voor in de verschillende voedingsmiddelen die we tot ons nemen, met name in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivel. Het zinksupplement van MegaFood is samengesteld uit uitsluitend verse voedselbronnen die met zorg zijn verwerkt. Hierdoor bevatten de tabletten een grote verscheidenheid aan antioxidanten en is het supplement van optimale kwaliteit.

Over MegaFood - Fresh from farm to tablet

Het Amerikaanse supplementenbedrijf MegaFood maakt al sinds 1973 met veel passie producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Alle supplementen worden gemaakt met pure, hoogwaardige ingrediënten en zijn niet alleen vrij van GMO, maar ook vrij van de omstreden herbicide glyfosaat. Zo werkt MegaFood al bijna vijftig jaar aan haar belangrijkste ambitie: het leven van mensen verbeteren door ze de meest optimale ondersteuning te bieden! De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

*1 Zink helpt het immuunsysteem

*2 Zink is goed voor een normale spermakwaliteit

Meer informatie
Product Naam
Zink
Art.nr.
MF-44
Merk
MegaFood
Inhoud
60 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem een tablet per dag. Kan op elk moment van de dag worden ingenomen, zelfs op een lege maag.

Ingrediënten per dosering

22,5 mg Zink (mineraalgebonden S. cerevisiae) 225%, 63 mg Voedende Nutriëntenmix* (biologische spinazieblad, S. cerevisiae, biologische ongepelde rijst, biologische peterselieblad, biologische wortel, biologische broccoli, biologische bietenwortel). % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, stearinezuur, silica.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zink
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: