check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Botten Bouillon | Broth of Life

Broth of Life is een familiebedrijf in Sydney Australië, die hoogwaardige en 100% biologische gecertificeerde gedroogde botten bouillon maakt van superieure biologische grasgevoerde vrije uitloop kippen en runderen die op natuurlijke wijze worden gehouden. Botten bouillon is een van de meest voedingsrijke producten. Het bevat belangrijke mineralen en vitaminen en het is een perfecte manier om mineralen en vitaminen in het lichaam te krijgen. Elk zakje bottenbouillon is met veel zorg (hand)gemaakt!

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina


Voedzaam en gezond

Botten en gewrichten van grasgevoerde runderen of weidekippen bevatten een breed scala aan essentiële voedingsstoffen waar wij normaliter niet voldoende van binnenkrijgen. De bottenbouillon is rijk aan collageen en het aminozuurprofiel in botten bouillon is erg bijzonder omdat het hoge concentraties aan glycine, lysine en proline bevat.

Botten bouillon

De botten bouillon van broth of life is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals botten, beenmerg en ander weefsel. De ingrediënten voor de bottenbouillon worden met de hand geselecteerd. Daarna laten ze de botten en biologische groenten meerdere uren sudderen in appelazijn. Tot slot wordt de bouillon gezeefd, gemengd en gehydrateerd voor een optimaal en smaakvol eindresultaat met de juiste voedingswaarden en veel vitamines en mineralen.

FODMAD friendly, glutenvrij en Paleo

Er zijn verschillende varianten botten bouillon van grasgevoerde runderen en weidekippen verkrijgbaar. Naast de ‘normale’ bottenbouillon heeft Broth of Life ook een kruidenvrij- en een FODMAP-friendly bottenbouillon in haar assortiment. FODMAP is de afkorting voor een koolhydraatbeperkt dieet en is in het bijzonder geschikt voor mensen die overgevoelig zijn voor of hoogsensitief reageren op bepaalde kruiden. De bottenbouillon van Broth of Life past tot slot ook in een Paleo-dieet en is glutenvrij.