check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Great Lakes

Gelatine is een dierlijk component dat we vandaag de dag vaak missen in onze dagelijkse voeding, terwijl het gebruik van gelatine veel voordelen met zich meebrengt. Great Lakes specialiseert zich in pure gelatine producten en legt de standaard hoog door alleen ingrediënten van grasgevoerde runderen te gebruiken. De runderen zijn tevens vrij van antibiotica, hormonen en bevatten geen sporen van pesticiden en herbiciden om de hoogste kwaliteit van de gelatine te garanderen.

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina


Great Lakes Gelatine kopen

Ergomax is een officiele leverancier van Great Lakes gelatine. Omdat wij alleen de beste en meest gezonde collageen willen aanbieden hebben wij niet gekozen voor bio-industrie producten.

Collageen Hydrolysaat - Groene bus

De Collageen Hydrolysaat (groene bus) is verder verteerd door middel van enzymen en blijft daardoor vloeibaar bij het mengen met een vloeistof. Mede daardoor wordt het sneller opgenomen en wordt het eerder ingezet voor de huid, haren en nagels.

Gelatine - Rode bus

De Gelatine (rode bus) bevat een standaard gelatinepoeder die na het mengen met water een gelei vormt. Deze vorm is meer geschikt voor mensen die het willen inzetten voor het spijsverteringsstelsel.