check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

MegaFood

De "Food State" vitamines en mineralen van MegaFood behoren tot de beste die er verkrijgbaar zijn. Transparant geproduceerd met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging van chemische middelen zijn de producten ook vrij van GMO, soja en allergenen. Sinds de oprichting in 1973 is MegaFood een pionier in de supplementen industrie. De drijfveer om het leven van mensen te verbeteren door middel van voedsel gebaseerde supplementen blijft tot de dag van vandaag een sleutelrol spelen in het bedrijf. De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle producten zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. MegaFood is het enige bedrijf in dit segment dat zelf zijn eigen natuurlijke concentraten maakt en zelf ook de producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. Hiermee heeft MegaFood controle over ieder aspect van productieproces en kunnen ze hun “fresh from farm to tablet”-slogan garanderen.

Producten 1 tot 60 van totaal 102

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Producten 1 tot 60 van totaal 102

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

MegaFood One Daily

De MegaFood One Daily is één van de meest bekende en best verkopende producten in de MegaFood lijn. In tegenstelling tot normale multivitaminen bestaat de MegaFood One Daily uit natuurlijke concentraten die gemaakt worden van verse voedselbronnen zoals wortels, sinaasappelen, broccoli, biergist en nog veel méér. De MegaFood One Daily biedt echte voeding in tabletvorm. Op deze manier kun je jouw lichaam aanvullen met de nodige vitaminen en voedingstoffen die misschien kunnen ontbreken in je dagelijkse voeding.

MegaFood makkelijk in gebruik

De tabletten van de MegaFood One Daily zijn gemakkelijk in te nemen en geven geen maagklachten, zelfs niet bij inname op lege maag. Doordat je lichaam gemakkelijk de natuurlijke ingrediënten kan opnemen bevat de One Daily geen extreem hoge doseringen. Je hoeft slechts 1 tablet per dag te nemen als aanvulling op je dagelijkse voeding. Het fijne van de MegaFood One Daily is dat het voor iedereen geschikt is van veganisten tot mensen die een paleodieet volgen. Daarnaast zijn de ingrediënten niet genetisch gemodificeerd en zijn ze vrij van allergenen, zoals soja, gluten en zuivel.

Natuurlijke vitaminen

De vitaminesupplementen van MegaFood bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke vitaminen zijn stoffen die op een natuurlijke wijze zijn ontstaan, zonder tussenkomst van de mens. Synthetische (kunstmatige) vitaminen daarentegen zijn stoffen die gemaakt zijn in een fabriek. Bij formuleringen met synthetische vitaminen worden vaak allerlei stoffen aan de samenstelling toegevoegd die niet altijd goed zijn voor je gezondheid. Daarnaast worden vitaminen die gemaakt zijn op synthetische wijze minder snel en goed opgenomen in het lichaam omdat het natuurlijke samenspel tussen de voedingstoffen ontbreekt. Ergomax heeft een uitgebreid assortiment als het gaat om natuurlijke vitaminen. Zo zijn er natuurlijke vitaminen speciaal voor zwangere vrouwen of specifiek voor mannen, vrouwen en kinderen.

De vitaminen supplementen van MegaFood zorgen er op een natuurlijke en verantwoordelijke manier voor dat je niets tekort komt in je dagelijkse voeding.

MegaFood glyfosaat vrij

Glyfosaat, het actieve ingrediënt in Roundup®, is de nummer één herbicide die wereldwijd gebruikt wordt. Het wordt veelal gebruikt op GMO en conventioneel geteelde landbouw en wordt helaas ook nog vaak gebruikt in particuliere tuinen, openbare parken en scholen. De certificatie werd verleend door het “Detox project”, een onafhankelijke onderzoeksorganisatie. MegaFood werkte vrijwillig aan het project mee en liet de producten testen door een onafhankelijke partij.