Suprefort - Alvleesklierextract
Vanaf EUR  71,95

Suprefort - Alvleesklierextract van Garmonia bij Ergomax

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Suprefort© - Alvleesklierextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 40.90 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-224-config
Vanaf EUR  71,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Suprefort alvleesklierextract

Het belangrijkste bestanddeel van het Suprefort alvleesklierextract zijn de natuurlijke peptiden (aminozuurverbindingen). Deze moleculen zijn verantwoordelijk voor het doorgeven van biologische informatie in ons lichaam. Iedere cel in ons lichaam heeft ontvangers (receptoren) die deze informatie kunnen uitlezen. De werking van peptiden lijken daarmee op de werking van hormonen. Peptiden zijn overigens stille krachten die alleen doen wat ze moeten doen. Tijdens hun informatiefunctie verstoren ze geen andere lichaamsprocessen met bijvoorbeeld negatieve terugkoppeling. Het kan het beste omschreven worden als een regulerende functie binnen de grenzen van wat normaal is.

Voordelen van Suprefort alvleesklierextract

 • De producten van Suprefort bevatten geen toxische elementen of zware metalen.
 • Peptiden zorgen ervoor dat biologische informatie op de plaats van bestemming aankomt.
 • Suprefort alvleesklierextract stimuleert specifieke lichaamsfuncties.
 • Volgens professor Khavison hebben meer dan 15 miljoen mensen zijn product gebruikt zonder last te krijgen van bijwerkingen of contra-indicaties.
 • De hoogleraar Khavison is een geliefde spreker op anti-agingcongressen, waar hij vertelt over zijn ontdekkingen.

Professor Khavison

De precieze werking van peptiden werd in de jaren tachtig ontrafeld door de Russische professor Vladimir Khavison tijdens een onderzoek voor de Sovjet-Unie. De functie is voor het grote publiek wat minder lang bekend, want hij hield de onderzoeksresultaten bijna 20 jaar geheim. Hij ontdekte onder meer dat er een wisselwerking plaatsvindt tussen peptiden en ons DNA. Het blijkt aan de hand van zijn onderzoek dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent.

2 capules per dag

Er bestaan verschillende manieren om de Suprefort alvleesklierextract te gebruiken: een algemene of  een meer specifieke manier. Voor algemeen gebruik wordt een cyclus van 10 dagen eenmaal per half jaar geadviseerd. Bij specifieke indicaties is 10 dagen te kort. Het advies in dit geval is 30 dagen non-stop gebruik. De standaard dosering is altijd 2 capsules per dag. Omdat de respons per persoon kan variëren is het goed om weten dat je de dosering en weken van gebruik kan toespitsen op jezelf.

Meer informatie
Product Naam
Suprefort - Alvleesklierextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen. Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk alvleesklierextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Suprefort - Alvleesklierextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook:

 1. Chitomur - Blaasextract Chitomur - Blaasextract
  Vanaf EUR  63,95
 2. Chelohart - Hartextract Chelohart - Hartextract
  Vanaf EUR  63,95