Elk Velvet Antler - Elandgewei

Van:
Waardering:
100% of 100
 • 100% Eland-veloursgewei
 • Rijk aan omega-vetzuren en aminozuren
 • Canadees natuurproduct
 • Categorie: Adaptogeen & Noötropicum
 • Categorie: Gewrichten, Energie & Hormonen
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
VL-01
EUR  40,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Elk Velvet Antler van VIGR Lifestyles

Elk Velvet Antler VIGR Lifestyles bevat per capsule 400 mg 100% puur, geconcentreerd en gestandaardiseerd Elk Velvet Antler, ook wel eland-veloursgewei, fluweelgeweitak of geweitakfluweel genoemd. Dit krachtige natuurlijke supplement wordt al eeuwen lang veelvuldig gebruikt voor diverse doeleinden in China. Het is rijk aan omega vetzuren, aminozuren, magnesium, zink, glucosamine, chondroïtine, collageen, choline, fosfor, koper en kalium.

Voordelen

 • Rijk aan aminozuren; waaronder BCAA's
 • Bevat omega vetzuren
 • Bevat stamcellen
 • Rijk aan choline, glucosamine en chondroïtine
 • 100% zuiver Canadees natuurproduct
 • Vrij van gmo, hulp- en vulstoffen

100% Elk Velvet Antler uit Canada

VIGR Lifestyles garandeert dat elke capsule in dit product voor 100% uit Elk Velvet Antler bestaat. Het product bevat geen hulp- en vulstoffen. Elk Velvet Antler van VIGR bevat zeer veel actieve ingrediënten. VIGR Lifestyles gebruikt uitsluitend de geweien van Canadese elanden. De elanden worden gehouden door professionele elandboeren die speciaal getraind zijn door veeartsen om de geweien veilig te verwijderen. De elanden kunnen vrij grazen, zijn hormoon- en medicijnvrij en worden op humane wijze verzorgd.

De elanden leven in een klimaat met strenge winters, waardoor de geweien hun speciale karakter krijgen. Iedere lente wordt het gewei van de eland pijnloos verwijderd. Daarna groeit het weer terug. Alle producten van VIGR Lifestyles zijn dan ook traceerbaar tot en met de boerderij en de kudde waar ze vandaan komen. De productie volgt bovendien de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP). Dit is dan ook met recht een duurzaam, veilig en hoogwaardig kwaliteitsproduct.

Langdurig gebruik in China

Velvet Antler staat bekend als een zeer krachtig middel in China. Het wordt daar veelvuldig gebruikt voor diverse aandoeningen. Het gebruik van het gewei zou zelfs al dateren uit de Han-dynastie in China (206 voor Christus tot 220 na Christus). Ook vandaag de dag is het een veel gebruikte adaptogene stof met een brede werking in het lichaam. Het langzame droogproces wat wordt gebruikt voor de productie van Elk Velvet Antler zorgt er bovendien voor dat de nutriënten, mineralen en natuurlijke componenten optimaal tot zijn recht komen.

Rijk aan aminozuren zoals BCAA's en mineralen

Elk Velvet Antler is een zeer rijk supplement. Het is in opzichten vergelijkbaar met bottenbouillon, omdat het hele gewei wordt gebruikt. Het gebruik van het gewei is, in tegenstelling tot bottenbouillon, echter duurzaam, omdat het elk jaar terug groeit. Elk Velvet Antler is een zeer potent product, het is rijk aan omega vetzuren, lipiden, gangliosiden, fosfolipiden, natuurlijke groeifactoren, aminozuren waaronder de BCAA’s (branched chain amino acids: L-leucine, L-isoleucine en L-valine), magnesium, zink, glucosamine, chondroïtine, collageen, choline, fosfor, koper en kalium.

Gebruik

Elke capsule Elk Velvet Ankler bevat 400 mg 100% puur, geconcentreerd en gestandaardiseerd eland-veloursgewei. Neem elke ochtend één tot twee capsules, of gebruik het zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Voor optimale resultaten kun je de eerste drie weken de dosering verdubbelen, of totdat er duidelijke effecten optreden. Daarna kan de onderhoudsdosering worden gebruikt. Voor voordelen op de lange termijn kan het product dagelijks worden gebruikt. Het product is geschikt voor mannen en vrouwen.

Over VIGR Lifestyles

VIGR Lifestyles is een Canadees bedrijf dat gelegen is in de westelijke Canadese Prairies. VIGR heeft als missie om de beste natuurlijke superfoods van Canada naar klanten wereldwijd te brengen. Hun passie is gezondheid: gezondheid voor de mens en gezondheid voor de planeet. Of zoals Boeddha al zei: “Het lichaam in goede gezondheid houden is een plicht. Anders zullen we onze geest niet sterk en helder kunnen houden. Dit is dan ook het leidende paradigma van VIGR Lifestyles. VIGR heeft twee natuurlijke producten in het assortiment: Elk Velvet Antler en Wild Chaga producten.

Meer informatie
Product Naam
Elk Velvet Antler - Elandgewei
Art.nr.
VL-01
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem drie keer per dag 1 capsule in met water.

Ingrediënten per dosering
 Hoeveelheid per Portie% DV
100% puur, geconcentreerd en gestandaardiseerd eland-veloursgewei (Elk Velvet Antler) 400 mg **

** % Referentie-Inname (RI) niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elk Velvet Antler - Elandgewei
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Vigr
  Algehele beoordeling
  100%
  Mooi product . Geeft net dat beetje extra en goed voor je gewrichten

  Gereviewd door

  Gepost op