Elk Velvet Antler - Elandgewei van VIGR Lifestyles bij Ergomax

Waardering:
100% of 100
 • 100% pure en geconcentreerde Eland-veloursgewei
 • Volgens GMP-richtlijnen geproduceerd
 • Bevat omega-vetzuren
 • Rijk aan aminozuren; waaronder BCAA's, choline, glucosamine en chondroïtine
 • Zuiver Canadees natuurproduct
 • 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
VL-01
EUR  37,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Elk Velvet Antler

VIGR Lifestyles Elk Velvet Antler is een zeer krachtig natuurlijk supplement dat al eeuwen populariteit geniet vanuit de traditionele Chinese geneeskunde. Iedere lente wordt het gewei van het hert, of eland volledig pijnloos verzameld op speciaal geselecteerde boerderijen. Daarna groeit het weer terug. De Romeinse Plinius Secundus omschreef het jonge 'fluwelen gewei' al in de eerste eeuw als “hetgeen dat iets van een genezend medicijn bevat".

Gebruik

Elke capsule bevat: 400 mg 100% puur, geconcentreerd en gestandaardiseerd eland-veloursgewei (Elk Velvet Antler). Neem elke ochtend één tot twee capsules, of zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Voor optimale resultaten; verdubbel de dosering de eerste drie weken, of totdat er duidelijk verbetering optreedt. Gebruik het product dagelijks voor alle voordelen op de langere termijn.

Voordelen van Elk Velvet Antler

 • Rijk aan aminozuren; waaronder BCAA's
 • Bevat omega-vetzuren
 • Aangetoonde aanwezigheid van stamcellen
 • Rijk aan choline, glucosamine en chondroïtine
 • Volgens GMP-richtlijnen geproduceerd
 • 60 capsules per pot
 • 100% zuiver Canadees natuurproduct
 • Non GMO-gecertificeerd

Speciale selectie: Alleen uit Canada

Alleen de 'Western Canadian Elanden' met een gecontroleerde gezondheidsgeschiedenis van de gehele kudde kunnen een gewei leveren aan dit product. De elanden worden gehouden door professionele boeren welke speciaal zijn getraind door veeartsen om het gewei te 'oogsten'.

De elandboerderijen die oogsten voor VIGR zorgen ervoor dat hun dieren vrij kunnen grazen, hormoon- en medicijnenvrij zijn en op humane wijze worden verzorgd. Alle producten zijn traceerbaar tot en met de boerderij en de kudde waar ze vandaan komen. Daarnaast wordt ieder product verwerkt in een GMP-gecertificeerd lab.

100% Elk Velvet Antler

VIGR garandeert dat de capsules voor 100% uit Elk Velvet Antler bestaan en geen andere hulp-, of vulstoffen bevatten; tenzij anders vermeld op het etiket. VIGR Elk Velvet Antler bevat meer actieve ingrediënten dan alle andere gewei-producten op de markt. Het Canadese gewei wordt over de hele wereld gewaardeerd om zijn doeltreffendheid en wordt bovendien 'gekweekt' in een klimaat met strenge winters waardoor het zijn speciale karakter verkrijgt.

Traditionele geneeskunde

Velvet Antler staat bekend als een zeer krachtig middel in de Traditionele Chinese geneeskunde. Het is momenteel één van de meest voorgeschreven dierlijke ingrediënten in het traditioneel Oosters geneeskundige systeem.  Het gebruik van gewei wordt verondersteld te dateren uit de Han-dynastie in China (206 voor Christus tot 220 na Christus). Het symboliseert de hitte en 'warme eigenschappen'; de energie die het dier kanaliseert en gebruikt om het gewei te laten groeien. De plaats waar alle vitale energie naartoe stroomt.

Het strenge toezicht van de binnenlandse Canadese elandenpopulatie gecombineerd met een GMP-gecertificeerd productieproces draagt zorg voor één van de meest duurzame, veiligste en hoogwaardige supplementen die op de natuurlijke gezondheidsmarkt beschikbaar zijn.

Ergomax heeft dit product aan het assortiment toegevoegd om tegemoet te komen aan degenen die zich interesseren in de Traditionele Chinese Geneeswijze (TCG). Hierin staat het totaalbeeld van de mens centraal in tegenstelling tot enkel de ziekte: de pure anatomische feiten. Waar de Westerse geneeswijze (nog) strikt over kwalen handelt, bekijkt TCG de totaalbalans van het systeem: een energetisch beeld in het moment.

Meer informatie
Product Naam
Elk Velvet Antler - Elandgewei
Merk
VIGR Lifestyles
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem drie keer per dag 1 capsule in met water.

Ingrediënten per dosering

400 mg 100% puur, geconcentreerd en gestandaardiseerd eland-veloursgewei (Elk Velvet Antler) *.

* Referentie-Inname (RI) niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Gelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elk Velvet Antler - Elandgewei
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Vigr
  Algehele beoordeling
  100%
  Mooi product . Geeft net dat beetje extra en goed voor je gewrichten

  Gereviewd door

  Gepost op