Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Kaneel
EUR  39,50

Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Kaneel

 • Koop 3 voor EUR  36,66 en bespaar 7%
 • Koop 4 voor EUR  36,25 en bespaar 8%
 • Volledig spectrum aan vitaminen A, D, E en K
 • Bevat EPA/DHA
 • Gefermenteerde en onbewerkte levertraan
 • Uniek productieproces
 • Verkrijgbaar in de smaken Naturel, Arctic mint en Orange
 • 237 ml
Op voorraad
SKU
GP-77
EUR  39,50
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Vloeibare gefermenteerde levertraan met kaneel

Levertraan is een krachtige en voedzame olie die men wint uit vissenlevers. Hiervoor worden meestal kabeljauw- en haaiachtigen gebruikt. De levertraan van Green Pasture heeft niet de zachtgele kleur die je misschien gewend bent. Door het fermenteren van de vislevers veranderd de kleur, voedingswaarde en smaak. De oliën van dit merk zijn donkerder en rijker dan reguliere levertraan. Omdat veel mensen, en in het bijzonder kinderen, de toevoeging van smaak waarderen, voegt Green Pasture een aangenaam kaneelaroma toe aan zijn levertraanolie.

Voordelen van levertraan

 • De kabeljauwlevers worden gedurende 6 maanden gefermenteerd volgens een authentieke werkwijze.
 • Green Pasture voegt kaneel toe aan de levertraan als variant op de smaak.
 • Er zijn geen synthetische ingrediënten toegevoegd aan dit product.

Boordevol voedingsstoffen

Vanwege zijn grote hoeveelheden voedingsstoffen was dit voedingssupplement ook vroeger al erg gewild. De vette olie bevat bijzonder hoge concentraties actieve vitamine A en D, maar dan wel de natuurlijke soort en ook nog in de juiste verhouding. Niet veel voedingsmiddelen bevatten de actieve vorm van vitamine A en D3 zoals levertraan dat heeft. De precieze verhouding is echter onmogelijk te zeggen, omdat Green Pasture werkt met natuurproducten. Het exacte vitaminegehalte is afhankelijk van onder meer het seizoen en de productieronde. De aangegeven vitamineconcentratie is dan ook een algemene benadering. Levertraan bevat bovendien nog tientallen andere voedingsstoffen.

Authentiek productieproces

Green Pasture gelooft in natuurlijke producten. Daarom worden de kabeljauwlevers die men gebruikt voor de levertraan tot wel 6 maanden lang gefermenteerd. Bij reguliere levertraansupplementen verwijdert men de natuurlijke vitaminen om deze te vervangen door een synthetische variant. Dit bedrijf pakt het totaal anders aan. Green Pasture maakt gebruik van de vitaminen die van nature in het product voorkomen. Hierdoor bevat de levertraan een uitgebreid spectrum aan voedingsstoffen in verschillende vormen.

Green Pasture

Green Pasture is een familiebedrijf dat zich specialiseert in levertraan. Zij specialiseren zich in traditionele productiemethoden die werden gebruikt voordat de industriële revolutie zich aandiende. Hierdoor ontstaat er een puur product dat opgebouwd is uit natuurlijke voedingsstoffen. De levertraan wordt gefermenteerd uit vissenlevers, een proces dat wel een half jaar kan duren. Green Pasture is het enige bedrijf dat dit doet volgens deze methode.

Meer informatie
Product Naam
Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Kaneel
Merk
Green Pasture
Inhoud
237 ml
Gebruiksaanwijzing

Dagelijks 2ml bij de maaltijd. Iedere fles vloeibare Blue Ice levertraan is voorzien van een maatspuit die past in de plastic opening van de fles. U kunt de spuit stevig inbrengen aan de bovenkant, de fles omdraaien en de gewenste dosis in de spuit trekken. De smaak van de gefermenteerde levertraan is anders dan niet gefermenteerde levertraan. Omdat Blue Ice lacto-gefermenteerd is, neigt het de keel te prikkelen. Er wordt daarom aanbevolen de Blue Ice levertraan niet rechtstreeks in te nemen. Meng de levertraan met water, sap, melk, honing of ahornsiroop en slik deze mix snel door.  Na openen in koelkast bewaren.

Ingrediënten per dosering

Gefermenteerde levertraan †, cassia-olie †. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Biologische stevia.

Allergenen
Vis
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Kaneel
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: