Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Naturel
EUR  39,50

Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Naturel

 • Koop 3 voor EUR  36,66 en bespaar 7%
 • Koop 4 voor EUR  36,25 en bespaar 8%
 • Volledig spectrum aan vitaminen A, D en E
 • Bevat EPA/DHA
 • Gefermenteerde en onbewerkte levertraan
 • Uniek productieproces
 • Verkrijgbaar in de smaken Kaneel, Arctic mint en Orange
 • 237 ml
Op voorraad
SKU
GP-07
EUR  39,50
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Gefermenteerde vloeibare levertraan

Levertraan wordt al tijdenlang gebruikt. Vroeger werd het niet alleen door kinderen ingenomen, ook Vikingen staan bekend om de consumptie van dit visproduct. Behalve de vitamines A en D, weten we dat het product ook een breed scala aan enzymen quinonen, essentiële en niet-essentiële vetzuren, PQQ en Laetrile bevat. Gefermenteerde levertraan bevat dus een zeer divers scala aan voedingsstoffen. De samenstelling is zo complex dat nog niet alle ingrediënten zijn vastgesteld. Men verwacht op korte termijn nog meer bijzondere stoffen in het product te ontdekken.

Voordelen van gefermenteerde vloeibare levertraan

 • Het product bevat de omega-3 vetzuren EPA en DHA.
 • De gefermenteerde levertraan bevat een heel assortiment aan werkzame voedingsstoffen.
 • Vloeibare levertraan bevat onder meer de vitamines A, D, E en K.
 • Het product bevat uitsluitend natuurlijke voedingsstoffen.

Gewonnen op traditionele wijze

Voor de levertraan van Blue Ice fermenteert Green Pasture vislevers uit de kabeljauwfamilie door middel van een onverhit lacto-fermantatieproces. Doordat het product niet verhit wordt, blijven zoveel mogelijk natuurlijke voedingsstoffen bewaard. Normaal gesproken wordt levertraan op industriële wijze geproduceerd. Bij deze methode worden alle natuurlijke vitaminen en voedingsstoffen uit de vloeistof verwijderd en vervangen door kunstmatige varianten. De levertraan van Green Pasture bevat enkel natuurlijke voedingsstoffen en complexe vitaminen. Over het precieze vitaminegehalte kan men niets zeggen. Omdat Green Pasture alleen werkt met 100 procent natuurproducten kan de precieze concentratie wisselen, afhankelijk van de productieronde en het seizoen. De aangegeven vitamineconcentratie is dan ook een algemene benadering.

Met handige doseerspuit

Iedereen die ooit levertraan heeft geproefd is bekend met de eigenaardige smaak die het product heeft. Hoewel dit aroma door fermentatie versterkt wordt, lukt het helaas nog niet om alle vissmaken te verwijderen. De vloeibare levertraan van Green Pasture is extreem voedzaam maar wordt met wel met een handige spuit geleverd. Zo kun je de dosering precies meten maar ook makkelijk innemen. Je kunt levertraan natuurlijk ook met jouw favoriete drankje mixen.

Green Pasture

Green Pasture is een familiebedrijf dat zich specialiseert in levertraan. Zij specialiseren zich in traditionele productiemethoden die werden gebruikt voordat de industriële revolutie zich aandiende. Hierdoor ontstaat er een puur product dat opgebouwd is uit natuurlijke voedingsstoffen. De levertraan wordt gefermenteerd uit vissenlevers, een proces dat wel een half jaar kan duren. Green Pasture is het enige bedrijf dat dit doet volgens deze methode.

Meer informatie
Product Naam
Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Naturel
Merk
Green Pasture
Inhoud
237 ml
Gebruiksaanwijzing

Dagelijks 2ml bij de maaltijd. Iedere fles vloeibare Blue Ice levertraan is voorzien van een maatspuit die past in de plastic opening van de fles. U kunt de spuit stevig inbrengen aan de bovenkant, de fles omdraaien en de gewenste dosis in de spuit trekken. De smaak van de gefermenteerde levertraan is anders dan niet gefermenteerde levertraan. Omdat Blue Ice lacto-gefermenteerd is, neigt het de keel te prikkelen. Er wordt daarom aanbevolen de Blue Ice levertraan niet rechtstreeks in te nemen. Meng de levertraan met water, sap, melk, honing of ahornsiroop en slik deze mix snel door. Na openen in koelkast bewaren.

Ingrediënten per dosering

Gefermenteerde levertraan† (zonder toegevoegde smaak). Per 2 ml: 16 calorieën, 16 calorieën uit vet, totaal vet 2 g (4% ADH *), 1 g verzadigd vet (6% ADH *), 0 g transvet, 3 mg cholesterol (1% ADH *), 0 g natrium, 0 g koolhydraten, 0 g eiwit, 3750 IU vitamine A (75% ADH *), 760 IU vitamine D (190% ADH *). * Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.
† Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Allergenen
Vis
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vloeibare Gefermenteerde Levertraan - Naturel
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: