check Gratis bezorgd vanaf €60,00   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 21:00 bestellen=morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Biologisch & Natuurlijk

Biologische en natuurlijke producten zijn gebaseerd op hele en natuurlijke voedselbronnen en niet op stoffen die door de mens zijn vervaardigd ofwel synthetische ingrediënten. Het voordeel van deze biologische en natuurlijke producten is dat ze geen geïsoleerde stoffen bevatten maar juist een heel spectrum aan ondersteunende voedingsstoffen, eigenlijk zoals moedernatuur het bedoeld heeft. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de verschillende levertraan producten, wei-eiwitten en de 100% natuurlijke producten van MegaFood.

49 Artikel(en)

per pagina

49 Artikel(en)

per pagina


Biologische en natuurlijke producten: snellere en betere opname

Biologische en natuurlijke producten worden sneller en beter opgenomen dan door de mens gemaakte, synthetische, producten. Natuurlijke voedingssupplementen hebben dan ook een betere werking dan synthetische voedingssupplementen. Het is dan ook niet gek dat ons assortiment veelal bestaat uit 100% natuurlijke supplementen, zoals natuurlijke vitamines, natuurlijke aminozuren, natuurlijke eiwitten en natuurlijke levertraan.


MegaFood 100% natuurlijk

De drijfveer van MegaFood is om op een natuurlijke en biologische manier het leven van mensen te verbeteren. De MegaFood producten uit ons assortiment zijn stuk voor stuk 100% natuurlijk en behoren hierbij tot de beste voedingssupplementen die er verkrijgbaar zijn. Alle MegaFood producten zijn vrij van chemische middelen, GMO, soja en allergenen. Dit kunnen zij realiseren dankzij de inkoop van producten bij lokale boerenbedrijven en de controle over alle onderdelen van het productieproces. ‘‘Fresh from farm to tablet.’’


Uitgebreid assortiment natuurlijke voedingssupplementen

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment biologische en natuurlijk voedingssupplementen. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke vitamine C tabletten die bijdragen aan een goede weerstand, betere leerprestaties en sterke botten, of natuurlijke levertraan voor een betere werking van lichaam en geest. Met onze voedingssupplementen zorg je er op een natuurlijke en verantwoordelijke manier voor dat je niets tekort komt in je dagelijkse voeding. En dit alles is een kleine moeite door slechts één of enkele keren per dag een tablet in te nemen.