check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Biologische en natuurlijke producten

Biologische en natuurlijke producten zijn gebaseerd op hele en natuurlijke voedselbronnen en niet op stoffen die door de mens zijn vervaardigd ofwel synthetische ingrediënten. Het voordeel van deze natuurlijke en biologische producten is dat ze geen geïsoleerde stoffen bevatten maar juist een heel spectrum aan ondersteunende voedingsstoffen, eigenlijk zoals moedernatuur het bedoeld heeft. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de verschillende levertraan producten, wei-eiwitten en de 100% natuurlijke producten van MegaFood. Bekijk hieronder onze natuurlijke voedingssupplementen.

Producten 1 tot 60 van totaal 61

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Producten 1 tot 60 van totaal 61

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Biologische en natuurlijke producten: snellere en betere opname

Biologische producten en natuurlijke producten worden sneller en beter opgenomen dan door de mens gemaakte, synthetische producten. Natuurlijke voedingssupplementen hebben dan ook een betere werking dan synthetische voedingssupplementen. Het is dan ook niet gek dat ons assortiment veelal bestaat uit 100% natuurlijke voedingssupplementen en biologische supplementen, zoals natuurlijke vitamines, natuurlijke aminozuren, natuurlijke eiwitten en natuurlijke levertraan.

MegaFood 100% natuurlijk

De drijfveer van MegaFood is om op een natuurlijke en biologische manier het leven van mensen te verbeteren. De MegaFood producten uit ons assortiment zijn stuk voor stuk 100% natuurlijke producten en behoren hierbij tot de beste natuurlijke voedingssupplementen die er verkrijgbaar zijn. Alle MegaFood producten zijn vrij van chemische middelen, GMO, soja en allergenen. Dit kunnen zij realiseren dankzij de inkoop van producten bij lokale boerenbedrijven en de controle over alle onderdelen van het productieproces: "Fresh from farm to tablet."

Uitgebreid assortiment natuurlijke voedingssupplementen

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment biologische producten en natuurlijk voedingssupplementen. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke vitamine C tabletten die bijdragen aan een goede weerstand, betere leerprestaties en sterke botten, of natuurlijke levertraan voor een betere werking van lichaam en geest. Met onze voedingssupplementen zorg je er op een natuurlijke en verantwoordelijke manier voor dat je niets tekort komt in je dagelijkse voeding. En dit alles is een kleine moeite door slechts één of enkele keren per dag een tablet in te nemen.

Biologische supplementen

Ons assortiment bevat verschillende biologische supplementen. Voedingssupplementen mogen pas biologisch worden genoemd als ten minste 95% van de producten uit de landbouw of veeteelt op een biologische manier zijn geproduceerd. Voedingssupplementen met synthetische producten mogen niet als biologische supplementen op de markt worden gebracht. Wil je advies over onze biologische producten of natuurlijke voedingssupplementen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen.