check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Probiotica

Probiotica zijn voedingssupplementen met goede bacteriën die van nature in de darm voorkomen. Het spijsverteringskanaal is een van de meest complexe ecosystemen. Het menselijk lichaam bestaat uit 10 keer zoveel bacterie cellen dan menselijke cellen. Een volwassen persoon draagt ongeveer 1 tot 2 kilo aan darmflora mee in zijn of haar darmen. Gezien de prominente plaats en belangrijke rol in het lichaam van deze goede bacteriën, maar ook de steeds toenemende informatie omtrent deze bacterie probiotica, is het nemen van een goed probiotica supplement een goede basis en dit kan gemakkelijk met onze probiotica capsules.

33 Artikel(en)

per pagina

33 Artikel(en)

per pagina


Darmflora ondersteunen met probiotica

Goede bacteriën zorgen voor de juiste balans in de darmen. Probiotica ondersteunen je darmflora. Ze zijn er in vele soorten. Deze verschillende soorten probiotica hebben allemaal een net iets andere werking die tevens per persoon ietwat kan verschillen. Ga je probiotica kopen, let dan op de bacteriestammen. De stammen geven namelijk aan welke soorten bacteriën het bevat. Mogelijke bacteriën zijn bijvoorbeeld verschillende soorten lactobacillen en bifidobacteriën. De verschillende bacteriën kunnen ook de verschillende werkingen van de probiotica capsules per persoon verklaren.

Probiotica capsules

Over het algemeen worden probiotica tijdens de maaltijd ingenomen. Het is belangrijk dat probiotica levend de darm bereiken. De bacteriën in probiotica capsules mogen niet uitgeschakeld worden door maagzuur en galsap. Het aantal probiotische bacteriën dat een product bevat staat altijd aangegeven op het etiket. Per probiotica capsule moet het aantal bacteriën ideaal gezien groter zijn dan 1 miljard. 

Beweging, ontspanning en gezonde voeding

Naast het feit dat probiotica capsules een goede basis vormen voor de gezondheid, is genoeg beweging en een gezond voedingspatroon ook raadzaam. Beweeg iedere dag en neem ruim de tijd voor ontspanning. Voor een gezond eet- en drinkpatroon zorg je onder andere voor genoeg vezels, vitamines en mineralen. Vezelrijke voeding is belangrijk, omdat deze vezels als voeding dienen voor de goede darmbacteriën. Tot slot is het drinken van voldoende water per dag ook een must. Probiotica kopen alleen is niet voldoende.

Probiotica kopen

Probiotica kopen? Ergomax levert probiotica supplementen in de vorm van capsules en poeder voor zowel volwassenen als kinderen. De supplementen zijn glutenvrij en bevatten geen lactose. Wil je probiotica kopen en heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Voor de optimale werking van de darmflora adviseren wij ook om prebiotica te nemen, deze stimuleren de groei van de goede bacteriën in je darmen en helpen de darmflora te herstellen.