L-Carnitine Fumaraat - BIOSINT™
EUR  28,75

L-Carnitine Fumaraat - BIOSINT™

 • BIOSINT™ Carnitine Sigma-Tau®
 • Hart, bloedvaten & energie
 • Farmaceutische kwaliteit
 • Bewezen verbinding van L-carnitine en fumaraat
 • 855 mg per capsules
 • 60 capsules
Op voorraad
SKU
RB-37
EUR  28,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

L-Carnitine Fumaraat Sigma Tau® – Biosint™ van Doctor’s Best

L-Carnitine Fumaraat is een uniek combinatieproduct met L-carnitine en fumaraat. Zowel L-carnitine als fumaraat spelen een belangrijke rol in de energiestofwisseling in de lichaamscellen. Het product bevat Biosint™ L-carnitine fumaraat van farmaceutische kwaliteit. Het is tevens vervaardigd op basis van een gepatenteerd proces, dat door de Amerikaanse Food and Drug Administration is goedgekeurd.

Voordelen:

 • L-carnitine van farmaceutische kwaliteit
 • BIOSINT™ Carnitine Sigma-Tau®
 • Sterke verbinding van L-carnitine en fumaraat
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Biosint Carnitines™ van Sigma-Tau

De Biosint Carnitines™ van Sigma-Tau zijn het resultaat van 40 jaar onderzoek naar de rol van carnitine in het cellulaire metabolisme. De Biosint Carnitines zijn gebruikt in meer dan 1200 klinische onderzoeken. Sigma-Tau produceert carnitineverbindingen voor voedingssupplementen en voor de farmaceutische industrie volgens gepatenteerde processen met als resultaat het hoogste niveau van werkzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Dit blijkt uit het grote aantal internationale certificeringen dat is behaald.

Carnitine fumaraat is zeer stabiel

Carnitine Fumaraat is de meest stabiele en biologisch beschikbare verbinding van alle carnitinezouten. Het bevat ongeveer 58% actieve stof en is bijzonder geschikt als grondstof voor capsules, tabletten en oplosbare granulaatzakjes. De door Biosint geproduceerde carnitine werd als eerste wereldwijd in medicinale eindproducten gebruikt en heeft een API-registratie gekregen van ongeveer 38 ministeries van Volksgezondheid. API staat voor Active Pharmaceutical Ingredients, de werkzame stoffen in geneesmiddelen voor menselijk gebruik. Met L-Carnitine Fumaraat Sigma Tau® – Biosint™ van Doctor’s Best kies je dus voor een superieure kwaliteit.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best produceert kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding. De grondstoffen voor de producten worden wereldwijd verbouwd, ontwikkeld en onderzocht. Doctor’s Best werkt hiervoor samen met voedingswetenschappers en produceert zo uitsluitend zeer effectieve, kwalitatief superieure supplementen.

Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces is gebaseerd op de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). Doctor’s Best is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding en het assortiment omvat inmiddels ruim 200 producten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
L-Carnitine Fumaraat - BIOSINT™
Art.nr.
RB-37
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule met of zonder voedsel, of meer zoals aanbevolen door een arts of therapeut. Waarschuwing: Personen met schildklierproblemen of een anticoagulantia therapie dienen hun arts te raadplegen alvorens dit product te gebruiken.

Ingrediënten per dosering

855 mg L-carnitine fumaraat (geeft 500 mg L-carnitine).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), magnesiumstearaat (plantaardige bron), siliciumdioxide.

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:L-Carnitine Fumaraat - BIOSINT™
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: