Glandokort - Bijnierextract

 • Glandokort® - Bijnierextract
 • Veilig & Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Categorie: Bijnieren & Celmetabolisme
 • 20 of 60 capsules
Niet op voorraad
SKU
GR-220-config
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Glandokort® Bijnierextract van Garmonia

Glandokort® Bijnierextract van Garmonia bevat een peptidecomplex specifiek voor de spieren. Peptiden komen van nature in elke cel van ons lichaam voor. Het zijn moleculen die opgebouwd zijn uit twee of meer aminozuurverbindingen. Glandokort® bevat klierextracten. Net zoals de andere producten uit de geavanceerde peptide bioregulatorlijn is Glandokort® zeer fysiologisch actief en bijzonder potent.

Voordelen

 • Gepatenteerd Glandokort® Bijnierextract
 • Natuurlijk peptidencomplex
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Veilig in gebruik
 • Geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend
 • Getest op zware metalen, microben en andere toxische stoffen

Messenger molecules

Peptiden zijn ook bekend als ‘messenger molecules’ vanwege hun boodschapperfunctie. Ze hechten zich aan specifieke plaatsen op celwanden om biologische boodschappen en informatie door te geven. Deze boodschappen vinden plaats op genniveau en zijn orgaan- of klierspecifiek. De natuurlijke aminozuurverbindingen komen van nature voor in ons voedsel.

Uitvoerig getest, veilig in gebruik

Glandokort® is zeer veilig in gebruik. Er zijn geen bijwerkingen of contra-indicaties bekend. Het product is uitvoerig getest op microbiologie, zware metalen en andere toxische elementen. Voor algemeen gebruik volstaat één keer per 3 maanden of een half jaar een kuur van 1 verpakking. Mocht je vanwege een specifieke indicatie behoefte hebben langduriger gebruik, dan kun je het beste drie verpakkingen achtereenvolgens innemen. Omdat het product op iedereen een andere uitwerking heeft, is het mogelijk om het gebruik naar eigen inzicht te verkorten of verlengen. Verschillende producten uit de peptide bioregulatorlijn kunnen tegelijkertijd worden gebruikt.

Formule uit Rusland van professor Khavinson

De Russische professor Vladimir Khavinson ontdekte de werking van peptiden in de jaren tachtig van de vorige eeuw. De resultaten van zijn onderzoek werden meer dan twintig jaar geheim gehouden. Khavinson is voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG) en adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.

GMP betrouwbare producent

Het bedrijf Garmonia is door de Russische overheid gecertificeerd en geregistreerd als betrouwbare producent. Het productieproces vindt plaats volgens de richtlijnen van de Good Manufacturing Practice (GMP) en volgens de internationale richtlijnen voor productie en kwaliteitscontrole voor medicinale producten door menselijk gebruik.

De bioregulator-supplementen van Garmonia

De bioregulator-productenlijn van Garmonia bevat natuurlijke peptiderijke extracten van dierlijke oorsprong. Ieder extract komt uit een ander orgaan of klier van runderen of kalveren. Via specifieke filtratie- en sedimentatieprocessen worden hiervan zuivere grondstoffen geproduceerd voor de supplementen. Het gaat om korte aminozuurverbindingen, ofwel peptiden, die zorgen voor de werking van deze bijzondere supplementen. De bioregulator supplementenlijn met natuurlijke extracten bestaat uit 20 producten elk voor een eigen werkingsgebied in het lichaam, zoals bijvoorbeeld de bijnieren, schildklierextract of ogen. Dierlijke klier- en orgaanextracten voorzien het lichaam van celspecifieke stoffen. De unieke, veilige en gepatenteerde peptide-bioregulator supplementen van Garmonia zijn fysiologisch actief en bijzonder potent.

Institute of Bioregulation and Gerontology

Het moederbedrijf van Garmonia, het Institute of Bioregulation and Gerontology, bestaat al sinds 1992 en is betrokken bij onderzoek in bioregulatie en gerontologie. Het hoofddoel van het instituut is het introduceren van de producten van Garmonia in de dagelijkse praktijkvoering van professionals en in het leven van particulieren.

Onderzoek naar herstel en veroudering

Het Instituut voor Bioregulatie en Gerontologie uit St. Petersburg doet veel onderzoek naar de gunstige werking en effecten van peptidecomplexen in het licht van de algehele fysieke conditie en de reserve- en herstelcapaciteit van sporters en atleten. Vanaf 2013 worden peptide complexen gebruikt door de atleten van het Russische nationale roei- en turnteam.

Over Garmonia

Het Russische biotechnologische bedrijf Garmonia LCC uit St. Petersburg, opgericht in 2003 opgericht, heeft als missie het optimaal ondersteunen van de bioregulatie in het lichaam. Het bedrijf doet dit via klinisch onderzoek naar een goede werking van het lichaam en ondersteuning hiervan via nieuwe parafarmaceutische supplementen, namelijk peptide-bioregulatoren. Alle supplementen van Garmonia kennen een hoge farmacologische activiteit en zijn qua formule en werking ongeëvenaard in de wereld. Garmonia doet alles in eigen huis: onderzoek, ontwikkeling, productie, introductie in de medische praktijk en marketingondersteuning. Met topartsen, specialisten en professoren in dienst en maar liefst 15 moderne laboratoria in eigen beheer, heeft Garmonia een zeer vooruitstrevende en innovatieve visie op gezondheid en vitaliteit.

Meer informatie
Product Naam
Glandokort - Bijnierextract
Art.nr.
GR-220-config
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en worden ingenomen.

Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk bijnierextract van kalveren of varkens jonger dan 12 maanden†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Glandokort - Bijnierextract
Uw waardering