check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Green Pasture

Green Pasture is een familiebedrijf dat levertraanproducten van zeer hoge kwaliteit levert en deze aan wil bieden zoals onze voorouders ze gebruikten. In ons assortiment vind je gefermenteerde levertraanproducten van Green Pasture. Gefermenteerde levertraan is verkrijgbaar in capsules, vloeibare of in gel vorm. Daarnaast biedt Green Pasture verschillende smaken gefermenteerde levertraan aan. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen voor vragen over welke levertraan het beste bij je past voor het plaatsen van jouw bestelling.

14 Artikel(en)

per pagina

14 Artikel(en)

per pagina


Green Pasture volgens traditioneel recept

Levertraan is een olie die wordt gewonnen uit de lever van vissen (voornamelijk kabeljauw). Het fermenteren van de lever van vissen is een eeuwenoud proces waarbij alle gezonde voedingsstoffen intact blijven. Green Pasture is het enige bedrijf dat dit doet volgens deze eeuwenoude traditionele methode; een proces dat wel 6 maanden kan duren. Alleen zo blijft al het goede van levertraan behouden. In tegenstelling tot andere bedrijven, is Green Pasture het enige bedrijf dat gefermenteerde levertraan aanbiedt. Gefermenteerde levertraan wordt onverhit geëxtraheerd uit vissenlevers. Hierdoor blijven de vitamines en andere voedingsstoffen behouden.

Natuurlijke wijze gewonnen

Reguliere levertraan wordt op grote schaal industrieel geproduceerd. Tijdens dit proces worden de natuurlijke vitaminen uit de olie verwijderd. Vlak voor het einde van het productieproces worden synthetische vitaminen toegevoegd, om op deze manier het verlies aan belangrijke vitaminen te compenseren. De gefermenteerde levertraan van Green Pasture wordt op een natuurlijke wijze geproduceerd, zonder chemische toevoegingen op het einde.

Blue Ice royal

Blue Ice Royal van Green Pasture is een product waarin 2/3 Blue Ice gefermenteerde levertraan en 1/3 X Factor Gold High Vitamin boterolie is verwerkt. High Vitamin boterolie wordt onverhit gemaakt. Bij Green Pasture worden de koeien goed behandeld en op een natuurlijke manier gehouden, hierdoor is hun melk rijk aan verschillende voedingsstoffen. De melk van de koeien bevat daardoor hoge hoeveelheden Activator X. Daarnaast bevat het vitamine K en CLA. Voor een optimale werking kan men het beste gefermenteerde levertraan en boterolie samen nemen. In het product van Blue Ice Royal zijn gefermenteerde levertraan en boterolie verwerkt. Blue Ice Royal is daardoor een krachtige combinatie van gefermenteerde levertraan en voedzame boterolie

Green Pasture gefermenteerde levertraan

Ergomax is gespecialiseerd in het leveren van speciale voedingssupplementen, daarom vind je in ons assortiment alleen gefermenteerde levertraan die op een natuurlijke wijze geproduceerd is. Green Pasture gefermenteerde levertraan is verkrijgbaar in capsules of in vloeibare vorm. Omdat levertraan bekend staat om zijn sterke smaak, biedt Green Pasture ook gefermenteerde levertraan aan in de smaken chocolade, kaneel of munt. Daarnaast kun je de vloeibare vorm mengen in een drankje, shake of vla. Kies je voor capsules? Dan proef je geen sterke smaak.