check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Kruiden supplementen

Kruiden preparaten ofwel supplementen bevatten actieve ingrediënten die uitsluitend uit planten komen. Veelal betreft het een geconcentreerde extract of geïsoleerde plantenstof zoals bijvoorbeeld curcumine of resveratrol. Kruiden kunnen een goede aanvulling zijn op uw dagelijkse supplementatie en kunnen bijdragen aan tal van positieve gezondheidseffecten. Bekijk hieronder onze kruiden supplementen.

51 Artikel(en)

per pagina

51 Artikel(en)

per pagina


Geschiedenis kruidengeneeskunde

Het gebruik van kruiden is een eeuwenoude traditie. Kruidengeneeskunde was namelijk een van de eerste geneeskundige vormen. De huidige kruidengeneeskunde stamt af van oude Oosterse wijsheden, binnenlandse tradities, volksmiddeltjes en modern wetenschappelijk onderzoek.

Natuurlijke kruiden

Kruidengeneeskunde maakt gebruik van planten of delen van planten. Zo worden kruiden supplementen bijvoorbeeld vervaardigd van bessen, kersen, stengels, zaden, schors, wortels of bollen. De kruiden uit ons assortiment zijn dan ook allemaal 100% natuurlijk en worden door het lichaam herkend en gebruikt in biologische processen.

Werking botanicals

De speciale en fysiologisch actieve werking van botanicals maakt dat deze veel gebruikt worden. Kruiden en hun moleculen zijn dan ook een boeiend onderzoeksveld. Ondanks de verscheidenheid aan kruiden zijn de effecten van kruiden in het algemeen uitgebreid  beschreven. Kruiden zouden namelijk een gunstige invloed op de gezondheid hebben. Het verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels in de darmen. Tevens kunnen natuurlijke kruiden ontspanning, en een kalmerend gevoel bevorderen.

Uitgebreid assortiment kruiden supplementen

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende botanicals. Enkele voorbeelden hiervan zijn curcumine, hennep extracten, noötropica, zeewierextract, zoethoutextract en ashwaganda supplementen. Bekijk ons assortiment hierboven en lees meer over de werking van de verschillende kruiden bij de productbeschrijvingen van de kruiden supplementen.