check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Orgaanextracten

Organen vormden in het verleden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding voorouders, en met goede reden; vet oplosbare vitamines en ook de meeste van hun mineralen komen uit de organen van de dieren. Gedroogd weefsel van klieren en organen zoals de bijnieren, lever, milt en nieren van dieren werd gebruikt om hetzelfde orgaan of klier bij de mens te behandelen. De orgaanextracten worden gewonnen uit het weefsel van onder andere gras gevoerde runderen, schapen en wilde rendieren.

21 Artikel(en)

per pagina

21 Artikel(en)

per pagina


Supplementen orgaanextracten

Ancestral Supplements heeft een uitgebreid aanbod aan orgaanvleesextract supplementen, zoals runderhart, runderlever en runderhersenen. De orgaanextracten zijn afkomstig van een pure bron uit Nieuw-Zeeland, namelijk gras gevoerde weide-runderen en schapen. Daarnaast worden de organen gevriesdroogd waardoor de belangrijke vitamines, cofactoren en mineralen behouden blijven.

Orgaanvlees als echte superfood

Onze dagelijkse voeding bevat voornamelijk spiervlees. Echter, orgaanvlees is veel rijker aan voedingsstoffen! Het consumeren van orgaanvlees is een stuk makkelijker met capsules met bijvoorbeeld rendierlever van Rein Styrke. Het hele productieproces vindt op kleine schaal plaats waardoor de kwaliteit van het product gewaarborgd wordt.