Dentalcidin™LS - mondspoeling
EUR  42,95

Dentalcidin™LS - mondspoeling

 • Breedspectrum mondwater met Biocidin®
 • Categorie: Biofilms, Tandplak & Mondverzorging  
 • Met CoQ10 en Quercetine
 • Voor kinderen en volwassenen
 • 30 ml
Op voorraad
SKU
OC-08
EUR  42,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Dentalcidin™LS – mondwater van Bio-Botanical Research

Dentalcidin™LS is een mondspoelmiddel in liposomale vorm met het gepatenteerde Biocidin®. Biocidin® is een unieke breedspectrum botanische formule met 18 verschillende kruiden, plantstoffen en heilzame oliën. Aanvullend bevat Dentalcidin™LS quercetine, CoQ10, mirre, kruidnagelolie en pepermuntblad. Dentalcidin™LS ondersteunt de gezondheid van de mond.

Mondverzorging met Biocidin®

Het gepatenteerde Biocidin® bevat bosbessenextract, noni-extract, mariadistel, echinacea purpurea-extract, echinacea angustifolia, geelwortel, shiitake-extract, witte wilgenbast, knoflook, druivenpitextract, zwarte walnoot (romp en blad), framboos, fumitory-extract, gentiaan, tea tree-olie, galbanum olie, lavendelolie en oregano-olie.

Voordelen:

 • Breedspectrum mondspoelformule met kruiden en plantstoffen
 • Met CoQ10 en quercetine
 • Met de etherische oliën kruidnagel en mirre
 • Biocidin® is ruim 25 jaar bewezen effectief
 • Geschikt voor kinderen en volwassenen
 • Zichtbare resultaten na 4 tot 8 weken consequent gebruik
 • Bevat geen suiker, gluten en fluoride
 • Bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Een goede mondgezondheid

Een goede gezondheid van de mond en tanden is erg belangrijk voor het algemene lichamelijke welbevinden. Bio-Botanical Research heeft meerdere producten in het assortiment die bijdragen aan een gezonde mond, zoals Dentalcidin™LS mondwater en Dentalcidin™ tandpasta. Dentalcidin™LS mondwater is een prachtig product dat in meerdere opzichten de gezondheid van de mond en het tandvlees ondersteunt. Het bevat geen suiker, gluten, fluoride en kunstmatige smaak- en kleurstoffen.

Krachtige kruiden en plantaardige stoffen

Biocidin®, een van de actieve bestanddelen in Dentalcidin™LS bevat een aantal kruiden en plantaardige stoffen waarvoor er gezondheidsclaims zijn ingediend bij de Europese Commissie die in afwachting zijn van goedkeuring. Mariadistel is bijvoorbeeld goed voor het hart, het immuunsysteem, de reinigende werking van de lever, en het is een antioxidant*. Echinacea purpurea helpt bij gezonde luchtwegen en ondersteunt het immuunsysteem*. Knoflook is goed voor de lever, het hart en de bloedvaten, het ondersteunt het immuunsysteem en het helpt de darmflora te versterken*.

Biocidin®: het paradepaardje van Bio-Botanical Research

Bio-Botanical Research ontwikkelde als een van de eerste producten het gepatenteerde Biocidin®. Biocidin® is actief in het gehele maagdarmkanaal. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering, de ontgifting en de balans in de darmflora*. Het is ondersteunt tevens het immuunsysteem*. Biocidin® is ontwikkeld voor systemische toepassingen. Het is verkrijgbaar in diverse vormen: vloeibaar in druppels, in capsules, in liposomale vorm, als keelspray en in Dentalcidin™ tandpasta en Dentalcidin™LS mondverzorging.

Plantaardige ingrediënten van zuivere kwaliteit

Bio-Botanical Research gebruikt uitsluitend plantaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zo ook in Dentalcidin™LS mondspoeling met Biocidin®. De formule bevat geen synthetische vulstoffen, additieven, kunstmatige smaakstoffen, gluten of allergenen. Het productieproces volgt de richtlijnen van de Good Manufacturing Practices (cGMP's) en de Amerikaanse Food and Drug Administration. Biocidin® is voor gebruik getest in een onafhankelijk laboratorium op effectiviteit, zware metalen en zuiverheid.

Aanbevolen gebruik

Spoel de mond gedurende 1-2 minuten met 2 pompjes Dentalcidin™LS mondspoeling. Spuug het daarna uit. Doe dit twee tot drie keer per dag. Combineer Dentalcidin™LS mondspoeling met Dentalcidin™ tandpasta voor een compleet mondverzorgingsprogramma. Gebruik de mondspoeling na het tanden poetsen. Gebruik het product binnen 60 dagen na opening. Het product heeft een aangename smaak en is geschikt voor volwassenen en kinderen. Resultaten zijn al merkbaar na 4-8 weken gebruik.

Over Bio-Botanical Research

Ruim 30 jaar geleden richtte herborist dr. Rachel Fresco het bedrijf Bio-Botanical Research® op. Bio-Botanical Research ontwikkelt superieure botanische supplementen voor artsen en therapeuten op het gebied van het microbioom, het immuunsysteem en de spijsvertering. De formules kennen systemische toepassingen en ondersteunen de integrale gezondheid. De bewezen effectieve kruidenformule Biocidin® van Bio-Botanical Research wordt gebruikt in een aantal afgeleide producten. De ingrediënten zijn uitsluitend plantaardig, zuiver en zorgvuldig getest. De formules bevatten geen onnodige en nadelige toevoegingen. Rachel Fresco is een gepassioneerd en veelgevraagd spreker over biofilms en het microbioom.

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Meer informatie
Product Naam
Dentalcidin™LS - mondspoeling
Art.nr.
OC-08
Merk
Bio Botanical Research
Inhoud
30 ml
Gebruiksaanwijzing

Spoel de mond met 2 pompjes gedurende 1-2 minuten. Daarna uitspugen. Gebruik de mondspoeling 2-3 keer per dag na het poetsen met Dentalcidin tandpasta voor een optimaal resultaat.

Ingrediënten per dosering

32 mg Biocidin Propriertary Blend (bosbessenfruit extract, Noni fruit, Mariadistel zaad, Echinacea wortel (purpurea & angustifolia), Goldenseal wortel, Shitake paddestoel, Witte wilgenschors, Knoflookbol, Druivenpitextract, Zwarte Walnoot romp & blad, Frambozenblad , Fumitory aerial parts, Gentian root, Tea Tree leaf olie, Galbanum resin oil, Lavendel plant and flower oil, Oregano plant and flower oil, Quercetin, CoQ10 (ubiquinone), Mirre hars, kruidnagelolie, Pepermuntblad**. ** RI niet vastgesteld.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Plantaardige glycerine, fosfolipiden (uit gezuiverde lecithine van zonnebloemzaad), gezuiverd water, ethanol, vitamine E (als Tocofersolan en natuurlijke gemengde tocoferolen).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dentalcidin™LS - mondspoeling
Uw waardering