check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Ancestral Supplements

Ancestral Supplements heeft als doel het terugbrengen wat de moderne wereld heeft weggelaten op het gebied van voeding. Ancestral Supplements heeft breed scala aan orgaanvlees supplementen zoals runderlever capsules, runder-orgaan-mix en runderhersenen. De ingredienten zijn afkomstig uit Nieuw-Zeeland dat gemaakt lijkt te zijn voor het fokken van gezond runderen. De runderen eten strikt gras-gevoederd en worden gehouden zonder gebruik van hormonen, pesticiden of antibiotica. Bovendien blijft door een het vriesdrogen van de organen de vitaminen en mineralen behouden. De producten worden in kleine batches gemaakt met het op kwaliteit en aandacht voor detail. Na de productie worden de producten onafhankelijk getest om de zuiverheid en productspecificatie te garanderen.

20 Artikel(en)

per pagina

20 Artikel(en)

per pagina


Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Texas. De missie van Ancestral Supplements is om ‘terug te stoppen, wat de moderne wereld weglaat’ (putting back in, what the modern world has left out). De filosofie van Ancestral Supplements gaat er vanuit dat de oermens moeiteloos dieren en vlees consumeerden die we nodig hadden om een optimale gezondheid na te streven. Het consumeren van dieren van neus tot staart is hierbij één van de belangrijkste peilers. Door het moderne dieet van de 21ste eeuw hebben we een chronisch tekort aan vet oplosbare vitamines A, D, K, en E, evenals magnesium, ijzer, choline, B12 en jodium die vooral in de organen van dieren te vinden is.

Hoge kwaliteit

Idealiter consumeren we dagelijks gefermenteerd voedsel en krijgen we per dag voldoende zonlicht. Maar in realiteit is dit moeilijk haalbaar en willen weinig mensen dierlijke organen en klieren consumeren. Ancestral Supplements produceert de supplementen in kleine controleerbare batches zodat ze een hoge kwaliteit kunnen garanderen en aandacht voor detail kunnen houden. Dit omvat ook het testen door een onafhankelijke derde partij om de zuiverheid en productspecificatie te garanderen.

Gezond vee uit Nieuw-Zeeland

Voor de meeste producten komen de basisstoffen uit Nieuw-Zeeland. Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en gras groeit het hele jaar door. Ieder dag van het jaar kunen de koeien voedsel eten dat gezond voor ze is. De runderen zijn gras-gevoerd en worden gehouden zonder gebruik van hormonen of antibiotica. De gezondheid van dieren wordt nauwlettend gevolgd. Zo maakt Ancestral Supplements supplementen vanuit de beste en zuivere basis.