Thyreogen - Schildklierextract
Vanaf EUR  63,95

Thyreogen - Schildklierextract

 • Veilig, Uniek en Gepatenteerd
 • Natuurlijke klierextracten
 • Geen bijwerkingen
 • Meer dan 15 miljoen gebruikers
 • Voormalig geheim uit Rusland
 • Thyreogen© - schildklierextract
 • 20 of 60 capsules
Je bespaart EUR 27.35 als je 60 capsules bestelt in plaats van 20 capsules.
Op voorraad
SKU
GR-225-config
Vanaf EUR  63,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Thyreogen schildklierextract

De belangrijkste componenten in het Thyreogen schildklierextract zijn peptiden. Dit zijn moleculen die bestaan uit twee of meer aminozuurverbindingen. In tegenstelling tot langere aminozuur verbindingen (eiwitten) is het grote verschil is dat peptiden door hun lage gewicht via de maag de bloedbaan kunnen bereiken. Peptiden zijn ook wel bekend onder de bijnaam ‘messenger molecules’. Ze geven namelijk biologische informatie door van weefsel naar weefsel. Thyreogen is een natuurlijk product dat wordt gemaakt van de schildklieren van Deense runderen en/of varkens. Deze worden op een milieu- en diervriendelijke wijze gehouden worden gehouden en komen niet uit de massale bio-industrie.

Voordelen van Thyreogen schildklierextract

 • Thyreogen schildklierextract  werkt specifiek.
 • Peptiden komen van nature voor in ons voedsel.
 • Thyreogen schildklierextract is geheel natuurlijk.
 • Professor Khavison is voorzitter van de Europese Academie voor Gerontologie en Geriatrie (IAGG), adviseur voor verschillende Ministeries van Gezondheid en erelid van diverse universiteiten.
 • De subtiele maar krachtige werking is coherent met het lichaam en zorgt niet voor over-stimulatie of onderdrukking.
 • De celspecifieke peptiden hebben een regulerende rol in ons lijf.

Ontdekt door een Russische geleerde

De werking van deze peptiden werd ontdekt door de vooraanstaande Russische professor Vladimir Khavison. In de tijden van het Sovjetregime onderzocht hij verschillende natuurlijke middelen die ingezet konden worden voor de soldaten. De gestandaardiseerde peptiden boden de grootste mogelijkheden en ze waren ook nog eens erg potent. Het blijkt namelijk dat elk weefsel in ons lichaam, of het nou een orgaan of klier is, een biologische ingebouwde reserve heeft van 42 procent. Hoewel de resultaten van het onderzoek meer dan twintig jaar geheim werden gehouden, zijn deze bevindingen leidend voor de producten van Garmonia.

Een veilig product

Wereldwijd zijn er inmiddels miljoenen gebruikers en er zijn geen noemenswaardige bijwerkingen of contra-indicaties bekend. Voor een algemene dosering kan je 1 verpakking opmaken in 10 dagen. Dit komt overeen met 2 capsules per dag. Bij specifieke indicaties kan je het gebruik intensiveren. Hierbij kan je 3 verpakkingen opmaken in 30 dagen. Het gebruik hoeft dus niet non-stop. Op basis van jouw persoonlijke situatie is het ook mogelijk om  verschillende klier- en orgaanextracten te combineren.

Meer informatie
Product Naam
Thyreogen - Schildklierextract
Merk
Garmonia
Inhoud
20 of 60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Voor algemeen gebruik, zonder specifieke indicaties, neem 2 capsules per dag voor 10 dagen (één verpakking). Herhaal dit één maal per 6 maanden. Indien de behoefte bestaat of er sprake is van specifieke indicaties, kan het gebruik geïntensifieerd worden. Hetzelfde protocol kan dan eenmaal per maand of eenmaal per 2 of 3 maanden worden herhaald. Verschillende producten uit de Peptide Bioregulator productlijn kunnen gelijktijdig worden gebruikt en ingenomen.

Let op: niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts indien er sprake is van een medische indicatie.

Ingrediënten per dosering

20 mg peptiden-rijk schildklierextract van kalveren†. † Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Microkrystallijne cellulose (E460), bietsuiker, lactose, zetmeel, twin-80.

Allergenen
Lactose
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Thyreogen - Schildklierextract
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: