check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Klierextracten

Klierextracten zijn natuurlijke extracten die worden gewonnen uit het weefsel van onder andere jonge kalveren en een specifieke werking hebben op bijvoorbeeld de hersenen, hart, longen of testikels. De peptiden stimuleren en verjongen het doelweefsel. Bijvoorbeeld; Testoluten Testikelextract ondersteunt de testikels wat leidt tot een verhoogde testosteron gehalte zonder nadelige bijwerkingen of over stimulatie. De unieke, veilige en gepatenteerde Peptide Bioregulators van Garmonia zijn fysiologisch actief en bijzonder potent.

42 Artikel(en)

per pagina

42 Artikel(en)

per pagina


Werking van klieren

Wat zijn klieren? Klieren zijn organen die als doel hebben om bepaalde stofjes in je lichaam te produceren of over te brengen. Het lichaam kent endocriene en exocriene klieren. De endocriene klieren spelen een rol bij de afgifte van bepaalde stoffen (zoals hormonen). Exocriene klieren daarentegen scheiden stoffen op een veilige manier af zodat deze het lichaam kunnen verlaten. Klierextracten voorzien het lichaam van celspecifieke stoffen zoals peptiden.

Klierextract met peptiden

Peptiden zijn natuurlijk voorkomende moleculen die meerdere aminozuren bevatten. Ze zijn aanwezig in cellen en weefsel en spelen een belangrijke rol bij vele lichamelijke functies en biologische activiteiten. Tevens hebben peptiden een effect op het functioneren van klieren en organen. Klierextracten voorzien het lichaam dan ook van bepaalde peptiden.

21 soorten Peptide Bioregulator klierextracten

Op zoek naar een specifiek klierextract? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit maar liefst 21 verschillende dierlijke klierextracten, zoals pijnappelklierextract, bijnierextract, hersenextract en longextract. Deze extracten ondersteunen de werking van klieren en organen. Deze Peptide Bioregulator klierextracten worden allemaal op een natuurlijke manier vervaardigd volgens een gepatenteerd Russisch proces. Wereldwijd worden de Peptide Bioregulator extracten door miljoenen mensen gebruikt en worden er geen bijwerkingen ervaren.