Klierextracten

Klierextracten zijn natuurlijke extracten die worden gewonnen uit het weefsel van onder andere jonge kalveren en een specifieke werking hebben op bijvoorbeeld de hersenen, hart, longen of testikels. Klierextracten bestaan uit peptidencomplexen. Peptiden zijn ‘messenger molecules’ met een boodschapperfunctie. Ze hechten zich aan celwanden van een bepaald doelweefsel en geven zo biologische informatie door. We hebben in ons assortiment maar liefst 21 verschillende klierextracten van het merk Garmonia. 

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Werking van klieren

Klieren zijn organen die bepaalde signaalstoffen, ofwel hormonen, in het lichaam produceren. Het lichaam kent endocriene en exocriene klieren. De endocriene klieren spelen een rol bij de afgifte van bepaalde stoffen, zoals hormonen. De bijschildklieren, bijnieren, epifyse, hypofyse, hypothalamus, schildklier en thymus zijn bijvoorbeeld endocriene klieren. Exocriene klieren daarentegen scheiden stoffen op een veilige manier af zodat deze het lichaam kunnen verlaten. Denk bijvoorbeeld aan zweet- of talgklieren.

Klierextract met peptiden

De klierextracten van Garmonia zijn peptide-supplementen. Peptiden zijn natuurlijk voorkomende moleculen die meerdere aminozuren bevatten. Ze zijn aanwezig in cellen en weefsel en spelen een belangrijke rol bij vele lichamelijke functies en biologische activiteiten. De supplementen van Garmonia kennen een hoge farmacologische activiteit. Elk product kent een corresponderend werkingsgebied in het lichaam, bijvoorbeeld Bonomarlot Beenmergextract, Suprefort Alvleesklierextract, Svetinorm Leverextract, Pielotax Nierextract of Taxorest Longextract. Klierextracten voorzien het lichaam van de relevante peptiden.

Peptide bioregulator klierextracten

De klierextracten supplementen worden vervaardigd door het Russische bedrijf Garmonia. Garmonia doet onderzoek naar bioregulatie en is verantwoordelijk voor het gehele proces van onderzoek tot productie. De peptide bioregulator klierextracten worden op een natuurlijke manier geproduceerd volgens een gepatenteerd Russisch proces. De supplementen worden inmiddels wereldwijd gebruikt. Ze zijn uniek, veilig en bijzonder potent. Heb je vragen over onze klierextracten? Neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag!