Adrenal Strength® - Bijnier Formulering - 30 tabletten

 • Categorie: Bijnieren
 • Met rhodiola en reishi
 • Bevat Sensoril®
 • Ondersteunt energieniveau*1
 • Helpt bij goede geestelijke balans*2
 • 30 tabletten
Niet op voorraad
SKU
MF-10
EUR  34,50
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Adrenal Strength® van MegaFood

Adrenal Strength® is een product dat speciaal voor de bijnieren is ontwikkeld. Het bijnier supplement is gemaakt met bestanddelen die rechtstreeks vanuit de natuur verwerkt worden en bevat een uitgebalanceerde mix van natuuridentieke en specifieke voedingsstoffen voor de bijnieren. Zo bevatten de tabletten Foodstate® Magnesium dat helpt bij vermoeidheid, Foodstate® Vitamine C ter ondersteuning van het immuunsysteem en een uitgebreid spectrum aan extracten, waaronder reishi, rhodiola of rozewortel en astragalus.

Over onze bijnieren

Bijnieren hebben hun naam te danken aan het feit  dat ze gelegen zijn net boven de nieren in onze buikholte. De naam is enigszins misleidend, want deze lichaamsdelen hebben een hele andere functie dan de nieren. Deze vitale lichaamsdelen zijn namelijk verantwoordelijk voor de productie van hormonen als cortisol, aldosteron en DHEA. Zo maakt het bijniermerg de stoffen adrenaline en noradrenaline aan. Adrenal Strength® van MegaFood is speciaal ontwikkeld voor de bijnieren. Het product bevat onder meer Sensoril®, een goed gedocumenteerd extract van ashwagandha, een heilzame plant die al duizenden jaren een belangrijk kruid is binnen de ayurvedische geneeskunde. Ashwagandha is een natuurlijke rustgever*3 die, net als het toegevoegde kruid rhodiola, helpt evenwichtig te zijn in stressituaties*3. Andere kruiden die dit supplement bevat zijn reishi en astragalus. Aan het supplement is ook Foodstate® Magnesium toegevoegd, dat de energiestofwisseling bevordert, goed is voor het zenuwstelsel en de spieren en helpt bij vermoeidheid.

Wat zijn Foodstate Nutrients?

Bij het vervaardigen van MegaFood’s Foodstate Nutrients worden vitaminen en mineralen, in tegenstelling tot geïsoleerde vitaminen en mineralen, via een uniek en gepatenteerd proces verbonden met planten of biergist. De biotransformatie die de vitaminen en mineralen dan ondergaan, kan omschreven worden als ‘renatureren’. Zo wordt namelijk het natuurlijke proces met behulp van enzymen nagebootst van organismen die vitaminen en mineralen opnemen uit de bodem en in hun structuur verwerken en vasthouden. Denk bijvoorbeeld aan de bietenplant, die inorganisch kalium opneemt uit de aarde en in haar blad tot organisch kalium transformeert en opslaat. Doordat de Foodstate Nutrients niet geïsoleerd zijn, maar in dezelfde vorm en in hetzelfde compleet natuurlijke “pakket” worden aangeboden als voedsel, kan het lichaam ze ook optimaal herkennen en opnemen.

Voordelen:

 • De tabletten zijn samengesteld uit Foodstate® Vitaminen en Mineralen met kruidenextracten van onder meer reishi, rhodiola en astragalus
 • Bevat onder meer Foodstate® MagnesiumFoodstate® Vitamine C en het ashwagandha-extract Sensoril®
 • Ashwagandha helpt bij een goede geestelijke balans*3
 • Magnesium helpt bij vermoeidheid en bevordert de energiestofwisseling
 • Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem
 • De tabletten zijn goed opneembaar en kunnen op ieder moment van de dag worden ingenomen, ook op een lege maag

Over MegaFood - Fresh from farm to table

Al sinds haar oprichting is MegaFood een pionier in de supplementenindustrie: de FoodState vitamines en mineralen van het merk behoren inmiddels dan ook tot de beste die er verkrijgbaar zijn. MegaFood onderscheidt zich door haar transparante manier van produceren en door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder de toevoeging van chemische middelen. Hierdoor zijn alle producten vrij van GMO, soja, glyfosaat en allergenen. Het bedrijf is uniek, niet alleen doordat het haar eigen concentraten maakt, maar ook doordat het zelf haar producten inkoopt bij lokale boeren en familiebedrijven. De superieure producten zijn uitermate geschikt voor mensen die een gezonde levensstijl nastreven en alle supplementen zijn ook geschikt voor vegetariërs.

*Magnesium ondersteunt het energieniveau

*2 Ashwagandha helpt bij een goede geestelijke balans*3

*3 Gezondheidsclaim is in afwachting van Europese toelating

Meer informatie
Product Naam
Adrenal Strength® - Bijnier Formulering - 30 tabletten
Art.nr.
MF-10
Merk
MegaFood
Inhoud
30 tabletten
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 tabletten per dag, met of zonder voedsel.

Ingrediënten per dosering

100 mg vitamine C (ascorbinezuur met biologische sinaasappel ††) 125%, 30 mg pantotheenzuur (d-calcium-pantothenaat met biologische bruine rijst †) 500%, 40 mg magnesium (mineraalgebonden S. cerevisiae) 10,7%, 250 mg Sensoril® Ashwagandha (Withania somnifera) Wortel & Blad Extract (8% Withanolides)*, 200 mg L-Serine*, 200 mg Reishi Mushroom (Ganoderma lucidum / paarse maïs geoptimaliseerde biomassa)*, 200 mg Rhodiolawortelextract (Rhodiola rosea)*, 175 mg heilig basilicumbladextract (Ocimum sanctum)*, 100 mg biologische Astragaluswortel (Astragalus membranaceus)*, 100 mg biologische Schisandrabes (Schisandra chinensis)*. % = Percentage van referentie-inname (RI); *RI niet vastgesteld. †† Bevat biologische hele sinaasappels van Uncle Matt. † Lundberg Family Farms.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Cellulose, stearinezuur, siliciumdioxide.

Dieet
Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adrenal Strength® - Bijnier Formulering - 30 tabletten
Uw waardering