Kies voor Ergomax

5 redenen waarom je gerust voor Ergomax kunt kiezen!

1. Kwaliteit is onze prioriteit

Alleen het allerbeste voor jouw gezondheid, daar zetten wij ons 100% voor in. Al sinds 2007! Onze merken en producten bevatten zo veel mogelijk natuurlijke, zuivere ingrediënten, zijn accuraat gedoseerd en van betrouwbare oorsprong. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd, getoetst en beoordeeld. 

2. Innovatief, effectief en uniek

Wij volgen de ontwikkelingen in onze branche op de voet en zijn volledig thuis in natuurlijke gezondheid. Of het nu gaat over nieuwe ontdekkingen op het vlak voeding, beweging, nachtrust, heilzame stoffen en (niche)producten, wij onderzoeken het voor jou. De meest werkzame supplementen vind je in onze webshop. Ook vind je bij ons producten die je elders niet vindt. 

3. Een efficiënte webshop mét goed advies

Eenvoudig bestellen, een snelle veilige levering en geen verzendkosten onder de € 60,00. Het zijn zomaar wat punten waarom onze klanten Ergomax zeer goed waarderen. Omdat we ons als echte specialisten blijven verdiepen, kunnen we jou als klant uitstekend adviseren. Onze klantenservice is goed bereikbaar voor al je vragen, per chat of telefoon.

4. Ergomax is duurzaam

Een duurzame bedrijfsvoering, duurzame ingrediënten, producten en merken, duurzame verpakkingsmaterialen en een bijdrage aan drie duurzame goede doelen. Wij dragen graag ons steentje bij aan een duurzame aarde. Zonder aarde en natuur kunnen wij als mens niet bestaan. 

5. Een scherpe prijs

Op de 5e maar zeker niet laatste plaats hanteren wij een scherpe prijs voor kwalitatief goede en effectieve producten. Wij halen de state-of-the-art supplementen in ons assortiment van over de hele wereld en maken ze toegankelijk voor jou als klant via de webshop. Dat daar ook een scherpe prijs bij hoort, dat vinden we de normaalste zaak van de wereld.

Onze klanten waarderen ons met een 9,3!