Bij Ergomax doen wij geen concessies aan de kwaliteit. Onze producten zijn zuiver geformuleerd, accuraat gedoseerd en betrouwbaar van oorsprong. Ook vinden we dat iedereen zijn persoonlijke 'optimum' moet kunnen nastreven. Daarom helpen wij u met nieuwe, effectieve en natuurlijke voedingssupplementen in combinatie met direct, inspirerend en alomvattend advies.

Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, beoordeeld en getoetst. Als pioniers blijven wij onszelf voortdurend ontwikkelen en uitdagen op uiteenlopende vlakken en disciplines: niet alleen met betrekking tot de kwaliteit, maar ook op het gebied van productie en distributie. Duurzaamheid houdt bij ons in dat wij binnen ons denken en handelen altijd rekening houden met de interactie tussen mens en natuur op de lange termijn.

We zijn specialisten en ons assortiment bevat vele unieke nicheproducten die u nergens anders zult vinden.

Vernieuwend, verstand van zaken, oog voor duurzaamheid en natuurlijk gevoel voor de eindgebruiker: De Mens! Dat is ERGOMAX

 

“De natuur heeft een intrinsieke waarde die onafhankelijk is van de mens, en mag daarom niet eenvoudigweg geëxploiteerd worden ten behoeve van de mens.

Wij zijn er van overtuigd dat er een duurzaam equilibrium kan ontstaan tussen het welzijn van de mens en de rijkdom aan oorspronkelijke en zuivere voedingstoffen waar de natuur de mens in kan voorzien.”

 

10 redenen waarom klanten kiezen voor Ergomax     

1. Scherpe prijzen   
2. Unieke merken en producten   
3. Eenvoudig bestellen   
4. Snelle service en levering  
5. Telefonisch bereikbaar
6. Geen verzendkosten vanaf € 60,00
7. Veilig afrekenen
8. Deskundige klantenservice
9. Standaard aanbiedingen
10. Vertrouwd sinds 2007


 

Goede doelen & Ergomax

Ergomax heeft zich gecommitteerd aan drie goede doelen: Stichting Masarang, Luz Alba en Survival International. Dit doen wij omdat we blijven geloven in onze holistische visie: 'In het denken en handelen zoveel mogelijk rekening houden met de interactie tussen mens en natuur op de lange termijn'.

 

Survival International

Survival InternationalSurvival International is de internationale beweging voor de rechten van inheemse stammen. De organisatie helpt deze stammen hun bestaan te verdedigen, hun land te beschermen en zelf hun toekomst te bepalen.

Survival International stopt houthakkers, mijnwerkers en oliemaatschappijen die de leefgebieden van deze kwetsbare groepen vernietigen en lobbyt bij regeringen om de inheemse landrechten van deze stammen te erkennen. De organisatie documenteert en onthult de wreedheden begaan tegen stammen en nemen directe actie om dit te stoppen.

Stamvolken krijgen op deze manier een platform om met de wereld te communiceren. Ze hebben meer dan 200 overwinningen behaald sinds 1969; maar het werk is nog lang niet afgelopen!

 

Stichting Masarang

'Natuurbescherming door samenwerking met en versterking van de lokale bevolking'.

Dat is de missie van Masarang, onze stichting in Indonesië, in 2001 opgericht door Dr. Ir. Willie Smits. Masarang werkt aan oplossingen voor de meest prangende wereldproblemen van onze tijd: ontbossing, verlies van biodiversiteit, klimaatverandering, armoede en onderontwikkeling.

Stichting Masarang

 

Stichting Luz Alba

Stichting Luz Alba steunt opvanghuis Luz Alba in Arequipa, Peru. Dit opvanghuis biedt (nood)opvang voor kinderen die in de steek zijn gelaten of uit huis zijn geplaatst. De leeftijd van deze kinderen ligt tussen enkele dagen oud tot ongeveer 5 jaar. Zij blijven tot ze terug kunnen naar familie of tot ze geadopteerd worden.

Het kindertehuis krijgt geen geld van de Peruaanse overheid. Om dit goede werk voort te zetten zijn ze daarom aangewezen op financiële steun van anderen.Stichting Luz Alba


Stichting AAP

Dierenwelzijn staat nog altijd sterk onder druk. Veel exotische dieren leiden geen dierwaardig leven en menselijk handelen (denk aan illegale handel, particulier bezit, exploitatie in entertainment of onderzoek) is daar vaak de oorzaak van. Bij AAP verbeteren wij op een duurzame manier het welzijn van apen en andere zoogdieren De dieren die bij AAP binnenkomen zijn vaak verwaarloosd, zowel qua verzorging als sociale omgeving. Bij AAP krijgen zij de professionele zorg die zij nodig hebben, zodat ze weer ‘dier’ kunnen zijn. Het uiteindelijke doel is om de dieren die AAP opvangt te herplaatsen naar een geschikt adres waar ze de rest van hun leven onder goede omstandigheden kunnen doorbrengen.

Stichting Aap

Stichting Oasebos

Oasebos koopt in Costa Rica stukken oerwoud om deze duurzaam te beschermen. Het regenwoud is het oudste en het meest soortenrijke ecosysteem ter wereld. Meer dan de helft van alle regenwouden op aarde is in de afgelopen 50 jaar verdwenen door houtkap en andere menselijke ingrepen. Behoud van onze tropische regenwouden is van levensbelang. Dankzij de steun van bijna 150 betrokken donateurs, heeft Oasebos in de afgelopen jaren circa 200 hectaren oerwoud kunnen aankopen en beschermen. Oasebos heeft tot nu toe 4 stukken regenwoud gekocht in Costa Rica. El Salto, Copalchi, Cano Curenita en El Cerrito.

Stichting Oasebos