check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Rust & Slaap

In de hedendaagse samenleving waarin we constant moeten voldoen aan zakelijke en sociale verplichtingen zijn rust en slaap steeds belangrijker geworden. Dagelijks worden we steeds weer onderworpen aan een grote hoeveelheid prikkels en stress. Ga op zoek naar een gezonde levensstijl met voldoende rust- en slaapmomenten. Bekijk ook eens ons assortiment voedingssupplementen die je kunnen helpen je rust te vinden. Voorkomen is immers beter dan genezen.

23 Artikel(en)

per pagina

23 Artikel(en)

per pagina


Natuurlijk slapen

Slapen is onvermijdbaar en als je er slaap tekort komt dan vindt er een serieuze achteruitgang plaats. In de wereld van vandaag de dag waarin we non-stop blootgesteld worden aan prikkels, stress en onnatuurlijke aspecten zoals kunstmatig licht, is nachtrust en slaap des te belangrijker geworden dan ooit daarvoor. Zoek een goede balans met de moderne levensstijl en ga preventief te werk. Let goed op je slaaphygiëne en ontstress regelmatig met bijvoorbeeld meditatie oefeningen, ademhalingsoefeningen of yoga.

Supplementen nachtrust

Gemiddeld slaap je een derde van je leven en droom je ongeveer een totaal van 8 jaar bij elkaar. Omdat slaap nog best een groot mysterie is voor de wetenschap is veel nog niet bekend. Wist je dat hersencellen krimpen tijdens de slaap? Ze worden ongeveer 60% kleiner waardoor afvalstoffen gemakkelijker kunnen worden afgevoerd. Melatonine is een het hormoon dat slaap inleid. Wil je de aanmaak van melatonine optimaliseren overweeg dan donkertherapie in de avond en stel jezelf overdag zoveel mogelijk bloot aan zonlicht.