check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Vitamines en Mineralen

Vitamines en mineralen zijn belangrijk voor het lichaam omdat ze betrokken bij veel belangrijke processen en lichaamsfuncties. Er zijn twee soorten mineralen; macromineralen en sporenmineralen, ook wel bekend als sporenelementen. Niet alleen de dagelijkse hoeveelheid aan mineralen is belangrijk maar ook de juiste verhoudingen. De vitamines en mineralen van MegaFood zijn daarnaast ook 100% natuurlijk en bevatten geen pesticiden, herbiciden, gluten en soja. Bekijk hieronder onder andere onze natuurlijke vitamines, mineralen en vitaminesupplementen.

Producten 1 tot 60 van totaal 86

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Producten 1 tot 60 van totaal 86

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vitamines en mineralen essentieel voor gezondheid

Jouw lichaam heeft dagelijks een bepaalde hoeveelheid aan vitamines en mineralen nodig. Je lichaam krijgt deze vitamines en mineralen binnen door goede voeding, zoals groenten en fruit. Wanneer je deze essentiële vitamines en mineralen op deze manier niet voldoende binnenkrijgt, dan zijn vitaminesupplementen een slimme keus. Deze voedingssupplementen zijn namelijk in staat om vitamines en mineralen in jouw lichaam aan te vullen.

Multivitamine tabletten

Heeft jouw lichaam behoefte aan extra vitamines en mineralen? Je kunt ervoor kiezen om dagelijks multivitaminen tabletten te slikken zodat je lichaam voorzien wordt van (extra) vitaminen en mineralen in al hun verschijningen. Soms is het echter ook raadzaam om een specifiek soort vitamine of mineraal aan te vullen. Zo zijn er naast multivitaminen tabletten bijvoorbeeld ook vitamine B, vitamine C, vitamine D en vitamine E tabletten verkrijgbaar.

Calcium, kalium en magnesium tabletten

Calcium, kalium en magnesium zijn drie mineralen die een belangrijke rol spelen in het lichaam. In onze webshop vind je dan ook een aantal voedingssupplementen die een extra hoeveelheid calcium, kalium en/of magnesium in het lichaam brengen. MegaFood biedt tabletten aan waarmee alle drie de mineralen in de juiste verhouding ingenomen kunnen worden. Verder vind je in ons assortiment diverse magnesium tabletten die op vele manieren een positieve werking hebben op de gezondheid. Zo draagt magnesium onder andere bij aan een vermindering van vermoeidheid, energiestofwisseling, behoud van sterke botten, hersenfuncties en een normale werking van het zenuwstelsel en spieren.

Natuurlijke vitamines en mineralen

De voedingssupplementen uit ons assortiment die extra vitamines en mineralen leveren aan het lichaam bestaan uit 100% natuurlijke en complete voedselbronnen of ze zijn wetenschappelijk gedoseerd. De natuurlijke vitamines en andere producten bevatten geen pesticiden, herbiciden, gluten en soja. Bekijk nu snel ons 100% natuurlijke en biologische assortiment vitamines en mineralen!