check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Bottenbouillon

Bottenbouillon, ook bekend als Bone Broth, is een van de meest voedingsrijke producten. De bottenbouillon wordt getrokken van grasgevoerde runderen en weidekippen en verse groentes. Botten, beenmerg en bindweefsel bevatten enorm veel belangrijke mineralen en andere voedingsstoffen, zoals vitamines, aminozuren, gelatine en collageen. Elk hebben hun eigen gezondheidsvoordelen voor het lichaam.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina


Bottenbouillon = bone broth

Een van de beste en meest efficiënte manieren om voedingsstoffen tot je te nemen is door middel van bottenbouillon of wel bone broth in het Engels. Deze smakelijke soep bevat opgeloste voedingsstoffen uit het kraakbeen, ligamenten en botten van kip of rund. Het brede complex aan voedingsstoffen bestaat onder andere uit gelatine (eiwitten) en andere glucosamine achtige stoffen

Botten bouillon

Bottenbouillon is rijk aan essentiële voedingsstoffen die wij normaliter niet voldoende binnenkrijgen. De bottenbouillon is rijk aan collageen en het aminozuurprofiel in botten bouillon is erg bijzonder omdat het hoge concentraties aan glycine, lysine en proline bevat. De soep houdt het bindweefsel, darmwand en de gewrichten vitaal.

Bone Broth van Broth of Life

De smaakvolle bottenbouillon varianten van Broth of Life zitten niet alleen bordenvol geode voedingsstoffen, maar zijn ook erg smaakvol. De met zorg uitgekozen en samengestelde ingrediënten zijn met de hand geselecteerd en verwerkt op kleinschalig niveau waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt.