Atrantil

Atrantil is een gepatenteerde en innovatieve formulering die in 2015 ontwikkeld is door Dr. Kenneth Brown, een Amerikaanse gastro-enteroloog. Atrantil is geen probiotica, maar een combinatie van 3 plantaardige ingrediënten en wordt vooral ingezet als er sprake is van Small intestine bacterial overgrowth (SIBO); een bacterie-overgroei in de dunne darm.

Lees meer

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Atrantil - bacteriële overgroei Atrantil - Bacteriële Overgroei
    Waardering:
    87%
    EUR  50,50
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Atrantil: geen probiotica

Atrantil is een natuurlijke en veilige oplossing die de natuurlijke stoelgang bevordert. Het kan gebruikt worden bij alledaagse problemen en stimuleert een goede maag- en darmwerking. Atrantil is geen probioticum, maar een combinatie van 3 plantaardige ingrediënten. Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat Atrantil heel effectief is en specifiek werkt in de dunne darm. Het is goed voor een evenwichtige darmflora in dit gebied.

Goede balans

De darmflora bestaat uit talloze bacteriën en schimmels. Zij functioneren als een complex eco-systeem en het is essentieel voor dit orgaan om een goede balans in stand te houden. De dunne darm bevat normaliter vrij weinig- en specifieke bacteriën. Het behouden van deze specificiteit is essentieel voor de gezondheid.

Actieve stoffen

De actieve stoffen in Atrantil behoren tot de flavonoïden en saponinen. Deze stoffen zijn van nature aanwezig in planten. Het is belangrijk dat de extracten van de plantaardige ingrediënten van goede kwaliteit en gestandaardiseerd zijn om gebruik te kunnen maken van de fysiologische werking. Atrantil bevat een bijzondere en gebalanceerde combinatie pepermunt- (M. Balsamea), Quebracho- en paardenkastanje (Conker Tree) extract. De flavonoïden uit Quebracho binden met waterstof. En de saponinen uit Conker Tree binden aan het reductase enzyme waardoor de methaanproductie stopt.