Ergomax: Specialist in voedingssupplementen

Your health. Our Mission. Welkom bij Ergomax! Waar alles draait om jouw gezondheid. Wij vinden dat iedereen zijn of haar persoonlijke optimum moet kunnen nastreven. Je gezondheid is immers je grootste goed. Gelukkig kun je daar zelf enorm veel in doen. Wij helpen je door onderzoek te doen naar de nieuwste, natuurlijke voedingssupplementen voor uiteenlopende toepassingen. De meest effectieve producten vind je in onze webshop. Ook geven we vakkundig advies; onze klantenservice is telefonisch en via de chat goed bereikbaar.

Wij steken veel zorg in het zoeken naar nieuwe, liefst natuurlijke, stoffen en producten met een bewezen effect. Omdat ‘moeder natuur’ het nu eenmaal altijd beter weet. Ons assortiment bevat ook veel unieke nicheproducten. Dat zijn producten die je nergens anders vindt, maar die net die ondersteuning kunnen bieden die jij nodig hebt. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, beoordeeld en getoetst. De verwachtingen van onze klanten liggen dan ook hoog. En gelukkig weten we ze ruimschoots waar te maken.

De oprichting van Ergomax

In de vele geanimeerde broederlijke discussies over de mens en gezondheid en de tekortkomingen in de Nederlandse supplementen- en gezondheidsbranche, ontstonden de eerste ideeën als fundament voor hun samenwerking. Dit leidde niet lang daarna, in 2007, tot een geïnspireerd en volmondig ‘ja’ tegen de oprichting van een nieuwe webshop met hoogwaardige voedingssupplementen, waarin zorgvuldig advies aan de klant centraal stond. De gezonde, eigenwijze en unieke webshop Ergomax werd geboren en vulde een belangrijke leemte in de supplementenbranche. En al gauw naar groot genoegen van de klant.

Een duurzame visie

Een belangrijk vertrekpunt van Ergomax is de duurzame kijk op de mens en de natuur. Ook al bestaat de natuur onafhankelijk van de mens en is ze van grootse waarde voor de mens, ze wordt vandaag de dag steeds eenzijdiger geëxploiteerd ten behoeve van de mens. Ergomax is dan ook ontstaan vanuit de overtuiging dat er een duurzaam evenwicht zou moeten bestaan tussen het welzijn van de mens en de rijkdom aan oorspronkelijke en zuivere voedingsstoffen waar de natuur de mens in kan voorzien. Deze visie is nog altijd leidend voor de keuzes en bedrijfsvoering binnen Ergomax.

Al 15 jaar een begrip

Het duurde niet lang totdat Ergomax van een gerespecteerde pionier uitgroeide tot een absolute specialist in kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen op de Nederlandse supplementenmarkt. Inmiddels weten ook klanten uit Duitsland, België en Frankrijk hun weg naar onze shop te vinden. Het team van Ergomax is vandaag de dag, ruim 15 jaar later, uitgegroeid tot een enthousiaste groep specialisten op het gebied van gezondheid, suppletie, wetgeving en innovatie.

Effectieve innovatieve supplementen

Ergomax staat voor natuurlijke gezondheid. Het aanbod in de webshop is innovatief en de supplementen zijn effectief en bevatten zuivere ingrediënten. Veel van de producten zijn afkomstig van gepassioneerde familiebedrijven of van specialisten in gezondheid met eigen supplementenlijnen. Ergomax heeft tevens een eigen supplementenlijn ontwikkeld onder de noemer Ergomax. Wat in 2007 begon met twee nog relatief onbekende producten is inmiddels uitgegroeid tot een assortiment van ruim 30 uitzonderlijke producten met bijzondere ingrediënten, zoals onder meer kefir probiotica, collageen hydrolysaat en palmitoylethanolamide OptiPEA®.

Vakkundig advies en klantcontact

Voor Ergomax is het tot slot belangrijk dat alle interne kennis ten goede komt aan de gezondheid van de klant. Dat betekent het delen van de visie en actuele kennis, en transparantie bieden over de aard en herkomst van producten en ingrediënten. Zodat de klant weet wat hij koopt. Dat uit zich niet alleen in een zeer informatieve website, maar ook in een gecommitteerd en gespecialiseerd team. Het Ergomaxteam zet zich dagelijks 100% in voor de klant en klanten waarderen Ergomax maar liefst met een 9,3!