check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Doctor's Best

Doctor's Best is één van de best verkopende productlijnen uit de Verenigde Staten met enkel merkingrediënten van de hoogste kwaliteit, grondig onderzocht en uitgebreid getest! Traditionele kennis gaat gepaard met een wetenschappelijk onderbouwing staat sinds de oprichting in 1990 centraal. Alleen de meest belangrijke supplementen kun je terugvinden in deze zeer uitgebreide productlijn. Waaronder specifieke kruiden en formuleringen (zoals Doctor's Best curcumine en Doctor's Best Magnesium). Ergomax is de enige officiële partner van Doctor’s Best in Nederland en koopt daarom als enige direct in bij Doctor's Best in de Verenigde Staten. Wij hebben daarom tevens direct toegang tot productinformatie, nieuwe producten en ontwikkelingen.

51 Artikel(en)

per pagina

51 Artikel(en)

per pagina


Doctor's Best magnesium

Eén van de meest populaire producten van Doctor’s Best is de magnesium chelaat met magnesium glycinaat/lysinaat. Met een zinvolle dosering van 100 mg tablet levert Doctor’s Best een goed opneembare vorm van magnesium met veel gebruiksgemak. Voor volwassen mannen is ongeveer 400 mg per dag aan magnesium de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en voor volwassen vrouwen ongeveer 300 mg per dag.

Doctor's Best Curcumin

Doctor’s Best heeft een aantal verschillende curcumin producten waarvan het parade paardje de Curcumin Phytosome met Meriva® curcumine is. Deze gepatenteerde en bijzonder goed opneembare curcumin extract reikt ver in het lichaam waar het zijn goed werk kan doen. De fosfolipiden werken als aflevervoertuigen in de fosofolipde-curcumine complexen en worden snel en direct opgenomen in de bloedbaan.

Doctor's Best

Opgericht door artsen in 1990, is Doctor’s Best een op wetenschap gebaseerd voedingssupplementenbedrijf dat meer dan 200 producten aanbiedt. De meeste zijn gemaakt met merkingrediënten, die grondig zijn onderzocht en getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Alle producten van Doctor’s Best worden in de Verenigde Staten geproduceerd met behulp van gekwalificeerde cGMP-fabrikanten. Doctor’s Best haalt grondstoffen van over de hele wereld en de ingrediënten zijn onderworpen aan de intense testen en verificatie, ongeacht de geografische oorsprong.