check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

CoQ10

Hieronder vind je een overzicht met supplementen die CoQ10 bevatten. Er zijn een aantal producten die co-enzym Q10 bevatten, zoals bijvoorbeeld Ubiquinol. Een voedingssupplement met co-enzym Q10 als ingrediënt bevat bij voorkeur Ubiquinol. Ubiquinol wordt namelijk veel sneller en beter opgenomen en is direct beschikbaar voor het lichaam. Mocht je vragen hebben over de werking van Co-enzym Q10 of even willen overleggen, neem dan gerust contact met ons op.

13 Artikel(en)

per pagina

13 Artikel(en)

per pagina


Co-enzym Q10

Q10 is een belangrijke co-enzym die we nodig hebben voor het omzetten van voedsel in energie op celniveau. Je vindt dit co-enzym in veel voedingsmiddelen, het komt vooral voor in vis, gevogelte en orgaanvlees. Als vetoplosbare, vitamine-achtige stof komt Q10 in iedere lichaamscel voor, het wordt ook wel ubichinon genoemd. Dit betekent ook wel ‘overal aanwezig’. Zonder CoQ10 is energievorming in de cel niet mogelijk.

Co-enzym Q10 een zeer krachtige antioxidant

Co-enzym Q10 is daarnaast een sterke antioxidant en een radicaalvanger. In de meest ideale situatie produceert het lichaam zelf voldoende co enzym Q10. Daarnaast komt dit enzym in kleine hoeveelheden voor in allerlei voedingsmiddelen. Naar mate men ouder wordt en afhankelijk van levensstijlfactoren, kan de lichaamseigen aanmaak van co-enzym Q10 soms niet toereikend zijn. Om de co enzym Q10 op niveau te houden is er de mogelijkheid om dit aan te vullen met Q10 tabletten. Belangrijke organen en weefsels die veel energie verbruiken zoals het hart, alvleesklier, lever, nieren en meer hebben een hoog gehalte aan Q10.

Q10 tabletten of softgels bestellen bij Ergomax

Wil je graag je gehalte aan Q10 enzymen aanvullen? Dan ben je bij Ergomax aan het juiste adres. Wij verkopen onder ander Q10 capsules en Q10 softgels. Naast supplementen met Q10 vind je ook supplementen met de werkzame stof ubiquinol. Ubiquinol is een vorm van co-enzym Q10 en werkt beter dan gewone Q10 tabletten. Daarnaast vind je in ons assortiment ook supplementen met de MitoQ, dit is een nieuw soort antioxidant en het werkt doelgericht op mitochondriën. MitoQ zorgt ervoor dat de antioxidant Co-enzym Q10 direct afgeleverd wordt in de mitochondriën, dit zijn de energiecentrales van het lichaam die ervoor zorgen dat vrije radicalen worden geneutraliseerd. Mocht je vragen hebben over onze Q10 tabletten, dan kun je altijd contact met ons opnemen.