check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Kinderen & Tieners

Hieronder vindt u een selectie van supplementen die uitermate geschikt zijn voor kinderen en tieners. Gezonde voeding is er belangrijk. Er gebeurd immers van alles in het lichaam van kinderen en in het bijzonder van tieners. Al die veranderingen stellen hogen eisen aan de mineralen- en vitaminevoorziening. Een aanvulling op de voeding afgestemd op de leeftijd kan extra voedingsstoffen bieden. U kunt hierbij denken aan de 100% natuurlijke vitamines van Megafood de Kid's One Daily, Omega-3 Krillolie en uiteraard de koud verwerkte en biologische eiwitten.

20 Artikel(en)

per pagina

20 Artikel(en)

per pagina


Kinderen en suppletie

De producten van MegaFood bevatten 100% natuurlijke en complete voedselbronnen en geen zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen. De (kleine) tabletten van Kid’s One Daily, Kid’s B Complex en Kids N’ Us MegaFlora®  zijn speciaal geformuleerd voor kinderen en afgestemd op hun behoeftes. Daarnaast zijn er verschillende producten, zoals Kids Daily Immuunsysteem/Weerstand Kids Daily – Multivitaminen en Kids Daily Vitamine B Concentratie Complex ook in poedervorm verkrijgbaar.

Supplementen tieners

Tieners ontwikkelen zich in een razend tempo en vanwege al die veranderingen zijn hun behoeften aan micronutriënten anders dan die van kinderen jonger dan 12 en volwassenen. Naast een gevarieerd en volwaardig voedingspatroon, voldoende rust en beweging kan een extra aanvulling van voedingsstoffen wenselijk zijn. De Alpha Teen vitaminetabletten van MegaFood zijn speciaal samengesteld voor tieners tussen de 13 en 18 jaar. Naast diverse vitaminen bevatten de pillen ook een breed scala aan mineralen voor dagelijks gebruik.