check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Crèmes

Crèmes kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan een supplementen protocol. Soms kan extra ondersteuning van buitenaf net de doorslag geven. Net zoals bij supplementen zijn er vele soorten verschillende crèmes maar niet alle stoffen zijn wenselijk. Let dus goed op dat crèmes een natuurlijke samenstelling hebben en vrij zijn van BPA, Ftlaten, parabenen en overige chemische toevoegingen.

13 Artikel(en)

per pagina

13 Artikel(en)

per pagina


Natuurlijke crème

Een crème is een smeersel op basis van water waaraan wat vet is toegevoegd. Dit in tegenstelling tot een zalf wat een vet smeersel is, denk bijvoorbeeld aan vaseline. Crèmes kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan een supplementen protocol. Soms kan extra ondersteuning van buitenaf net de doorslag geven. Net zoals bij supplementen zijn er vele soorten verschillende crèmes maar niet alle stoffen zijn wenselijk. Let dus goed op dat crèmes een natuurlijke samenstelling hebben en vrij zijn van BPA, Ftlaten, parabenen en overige chemische toevoegingen.

Supplementen crème

Er zijn crèmes die specifiek voor de huid zijn en crèmes die actieve stoffen door de huid naar bijvoorbeeld spieren, zenuwen of gewrichten transporteren. In huid crèmes kan je actieve ingrediënten zoals vitaminen, specifieke vetzuren of antioxidanten tegen komen. In crèmes voor de spieren, zenuwen of gewrichten zijn dit vaak extracten van planten en kruiden.

Huidverzorgingsproducten van MitoQ en Youth Gems

MitoQ staat bekend om haar producten met het krachtige antioxidant CoQ10. Dit antioxidant werkt doelgericht op de mitochondriën en de crèmes en serums dragen daardoor bij aan het beschermen van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huidsverzorgingslijn van Youth Gems bevat het veelzijdige antioxidant Neovitin® en de crèmes en serums zorgen voor een intense voeding van de huidcellen door de peptidencomplexen. Beide huidverzorgingslijnen helpen daarnaast de eerste zichtbare tekenen van huisveroudering, zoals littekens, lijntjes, verkleuringen en ouderdomsvlekken tegen te gaan.