check Gratis bezorging vanaf 60,-   check Vertrouwd sinds 2007   check Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vragen? Bel ons 024-6635366

Crèmes

Crèmes kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan een supplementen protocol. Soms kan extra ondersteuning van buitenaf net de doorslag geven. Net zoals bij supplementen zijn er vele soorten verschillende crèmes maar niet alle stoffen zijn wenselijk. Let dus goed op dat crèmes een natuurlijke samenstelling hebben en vrij zijn van BPA, Ftlaten, parabenen en overige chemische toevoegingen.

6 Artikel(en)

per pagina

6 Artikel(en)

per pagina


Natuurlijke crème

Een crème is een smeersel op basis van water waaraan wat vet is toegevoegd. Dit in tegenstelling tot een zalf wat een vet smeersel is, denk bijvoorbeeld aan vaseline. Crèmes kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan een supplementen protocol. Soms kan extra ondersteuning van buitenaf net de doorslag geven. Net zoals bij supplementen zijn er vele soorten verschillende crèmes maar niet alle stoffen zijn wenselijk. Let dus goed op dat crèmes een natuurlijke samenstelling hebben en vrij zijn van BPA, Ftlaten, parabenen en overige chemische toevoegingen.

Supplementen crème

Er zijn crèmes die specifiek voor de huid zijn en crèmes die actieve stoffen door de huid naar bijvoorbeeld spieren, zenuwen of gewrichten transporteren. In huid crèmes kan je actieve ingrediënten zoals vitaminen, specifieke vetzuren of antioxidanten tegen komen. In crèmes voor de spieren, zenuwen of gewrichten zijn dit vaak extracten van planten en kruiden.