Runderbijnier met Lever - Grasgevoerd

 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Resonerend met het lichaam
 • Rijk aan peptiden en enzymen
 • Natuurlijke bron van vitamine A, B12 & choline
 • Bevordert de energiestofwisseling*
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-09
EUR  73,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderbijnier van Ancestral Supplements

Veel traditionele volkeren geloven al eeuwenlang in de wijsheid dat het eten van de organen van een gezond dier, de gezondheid ondersteunt van het etende individu. De oude wijsheid stelt dat het eten van een dierlijk orgaan hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam versterkt en van belangrijke voedingsstoffen voorziet. De grasgevoerde Runderbijnier met Lever van Ancestral Supplements verstrekt een hoge concentratie aan lichaamsspecifieke bouwstenen, peptiden, cofactoren en enzymen. Aan het product is ook runderlever toegevoegd, één van de meest geconcentreerde bronnen van essentiële voedingsstoffen als vitamine A, B12, choline en folaat.

De kracht van Runderbijnier met Lever

De bijnieren zijn kleine organen die de belangrijke hormonen cortisol, aldosteron, adrenaline, noradrenaline en de geslachtshormonen maken. Feitelijk is het hun functie om met moeilijke, stressvolle situaties om te gaan. Een goede werking van de bijnieren is aldus belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen. Grassfed Adrenal with Liver van Ancestral Supplements is een rijke bron van vitaminen, mineralen, peptiden, enzymen en van bioactieve stoffen die specifiek gericht zijn op de lever. Grasgevoerde Runderbijnier bevat per capsule 250 mg runderbijnier (bestaande uit bijnierschors en bijniermerg) en 250 mg runderlever, dat rijk is aan onder meer vitamine A, B12, choline en folaat. Vitamine A ondersteunt het immuunsysteem en vitamine B12 bevordert de energiestofwisseling. Bovendien zijn vitamine B12, folaat en choline methyleringsgrondstoffen en gebruikt de bijnierschors vitamine A voor het aanmaken van hormonen.

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen van invloed op het hele lichaamssysteem, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het lijkt erop dat de voedingsstoffen in orgaanvlees door het lichaam worden herkend als orgaan-specifieke voedingsstoffen en door het lichaam kunnen worden vervoerd naar het ermee corresponderende orgaan in ons lichaam. Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam en voor onze organen in het bijzonder.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bron van bijnier-specifieke enzymen, peptiden, cofactoren, vitamine A, B12, folaat en choline
 • Vitamine A ondersteunt de afweer van het lichaam
 • Vitamine B12 ondersteunt de natuurlijke energie in het lichaam
 • Choline ondersteunt de reinigende werking van de lever
 • Folaat helpt bij vermoeidheid
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Traditionele genezers geloofden namelijk dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. Er vindt de laatste tijd gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals de vitamines A, B12, D, E, K en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen kunnen gebruiken. Orgaanvlees past dus in het dieet van iedereen die gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Runderbijnier met Lever:

 • Bijnier-specifieke enzymen, peptiden en cofactoren
 • Bevat bijnierschors, bijniermerg en runderlever
 • Runderlever is rijk aan vitamine A, B12 folaat en choline
 • Methyleringsgrondstoffen (choline, folaat, B12, methyldonoren)

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met een goede reden: de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Ancestral Supplements brengt met haar orgaan supplementen producten van hoge kwaliteit op de markt. De ingrediënten ervan zijn afkomstig van grasgevoerde, uit het groene Nieuw-Zeeland afkomstige runderen en schapen. De dieren worden er met aandacht voor mens, dier en milieu gehouden, wat betekent dat ze goed worden verzorgd en gemonitord en een fijne leefomgeving hebben. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het vlees van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw gevriesdroogd worden, blijven voedingsstoffen als vitaminen, mineralen en cofactoren optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Met haar missie om ‘dat wat de moderne wereld heeft geschrapt, terug te brengen in ons leven om zo mensen weer krachtig, gezond en gelukkig te maken’, heeft orgaansupplementenbedrijf Ancestral Supplements een ambitieus doel. Het in Texas gevestigde bedrijf verdiepte zich in de levenswijze van onze voorouders en ontdekte onder meer de grote voordelen van het eten van orgaanvlees. Ancestral Supplements stelt dat we ons lichaam goed doen door, net als onze voorouders, te eten volgens het kop-tot-staart-principe, waarbij alle onderdelen van dieren worden gebruikt en geconsumeerd. Orgaanvlees is namelijk extreem rijk aan voedingsstoffen en door ze te eten, kunnen we ons lichaam voorzien van deze belangrijke voedingsstoffen.

*Runderlever is een natuurlijke bron van vitamine B12, een vitamine die de energiestofwisseling bevordert

Meer informatie
Product Naam
Runderbijnier met Lever - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-09
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tot 3 capsules per dag met een maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde bijnier (bijnierschors, bijniermerg), 250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderbijnier met Lever - Grasgevoerd
Uw waardering