Runderbijnier met lever - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Met het eigen lichaam verenigbaar
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor hoge kwaliteit
 • Rijk aan peptiden, enzymen en vitaminen
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-09
EUR  73,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderbijnier van Ancestral Supplements

Veel traditionele volkeren geloven al eeuwenlang in de wijsheid dat het eten van de organen van een gezond dier, de gezondheid ondersteunt van het etende individu. De oude wijsheid stelt dat het eten van een dierlijk orgaan hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam versterkt en van de juiste voedingsstoffen voorziet. De grasgevoerde Runderbijnier met lever van Ancestral Supplements verstrekt een hoge concentratie aan lichaamsspecifieke bouwstenen, peptiden en enzymen. Aan het product is ook runderlever toegevoegd, één van de meest geconcentreerde bronnen van essentiële voedingsstoffen.

De kracht van Runderbijnier met lever formulering

De bijnieren zijn kleine organen die de belangrijke hormonen cortisol, aldosteron, adrenaline, noradrenaline en de geslachtshormonen maken. Feitelijk is het hun functie om met moeilijke, stressvolle situaties om te gaan. Een goede werking van de bijnieren is aldus belangrijk voor verschillende lichaamsprocessen. Grasgevoerde Runderbijnier met lever van Ancestral Supplements is een rijke bron van vitaminen, mineralen, peptiden, enzymen en bioactieve stoffen. Grasgevoerde Runderbijnier bevat per capsule 250 mg runderbijnier (waaronder bijnierschors en bijniermerg) en 250 mg runderlever.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Bron van bijnier-specifieke enzymen, peptiden, cofactoren en methyleringsgrondstoffen
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen goed voor een systemische verzorging, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het is al vele jaren gedocumenteerd dat sommige van deze voedingsstoffen direct naar het doelorgaan in ons lichaam worden vervoerd.

Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen. Daarnaast vindt een selectie van orgaan- en weefselspecifieke stoffen direct hun weg naar de juiste plek in ons lichaam, waar ze meteen kunnen worden ingezet.

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Bij traditionele genezers was namelijk de kennis aanwezig dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we, als gevolg van welvaart en overvloed, het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren.

De laatste tijd vindt er gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals vitamine B12 en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen nodig hebben. Orgaanvlees is dus het ideale voedsel voor wie gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Runderbijnier:

 • Bijnier-specifieke enzymen, peptiden en cofactoren
 • Methyleringsgrondstoffen (choline, folaat, B12, methyldonoren)
 • Bevat bijnierschors en bijniermerg
 • Runderlever is toegevoegd voor een extra hoge concentratie essentiële nutriënten

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van de in de bio-industrie veelvuldig gebruikte hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen.

Meer informatie
Product Naam
Runderbijnier met lever - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 tot 3 capsules per dag met een maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde bijnier (bijnierschors, bijniermerg), 250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderbijnier met lever - Grasgevoerd
Uw waardering