Rundergalblaas met Lever - Grasgevoerd

 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Rauw gevriesdroogd
 • Rijk aan natuurlijke antioxidanten
 • Met vitamine A, B12, choline & folaat
 • Ondersteunt het immuunsysteem*
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-16
EUR  74,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Rundergalblaas van Ancestral Supplements

Al eeuwenlang kennen de oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren de gewoonte om dieren van kop tot staart te consumeren en te gebruiken. Met name het eten van dierlijke organen was belangrijk om voldoende essentiële voedingsstoffen binnen te kunnen krijgen. Ze geloofden bovendien dat het eten van de organen van een gezond dier de gezondheid van het eigen lichaam versterkt en ondersteunt, in het bijzonder van het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Rundergalblaas met Lever van Ancestral Supplements bevat een mix van rundergalblaas, ossengal en runderlever. De verwerking ervan geschiedt door middel van enzymen, waarna het direct wordt gevriesdroogd om de levende eigenschappen ervan te kunnen behouden.

De kracht van Rundergalblaas met Lever

Een gezonde galstroom is essentieel voor een normale spijvertering, darmgezondheid en de opname van de vetoplosbare vitamines A, D, K en E. De darm-gal-verbinding heeft een belangrijke invloed op het microbioom en is daarom een belangrijk onderdeel van het spijsverteringsstelsel. Niet voor niets worden de galzouten door de Chinezen al duizenden jaren gebruikt. De actieve substantie in de gal van runderen en andere zoogdieren is ursodeoxychol (UDCA). Grassfed Gallbladder with Liver van Ancestral Supplements bevat specifieke bouwstenen, ossengal, runderlever, peptiden, cofactoren, galzuren, fosfolipiden en enzymen die resoneren en verenigbaar zijn met het menselijke lichaam. Ook is het rijk aan van gal afgeleide antioxidanten, zoals vitamine E, glutathion en melatonine. Het supplement bestaat voor 50% uit runderlever, een krachtige superfood die rijk is aan folaat, vitamine A en B12, die allen het immuunsysteem ondersteunen. Het is bovendien rijk aan choline, dat de reinigende werking van de lever ondersteunt.

Hoe werken orgaan supplementen?

Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees is een belangrijke bron van essentiële eiwitten, maar ook van micronutriënten, vetzuren, enzymen en cofactoren die ons gehele lichaam voeden en ondersteunen. Ten slotte bevat orgaanvlees orgaanspecifieke voedingsstoffen die in ons lichaam afreizen naar het doelorgaan: het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Het lichaam lijkt de voedingscomponenten in een dierlijk orgaan te herkennen en te kunnen vervoeren naar hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam dat behoefte heeft aan deze specifieke samenstelling van voedingsstoffen. Moeder Natuur heeft het dus zo geregeld dat deze stoffen precies op de plek terechtkomen waar jouw lichaam ze nodig heeft. Door orgaansupplementen te nemen, kun je je lichaam en je organen van essentiële micronutriënten en bioactieve stoffen voorzien.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rijk aan de van gal afgeleide antioxidanten glutathion, vitamine E en melatonine
 • Bron van de vetoplosbare vitamines A, D en K
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Specifieke peptiden, enzymen, fosfolipiden en cofactoren uit de galblaas
 • Vitamine A, B12 en folaat ondersteunen het immuunsysteem
 • Puur geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Traditionele genezers geloofden namelijk dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. Er vindt de laatste tijd gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals de vitamines A, B12, D, E, K en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen kunnen gebruiken. Orgaanvlees past dus in het dieet van iedereen die gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Rundergalblaas met Lever:

 • Specifieke peptiden, enzymen en cofactoren uit de galblaas
 • Galzuren en fosfolipiden
 • Bron van de vetoplosbare vitamines A, D, K en E
 • Van gal afgeleide antioxidanten, zoals glutathion, vitamine E en melatonine
 • Runderlever, dat rijk is aan vitamine A, B12, choline en folaat

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

De producten van Ancestral Supplements worden gemaakt van grasgevoerde runderen die afkomstig zijn uit Nieuw-Zeeland. Met oog voor het welzijn van mens, dier en milieu worden de dieren goed verzorgd, constant gemonitord en gehouden in een voor hen optimale leefomgeving. Zo wordt ervoor gezorgd dat het uiteindelijke vlees ook van de hoogste kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw worden verwerkt en gevriesdroogd, blijven de voedingsstoffen die voorkomen in dierlijke organen, zoals vitaminen, mineralen en cofactoren, optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Het jonge Texaanse bedrijf Ancestral Supplements gelooft in de evolutionaire gezondheidsleer, een visie die de biologie als uitgangspunt neemt bij het bereiken van een zo optimaal mogelijke gezondheid. Concreet komt het neer op het navolgen van de leef- en eetgewoonten van onze voorouders. Een belangrijk aspect van ons voorouderlijke dieet was het eten van dierlijk orgaanvlees. Niet alleen omdat het ethisch en duurzaam is om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie, maar ook vanwege de vele voordelen die worden toegeschreven aan het eten van dierlijke organen. Inmiddels scharen zich ook steeds meer onderzoekers achter het idee om dierlijke organen te consumeren ter ondersteuning van de gezondheid. Ancestral Supplements maakt het met haar productlijn voor iedereen toegankelijk om dierlijke organen tot zich te nemen in de vorm van handige capsules.

*Runderlever is een natuurlijke bron van vitamine A & B12 en choline, die allen het immuunsysteem ondersteunen

Meer informatie
Product Naam
Rundergalblaas met Lever - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-16
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules bij elke maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde rundergalblaas, 250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde ossengal, 500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule)

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundergalblaas met Lever - Grasgevoerd
Uw waardering