Rundergalblaas met lever - Grasgevoerd
EUR  64,95

Rundergalblaas met lever - Grasgevoerd

 • Weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Resonerend met het eigen lichaam
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor hoogwaardige kwaliteit
 • Bevat vetoplosbare vitamines A, D, K en E
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-16
EUR  64,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Rundergalblaas van Ancestral Supplements

Al eeuwenlang kennen de oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren de gewoonte om dieren ‘van-kop-tot-staart’ te consumeren en te gebruiken. Met name het eten van dierlijke organen was belangrijk om voldoende essentiële voedingsstoffen binnen te kunnen krijgen. Ze geloofden bovendien dat het eten van de organen van een gezond dier de gezondheid van het eigen lichaam versterkt en ondersteunt, in het bijzonder van het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Rundergalblaas met lever van Ancestral Supplements bevat een mix van rundergalblaas, ossengal en runderlever. De verwerking ervan geschiedt door middel van enzymen, waarna het direct wordt gevriesdroogd om de levende eigenschappen ervan te kunnen behouden.

De kracht van Rundergalblaas met lever formulering

Een gezonde galstroom is essentieel voor een optimale spijvertering, darmgezondheid en de opname van de vetoplosbare vitamines A, D, K en E. De darm-gal-verbinding heeft een belangrijke invloed op het microbioom en is daarom een essentieel onderdeel van het spijsverteringsstelsel. Niet voor niets worden de galzouten door de Chinezen al duizenden jaren gebruikt. De actieve substantie in de gal van runderen en andere zoogdieren is ursodeoxychol (UDCA). Grassfed Gallbladder van Ancestral Supplements bevat specifieke bouwstenen, ossengal, runderlever, peptiden, cofactoren en enzymen die resoneren en verenigbaar zijn met het menselijke lichaam.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Bron van de vetoplosbare vitamines A, D, K en E
 • Rijk aan de van gal afgeleide antioxidanten glutathion, vitamine E en melatonine
 • Gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. De inname van bioactieve stoffen is niet alleen goed voor een systemische verzorging, maar deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het is al vele jaren gedocumenteerd dat sommige van deze voedingsstoffen direct naar het doelorgaan in ons lichaam worden vervoerd.

Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen. Daarnaast vindt een selectie van orgaan- en weefselspecifieke stoffen direct hun weg naar de juiste plek in ons lichaam, waar ze meteen kunnen worden ingezet.

Eten van kop tot staart

Het kop-tot-staart-principe is een ethische en duurzame manier van vleesverwerking waarbij alle onderdelen van een dier worden gebruikt ter consumptie. Van oudsher is het heel gewoon om een dier volledig te gebruiken wanneer het is geslacht, maar tegenwoordig beperken we ons in onze Westerse samenleving meestal tot de gemakkelijk en snel te verwerken delen van een dier. Zonde, want het eten van organen en klieren is juist heel erg waardevol! Wijsheid die traditionele genezers uit oude culturen reeds wisten in te zetten.

Het klinkt logisch: ieder orgaan heeft immers een specifieke samenstelling van voedingsstoffen, enzymen en bioactieve stoffen die het gehele lichaam ondersteunt en die ook past bij de voedingsbehoefte van de ermee corresponderende organen in het menselijk lichaam. Voor een optimaal onderhoud kun je ervoor kiezen om via suppletie met klieren en organen deze specifieke voedingsstoffen aan te vullen. Iedereen die eet volgens de principes van het evolutionair eten, gelooft erin dat ons lichaam de voedingsstoffen van gezonde, dierlijke organen meteen weet in te zetten. Een knap staaltje werk van Moeder Natuur!

Natuurlijke ingrediënten van Rundergalblaas:

 • Specifieke peptiden, enzymen en cofactoren uit de galblaas
 • Galzuren en fosfolipiden
 • Van gal afgeleide antioxidanten, zoals glutathion, vitamine E en melatonine
 • Vetoplosbare vitamines A, D, K en E
 • Extracten van runderlever met essentiële voedingsstoffen voor het hele lichaam

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

De producten van Ancestral Supplements worden gemaakt van grasgevoerde runderen en schapen die afkomstig zijn uit Nieuw-Zeeland. Met oog voor het welzijn van mens, dier en milieu worden de dieren goed verzorgd, constant gemonitord en gehouden in een voor hen optimale leefomgeving. Zo wordt ervoor gezorgd dat het uiteindelijke vlees ook van de hoogste kwaliteit is. Enkel het vlees van jonge dieren wordt gebruikt voor het maken van de supplementen, omdat dit de meest pure concentratie voedingsstoffen bevat. De ingrediënten worden rauw verwerkt en gevriesdroogd voor optimaal behoud van de essentiële voedingsstoffen die voorkomen in dierlijke organen. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Het jonge Texaanse bedrijf Ancestral Supplements gelooft in de evolutionaire gezondheidsleer, een visie die de biologie als uitgangspunt neemt bij het bereiken van een zo optimaal mogelijke gezondheid. Concreet komt het neer op het navolgen van de leef- en eetgewoontes van onze voorouders. Een belangrijk aspect van ons voorouderlijke dieet was het eten van dierlijk orgaanvlees. Niet alleen omdat het ethisch en duurzaam is om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie, maar ook vanwege de vele gezondheidsvoordelen die worden toegeschreven aan het eten van dierlijke organen. Inmiddels scharen zich ook steeds meer wetenschappers achter het idee om dierlijke organen te consumeren ter bevordering van de gezondheid. Ancestral Supplements maakt het met haar productlijn voor iedereen toegankelijk om dierlijke organen tot zich te nemen in de vorm van handige capsules.

Meer informatie
Product Naam
Rundergalblaas met lever - Grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 2 capsules bij elke maaltijd of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde rundergalblaas, 250 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde ossengal, 500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule)

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundergalblaas met lever - Grasgevoerd
Uw waardering