Runderhart met Lever - Grasgevoerd

 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Rauw gevriesdroogd
 • Bron van CoQ10, ijzer, vitamine A & B12
 • Draagt bij tot normaal zuurstoftransport*
 • Rijk aan collageen en elastine
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-03
EUR  63,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderhart van Ancestral Supplements

Oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren geloven al eeuwenlang in de kennis dat het eten van de organen van een gezond dier een ondersteuning werking heeft voor het overeenkomstige orgaan van het etende individu. Grasgevoerde Runderhart met Lever van Ancestral Supplements bevat 500 mg runderhart in combinatie met 50 mg runderlever per capsule. Runderhart is rijk aan Co-enzym Q10, vitamine B12, collageen, elastine en specifieke enzymen, proteïnen, peptiden en cofactoren uit runderhart. Door de toevoeging van runderlever, dat in hoge concentratie essentiële nutriënten bevat, bevat dit supplement een unieke combinatie die geschikt is voor iedereen die zijn gezondheid hoog in het vaandel heeft staan.

De kracht van Runderhart met Lever

De inname van nutriëntrijke organen en klieren past in een dieet van iedereen die een doelgerichte nutritionele ondersteuning zoekt die in harmonie is met de natuur. Grassfed Beef Heart with Liver van Ancestral Supplements bevat natuurlijke, gedroogde extracten van runderhart en is aangevuld met runderlever. Runderhart is één van de rijkste natuurlijke bronnen van co-enzym Q10 en bevat bovendien essentiële voedingsstoffen als vitamine B12, collageen, elastine en specifiek in runderhart voorkomende proteïnen, peptiden, cofactoren en enzymen. Vitamine B12 draagt bij tot de vorming van rode bloedcellen en activeert je natuurlijke energie in het lichaam. Het supplement is aangevuld met runderlever, dat als geen ander voedsel een rijke bron is van essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamine A, B-vitaminen, ijzer, co-enzym Q10, choline, koper, zink en chromium. IJzer draagt bij tot een normaal zuurstoftransport en vitamine A draagt net als ijzer en vitamine B12 bij aan het energiemetabolisme en choline ondersteunt de reinigende werking van de lever.

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen van invloed op het hele lichaamssysteem, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het lijkt erop dat de voedingsstoffen in orgaanvlees door het lichaam worden herkend als orgaan-specifieke voedingsstoffen en door het lichaam kunnen worden vervoerd naar het ermee corresponderende orgaan in ons lichaam. Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam en voor onze organen in het bijzonder.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rijk aan Co-enzym Q10, vitamine A, vitamine B12, ijzer, choline, folaat, elastine en collageen
 • Vitamine B12 draagt bij tot de vorming van rode bloedcellen
 • Vitamine A, B12 en ijzer activeren de natuurlijke energie in je lichaam
 • IJzer draagt bij tot een normaal zuurstoftransport
 • Vitamine A, B12 en folaat ondersteunen het immuunsysteem
 • Specifieke peptiden, enzymen, proteïnen en cofactoren uit runderhart
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij

Eten van kop tot staart

Het kop-tot-staart-principe is een ethische en duurzame manier van vleesverwerking waarbij alle onderdelen van een dier worden gebruikt ter consumptie. Van oudsher is het heel gewoon om een dier volledig te gebruiken wanneer het is geslacht, maar tegenwoordig beperken we ons in onze moderne samenleving meestal tot de gemakkelijk en snel te verwerken delen van een dier. Zonde, want het eten van organen en klieren is juist heel erg waardevol! Wijsheid die traditionele genezers uit oude culturen reeds wisten in te zetten. Het klinkt best logisch: ieder dierlijk orgaan is immers een specifieke bron van voedingsstoffen, enzymen en bioactieve stoffen die niet alleen goed zijn voor het hele lichaam, maar ook goed lijken te passen bij de voedingsbehoefte van het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Voor een gerichte ondersteuning kun je ervoor kiezen om via suppletie met klieren en organen deze specifieke voedingsstoffen toe te voegen aan je dieet. Mensen die eten volgens de principes van het evolutionair eten, geloven erin dat ons lichaam de voedingsstoffen van gezonde, dierlijke organen goed en specifiek weet in te zetten. Een knap staaltje werk van Moeder Natuur!

Natuurlijke ingrediënten van Runderhart met Lever:

 • Specifieke proteïnen, enzymen, peptiden en cofactoren uit runderhart
 • Runderlever is rijk aan vitamine A, B12, ijzer, choline en folaat
 • Co-enzym Q10
 • Vitamine B12
 • Elastine en collageen

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

De supplementen van Ancestral Supplements zijn gemaakt van uit Nieuw-Zeeland afkomstige, grasgevoerde runderen waarvan de gezondheid hoog in het vaandel staat bij het bedrijf. De ingrediënten van de hoogwaardige supplementen van Ancestral Supplements zijn gevriesdroogd, niet verhit (rauw) en ze zijn samengesteld zonder gebruik te maken van hormonen, pesticiden of antibiotica. De kwaliteit van leven van de dieren wordt constant goed in de gaten gehouden. De dieren krijgen een goede verzorging en hebben een fijne leefomgeving. Doordat er met aandacht voor mens, dier en milieu wordt gewerkt is het vlees dat voor de supplementen wordt gebruikt uiteindelijk ook van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een in Texas gevestigd bedrijf dat orgaansupplementen van hoge kwaliteit produceert. De missie van het bedrijf is ontstaan uit de persoonlijke drive van Brian Johnson, één van de oprichters, die er alles voor over had om ervoor te zorgen dat zijn zoons, beide met een zwakke gezondheid, eindelijk fit en vitaal zouden kunnen zijn. Na jaren van doktersbezoeken en onderzoeken, hebben ze het heft in eigen handen genomen en begon het hele gezin met het eten van biologisch, op grasland gevoed en wild gevangen dierenvlees volgens het kop-tot-staart-principe. Hun totale levenswijze veranderde drastisch en baseert zich op de manier waarop onze voorouders leefden en omgingen met de wereld om hen heen. Het is het grote succes van deze levenswijze die Johnson ertoe heeft aangezet om Ancestral Supplements op te richten. Om het eten van dierlijke organen en klieren voor iedereen toegankelijker te maken, heeft het bedrijf met veel zorg producten samengesteld waarin deze dierlijke organen vol essentiële voedingsstoffen zijn verwerkt. 

*Runderlever is een natuurlijke bron van ijzer, dat bijdraagt tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam

Meer informatie
Product Naam
Runderhart met Lever - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-03
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 3 tot 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

500 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderhart, 50 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderhart met Lever - Grasgevoerd
Uw waardering