Runderprostaat met Lever - Grasgevoerd

 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Verenigbaar met het lichaam
 • Bron van proteïnen en enzymen
 • Choline, folaat en vitamine B12
 • Activeert de natuurlijke energie in je lichaam*
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-14
EUR  66,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderprostaat van Ancestral Supplements

Veel traditionele volkeren zijn er al eeuwenlang van overtuigd dat het eten van de organen van een gezond dier, de gezondheid ondersteunt van het etende individu. De oude wijsheid stelt dat het eten van een dierlijk orgaan hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam versterkt en van belangrijke voedingsstoffen voorziet. Grasgevoerde Runderprostaat met Lever van Ancestral Supplements verstrekt prostaat-specifieke bouwstenen en moleculaire bio-directoren en is door de toevoeging van runderlever een rijke bron van methyleringsgrondstoffen als vitamine B12.

De kracht van Runderprostaat met Lever

Dr. Royal Lee, één van de belangrijkste voedingspioniers uit de 20e eeuw, geloofde dat het degeneratieve proces van een orgaan teruggedraaid kon worden door het innemen van het ermee corresponderende rauwe orgaan van een dier. Hij stond bekend om zijn boodschap dat een ongezond, onvolwaardig eetpatroon de ultieme oorzaak is van de meeste moderne ziekten. Grassfed Prostate with Liver van Ancestral Supplements is rijk aan prostaat-specifieke bouwstenen, zoals proteïnen en enzymen en aan moleculaire bio-directoren, die de genetische blauwdruk vormen voor weefsels in ons lichaam. Door de toevoeging van runderlever is het supplement rijk aan vitamine B12, choline en folaat: belangrijke grondstoffen voor het methyleringsproces in ons lichaam. Bovendien activeren folaat en vitamine B12 de natuurlijke energie in je lichaam en dragen ze bij aan de geestelijke veerkracht.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Met moleculaire bio-directoren en met prostaat-specifieke peptiden, proteïnen, enzymen en cofactoren
 • Bron van rauwe bouwstoffen voor methylering (folaat, choline, vitamine B12 en methyldonoren)
 • Folaat en vitamine B12 activeren de natuurlijke energie in je lichaam en dragen bij aan de geestelijke veerkracht
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Hoe werken orgaan supplementen?

Je lichaam heeft essentiële eiwitten nodig om deze via eiwitsynthese te kunnen transformeren naar nucleoproteïnen, antilichamen, enzymen en weefselcellen. Orgaanvlees is een belangrijke bron van essentiële eiwitten, maar ook van micronutriënten, vetzuren, enzymen en cofactoren die ons gehele lichaam voeden en ondersteunen. Ten slotte bevat orgaanvlees orgaanspecifieke voedingsstoffen die in ons lichaam afreizen naar het doelorgaan: het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Het lichaam lijkt de voedingscomponenten in een dierlijk orgaan te herkennen en te kunnen vervoeren naar hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam dat behoefte heeft aan deze specifieke samenstelling van voedingsstoffen. Moeder Natuur heeft het dus zo geregeld dat deze stoffen precies op de plek terechtkomen waar jouw lichaam ze nodig heeft. Door orgaansupplementen te nemen, kun je je lichaam en je organen van essentiële micronutriënten en bioactieve stoffen voorzien.

Eten van kop tot staart

Al eeuwenlang worden er in traditionele beschavingen, zoals de Indiaanse of de Oud-Chinese cultuur, dierlijke organen gegeten. Traditionele genezers geloofden namelijk dat het eten van gezonde, dierlijke organen een verzorgend effect heeft op diezelfde organen in het menselijk lichaam. Tegenwoordig zijn we het eten volgens het kop-tot-staart-principe grotendeels vergeten en schrikt het sommigen zelfs af om dierlijke organen te consumeren. Er vindt de laatste tijd gelukkig een opleving plaats van deze voorouderlijke levenswijze en van het evolutionair eten: orgaantherapie is terug van weggeweest. Het past immers in een ethische, duurzame en gezonde levenswijze om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie. Orgaanvlees bevat zelfs hoge concentraties aan voedingsstoffen, zoals de vitamines A, B12, D, E, K en folaat en het is een uitstekende bron van ijzer en eiwitten. Bovendien zitten in organen ook voedingsstoffen die onze ermee corresponderende menselijke organen kunnen gebruiken. Orgaanvlees past dus in het dieet van iedereen die gezond, duurzaam en met respect voor dier en milieu wil leven.

Natuurlijke ingrediënten van Runderprostaat met Lever:

 • Prostaatspecifieke bouwstenen, waaronder proteïnen, peptiden, enzymen en cofactoren
 • Moleculaire biodirectoren
 • Rauwe bouwstoffen voor methylering (folaat, choline, vitamine B12 en methyldonoren)

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

De producten van Ancestral Supplements worden gemaakt van grasgevoerde runderen die afkomstig zijn uit Nieuw-Zeeland. Met oog voor het welzijn van mens, dier en milieu worden de dieren goed verzorgd, constant gemonitord en gehouden in een voor hen optimale leefomgeving. Zo wordt ervoor gezorgd dat het uiteindelijke vlees ook van de hoogste kwaliteit is. Doordat de ingrediënten bovendien rauw worden verwerkt en gevriesdroogd, blijven de voedingsstoffen die voorkomen in dierlijke organen, zoals vitaminen, mineralen en cofactoren, optimaal behouden. De supplementen worden uiterst zorgvuldig samengesteld en bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen.

Over Ancestral Supplements

Het jonge Texaanse bedrijf Ancestral Supplements gelooft in de evolutionaire gezondheidsleer, een visie die de biologie als uitgangspunt neemt bij het bereiken van een zo optimaal mogelijke gezondheid. Concreet komt het neer op het navolgen van de leef- en eetgewoonten van onze voorouders. Een belangrijk aspect van ons voorouderlijke dieet was het eten van dierlijk orgaanvlees. Niet alleen omdat het ethisch en duurzaam is om dieren in hun geheel te gebruiken voor consumptie, maar ook vanwege de vele voordelen die worden toegeschreven aan het eten van dierlijke organen. Inmiddels scharen zich ook steeds meer onderzoekers achter het idee om dierlijke organen te consumeren ter ondersteuning van de gezondheid. Ancestral Supplements maakt het met haar productlijn voor iedereen toegankelijk om dierlijke organen tot zich te nemen in de vorm van handige capsules.

*Folaat en vitamine B12 activeren de natuurlijke energie in je lichaam

Meer informatie
Product Naam
Runderprostaat met Lever - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-14
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 6 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

720 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderprostaat, 2280 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule)

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderprostaat met Lever - Grasgevoerd
Uw waardering