Runderschildklier met Lever - Grasgevoerd

Waardering:
100% of 100
 • Categorie: Orgaanextracten & Weston-A-Price
 • Nieuw-Zeelandse weiderunderen
 • Resonerend met het lichaam
 • Bron van natuurlijk heemijzer
 • Met vitamine A, B12 en folaat
 • Bevordert de energiestofwisseling*
 • Vrij van hormonen en pesticiden
 • 180 capsules
Niet op voorraad
SKU
AH-04
EUR  82,95
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Runderschildklier van Ancestral Supplements

Oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren kennen al eeuwenlang de traditie van het eten van orgaanvlees. Ze geloven erin dat het eten van de organen van een gezond dier de gezondheid van het ermee corresponderende orgaan van het etende individu versterkt. Grasgevoerde Runderschildklier van Ancestral Supplements bevat 30 mg schildklier in combinatie met 470 mg lever per capsule. Deze mooie combinatie levert een rijke bron van essentiële nutriënten, waaronder specifieke proteïnen en cofactoren, vitamine A en B12, choline en folaat.

De kracht van Runderschildklier met Lever

De inname van natuurlijke, nutriëntrijke organen en klieren past in het dieet van iedereen die een doelgerichte nutritionele ondersteuning zoekt die in harmonie is met de natuur. Grassfed Beef Thyroid with Liver van Ancestral Supplements bevat natuurlijke, gedroogde runderschildklier en is daardoor rijk aan essentiële voedingsstoffen, zoals biologisch beschikbaar heemijzer, schildklier-specifieke proteïnen, peptiden, cofactoren en enzymen. Het supplement is aangevuld met extracten van runderlever, één van de meest geconcentreerde natuurlijke bronnen van essentiële voedingsstoffen. Runderlever is met name rijk aan vitamine B12 en folaat, die onder meer het immuunsysteem ondersteunen goed zijn bij vermoeidheid, vitamine A, dat mede zorgt voor een goede weerstand en choline, dat een positieve invloed op de lever heeft en bijdraagt tot een normaal lipidenmetabolisme. IJzer en vitamine B12 bevorderen bovendien de energiestofwisseling.

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Rijk aan specifieke proteïnen, peptiden, enzymen en cofactoren
 • Bevat choline, folaat, ijzer, vitamine A en B12
 • IJzer en vitamine B12 bevorderen de energiestofwisseling
 • Folaat, ijzer, vitamine A en B12 ondersteunen het immuunsysteem
 • Rauw gevriesdroogd om vitaminen, mineralen en cofactoren te behouden
 • Bevat geen pesticiden, vulstoffen of hormonen en is GMO-vrij
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten

Hoe werken orgaan supplementen?

Dierlijke organen bevatten een scala aan hoogwaardige vitaminen, mineralen, peptiden en nucleoproteïnen die niet in dergelijke hoeveelheden in andere dierlijke of plantaardige bronnen voorkomen. Bij inname ervan is dit brede scala aan bioactieve stoffen niet alleen van invloed op het hele lichaamssysteem, deze micronutriënten richten zich ook specifiek op de ermee corresponderende cellen van de organen in onze lichamen. Het lijkt erop dat de voedingsstoffen in orgaanvlees door het lichaam worden herkend als orgaan-specifieke voedingsstoffen en door het lichaam kunnen worden vervoerd naar het ermee corresponderende orgaan in ons lichaam. Orgaansupplementen zijn dus een belangrijke bron van unieke, hoogwaardige en essentiële voedingsstoffen voor ons lichaam en voor onze organen in het bijzonder. 

Eten van kop tot staart

Het kop-tot-staart-principe is een ethische en duurzame manier van vleesverwerking waarbij alle onderdelen van een dier worden gebruikt ter consumptie. Van oudsher is het heel gewoon om een dier volledig te gebruiken wanneer het is geslacht, maar tegenwoordig beperken we ons in onze moderne samenleving meestal tot de gemakkelijk en snel te verwerken delen van een dier. Zonde, want het eten van organen en klieren is juist heel erg waardevol! Wijsheid die traditionele genezers uit oude culturen reeds wisten in te zetten. Het klinkt best logisch: ieder dierlijk orgaan is immers een specifieke bron van voedingsstoffen, enzymen en bioactieve stoffen die niet alleen goed zijn voor het hele lichaam, maar ook goed lijken te passen bij de voedingsbehoefte van het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Voor een gerichte ondersteuning kun je ervoor kiezen om via suppletie met klieren en organen deze specifieke voedingsstoffen toe te voegen aan je dieet. Mensen die eten volgens de principes van het evolutionair eten, geloven erin dat ons lichaam de voedingsstoffen van gezonde, dierlijke organen goed en specifiek weet in te zetten. Een knap staaltje werk van Moeder Natuur!

Natuurlijke ingrediënten van Runderschildklier met Lever:

 • Schildklierweefsel met specifieke eiwitten, cofactoren, peptiden en enzymen
 • Bio-beschikbaar heemijzer
 • Vitamine A en B12, folaat en choline uit runderlever

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen, vooral beenmerg was geliefd. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

Nieuw-Zeeland lijkt gemaakt te zijn voor het fokken van gezond vee. Het land is uniek, het klimaat is gematigd en weilandgras groeit er het hele jaar door fris en groen. Dit betekent dat koeien er elke dag van het jaar het voedsel kunnen eten dat het gezondst voor ze is. De runderen die gebruikt worden voor de producten van Ancestral Supplements komen uit Nieuw-Zeeland en zijn strikt grasgevoerd. Ze worden gehouden zonder gebruik te maken van hormonen, pesticiden of antibiotica en de gezondheid van de dieren wordt nauwlettend gemonitord. Strikte overheidslicenties, certificering en controleprocedures zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt. Door het vriesdrogen van de organen blijven vitaminen, cofactoren en mineralen behouden.

Over Ancestral Supplements

Het Texaanse bedrijf Ancestral Supplements staat voor orgaan supplementen van hoge kwaliteit. Brian Johnson, één van de oprichters, gelooft erin dat we als mens perfect zijn afgestemd op een omgeving die helaas niet meer bestaat en dat de moderne wereld dus niet rijmt met onze huidige lichamen. Volgens hem ontstaat een groot deel van onze gezondheidsklachten dan ook uit deze discrepantie. De oplossing ligt in het vinden van manieren om onze voorouderlijke levenswijze in onze moderne wereld te herscheppen. Het is de ambitieuze missie van Ancestral Supplements om ‘dat wat de moderne wereld terzijde heeft geschoven, terug te brengen in ons voedingspatroon en in onze algehele leefwijze, om zo mensen weer sterk, gezond en gelukkig te maken.’ Om deze missie te volbrengen, heeft het bedrijf supplementen samengesteld die het voor iedereen gemakkelijker maakt om dierlijke organen en klieren tot zich te nemen. 

*Runderschildklier en -lever zijn natuurlijke bronnen van heemijzer en vitamine B12, die de energiestofwisseling bevorderen

Meer informatie
Product Naam
Runderschildklier met Lever - Grasgevoerd
Art.nr.
AH-04
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1-8 capsules per dag of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut

Ingrediënten per dosering

30 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderschildklier, 470 mg gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoerde runderlever

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule)

Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Runderschildklier met Lever - Grasgevoerd
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Helpt enorm tegen moeheid
  Algehele beoordeling
  100%
  Al lange tijd last van extreme moeheid (10+ uur slapen) en licht verhoogde antilichamen tegen mijn schildklier. De dokter vond mijn bloedwaarden niet erg genoeg voor medicijnen. Dus ben ik dit gaan slikken. En wat een verschil! Ik slaap nu rond de 8-9 uur en voel me uitgerust! Geweldig product.

  Gereviewd door

  Gepost op