Rundertalg - grasgevoerd
EUR  37,95

Rundertalg - grasgevoerd

 • Weiderunderen uit New Zeeland
 • Grasgevoerd
 • Vrij van hormonen, pesticiden en GMO´s
 • Gevriesdroogd voor optimaal behoud
 • Onafhankelijk getest
 • Vrij van allergenen
 • 180 capsules
Op voorraad
SKU
AH-19
EUR  37,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Grasgevoerde Rundertalg van Ancestral Supplements

Oorspronkelijke bewoners van Amerika en andere traditionele volkeren wisten het al decennialang: het eten van organen van een gezond dier versterkt en ondersteunt de gezondheid van de overeenkomstige organen in ons menselijk lichaam. De traditionele manier om iemand met een zwak hart te behandelen was om diegene het hart van een gezond dier te laten consumeren. De grasgevoerde Rundertalg van Ancestral Supplements levert van nature krachtige voedingsstoffen, zoals vetzuren en vitamines. De consumptie van rundertalg draagt bij aan de instandhouding van normale botten.

De kracht van Rundertalg

Rundertalg is een verzamelnaam voor al het vet in het lichaam van een rund. Al door inheemse Amerikanen werd het vet van buffels gezien als het meest voedzame en dus meest waardevolle deel van het dier; dierlijk vet was dan ook de basis voor hun primitieve, doch gezonde dieet. Waarom het zo voedzaam is? Dierlijk vet, orgaanvet en vette vis voorzien allemaal in de complete, vetoplosbare vitamines A, D, K en E en deze voedingsstoffen zijn katalysatoren voor de assimilatie en productie van proteïnen, enzymen, vitaminen en mineralen in ons lichaam. Zonder de juiste vetstoffen, kunnen onze hersenen en ons lichaam geen vet oplosbare vitamines opnemen en gebruiken, die nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling ervan.

Eten van kop tot staart

Hoewel het veel mensen misschien een beetje afschrikt om orgaanvlees te eten, was het in traditionele culturen juist het hoogst gewaardeerde vlees. Voor veel jager-verzamelaarsgemeenschappen was het eten van dierlijke organen zelfs heilig! Zo geloofden ze erin dat het eten van een gezond dierenhart goed is voor een sterk hart en dat het tot je nemen van een dierenlever voeding en kracht geeft aan de eigen lever. Het is inmiddels goed gedocumenteerd deze aloude wijsheden niet zomaar uit de lucht gegrepen zijn en dat evolutionair eten op waarheid berust. Orgaantherapie met supplementen, alsmede eten volgens het kop-tot-staart-principe, worden dan ook steeds populairder. Dierlijke organen zijn namelijk extreem rijk aan voedingsstoffen die belangrijk zijn voor ons lichaam, zoals B-vitaminen, eiwitten en mineralen. Voedingsstoffen waar veel mensen tegenwoordig een ontoereikende inname van hebben via hun standaard moderne voeding. Het is mogelijk om verse maaltijden te bereiden met orgaanvlees, maar met de producten van Ancestral Supplements wordt het nog eenvoudiger om te profiteren van de gezondheidsvoordelen van orgaan consumptie. Via deze handige supplementen kun je namelijk zonder moeite iedere dag de essentiële voedingsstoffen uit organen aan je voedingspatroon toevoegen.

Natuurlijke ingrediënten van Rundertalg:

 • Vitamine A, D, K en E
 • Vetzuren als linolzuur (CLA), arachidonzuur (AA), oliezuur, palmitinezuur, alfa-linoleenzuur (ALA) en stearinezuur
 • Voedingsstoffen die uitsluitend voorkomen in talg

Voordelen:

 • Bevat uitsluitend grasgevoerde weiderunderen uit Nieuw-Zeeland
 • Ondersteunt en draagt bij aan de instandhouding van normale botten
 • Voor een gezonde hormoonhuishouding en vruchtbaarheid
 • Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
 • Speelt een rol in het celspecialisatieproces
 • Puur geformuleerd zonder vulstoffen en met hoogwaardige ingrediënten
 • Bevat geen pesticiden of hormonen en is GMO-vrij

Volgens de principes van Weston Price

De Canadese tandarts Weston Price (1870-1948) bestudeerde de voedingsgewoonten van traditionele volkeren over de hele wereld. Hij ontdekte dat de oorspronkelijke bewoners van Canada veel waarde hechtten aan het consumeren van vlees van dierlijke organen. Organen vormden een hoofdbestanddeel van de dagelijkse voeding van onze vroege voorouders en met goede reden; de inname van vetoplosbare vitamines en een groot deel van de essentiële mineralen geschiedde via de organen van dieren.

Hoe werken orgaan supplementen?

Orgaanvlees is een belangrijke bron van essentiële micronutriënten, enzymen, cofactoren, proteïnen en hormonen die ons gehele lichaam voeden en ondersteunen, maar die ook orgaan-specifieke voedingsstoffen bevatten die in ons lichaam afreizen naar het doelorgaan: het ermee corresponderende orgaan in het menselijk lichaam. Dit is aangetoond door de weg te volgen die de voedingsstoffen uit dierlijke organen in ons lichaam aflegden. Het lichaam blijkt de voedingscomponenten in een dierlijk orgaan te herkennen en direct te vervoeren naar hetzelfde orgaan in het menselijk lichaam dat behoefte heeft aan deze specifieke samenstelling van voedingsstoffen. Moeder Natuur heeft het dus zo geregeld dat deze stoffen precies op de plek terechtkomen waar jouw lichaam ze nodig heeft. Door orgaansupplementen te nemen, zorg je dus voor dat wordt voldaan aan de unieke behoefte van je lichaam en je organen aan essentiële micronutriënten en bioactieve stoffen en dat deze stoffen bovendien zonder omweg bij het doelorgaan terechtkomen.

Orgaanvlees van de hoogste kwaliteit

De supplementen van Ancestral Supplements zijn gemaakt van uit Nieuw-Zeeland afkomstige, grasgevoerde runderen en schapen en ze bevatten geen pesticiden, hormonen of vulstoffen, zoals wel het geval is bij dieren uit de bio-industrie. De ingrediënten van de hoogwaardige supplementen van Ancestral Supplements zijn bovendien gevriesdroogd, niet verhit (rauw) en ze zijn uitsluitend gemaakt van jonge dieren, omdat dit vlees het puurst is en de meeste voedingsstoffen bevat. De kwaliteit van leven van de dieren wordt constant goed in de gaten gehouden. De dieren krijgen een goede verzorging en hebben een fijne leefomgeving. Doordat er met aandacht voor mens, dier en milieu wordt gewerkt is het vlees dat voor de supplementen wordt gebruikt uiteindelijk ook van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Over Ancestral Supplements

Ancestral Supplements is een in Texas gevestigd bedrijf dat orgaansupplementen van hoge kwaliteit produceert. De missie van het bedrijf is ontstaan uit de persoonlijke drive van Brian Johnson, één van de oprichters, die er alles voor over had om ervoor te zorgen dat zijn zoons, beide met een zwakke gezondheid, eindelijk fit en vitaal zouden kunnen zijn. Na jaren van doktersbezoeken en onderzoeken, hebben ze het heft in eigen handen genomen en begon het hele gezin met het eten van biologisch, op grasland gevoed en wild gevangen dierenvlees volgens het kop-tot-staart-principe. Hun totale levenswijze veranderde drastisch en baseert zich op de manier waarop onze voorouders leefden en omgingen met de wereld om hen heen. Het is het grote succes van deze levenswijze die Johnson ertoe heeft aangezet om Ancestral Supplements op te richten. Om het eten van dierlijke organen en klieren voor iedereen toegankelijker te maken, heeft het bedrijf met veel zorg producten samengesteld waarin deze dierlijke organen vol essentiële voedingsstoffen zijn verwerkt.

Meer informatie
Product Naam
Rundertalg - grasgevoerd
Merk
Ancestral Supplements
Inhoud
180 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem twee capsules bij elke maaltijd of zoals geadviseerd door een healthcare professional. Dit supplement moet met voedsel worden genomen. 

Gebruiksadvies
Bewaaradvies: zie verpakking. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Doseervorm
Capsules
Dosering
6 capsules
Ingrediënten per dosering
  Hoeveelheid per capsule % DV
gevriesdroogde Nieuw-Zeelandse grasgevoede rundertalg 500 mg **

** % Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet vastgesteld.

Overige Ingrediënten

Rundergelatine (capsule).

Allergenen
Geen
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rundertalg - grasgevoerd
Uw waardering

Andere klanten bekeken ook: