Bacopa Monnieri - Synapsa™

 • Met Synapsa™
 • Geheugen, heldere geest & stress
 • Gestandaardiseerd Bacopa extract op 55% bacosiden
 • 320 mg per capsule
 • 60 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-136
EUR  40,25
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bacopa Monnieri - Synapsa™ van Doctor’s Best

Bacopa Monnieri - Synapsa™ capsules bevatten Synapsa, het gestandaardiseerd Bacopa extract op 55% bacosiden. Synapsa™ is een gepatenteerde gestandaardiseerde vorm van Bacopa Monnieri en wordt al meer dan 30 jaar onderzocht. Vooral de bacosides in de plant Bacopa Monnieri zijn verantwoordelijk voor de gunstige eigenschappen van het kruid. In dit product is dat maar liefst gestandaardiseerd op 55%. Bacopa Monnieri wordt ook wel hersennectar genoemd. Nootropica zoals Bacopa Monnieri zijn populair in Silicon Valley en bij studenten.

Voordelen

 • Noötropicum 
 • Met Synapsa™, gestandaardiseerd Bacopa extract, tot 55% bacosiden
 • Bevat geen gluten en soja, gmo-vrij
 • Geschikt voor veganisten en vegetariërs

Gepatenteerd Synapsa™

Synapsa is gebaseerd op een gepatenteerd extractieproces volgens een zorgvuldig landbouw- en productieproces. Op deze wijze wordt het gestandaardiseerd kwaliteitsniveau van Synapsa™ gegarandeerd. Elke stap van dit proces kan het complexe fytochemische profiel en de therapeutische eigenschappen van het eindproduct namelijk beïnvloeden. Door zorgvuldige controles in te voeren in elke stap, worden consistente productresultaten verkregen.

Bacosiden

Bacosiden zijn een complex mengsel van nauw verwante verbindingen, namelijk glycosiden van jujubogenine of pseudojujubogenine. De term bacosiden verwijst naar triterpenoïde glycosiden die worden aangetroffen in extracten van Bacopa monnieri. Er zijn meer dan 30 bacosiden gerapporteerd, waarvan de meeste jujubogenine of pseudojujubogenine glycosiden zijn.

Kruidenpreparaat uit de Ayurveda

Bacopa ofwel Bacopa Monnieri in het Latijn, en Brahmi in de Ayurveda is een violet gekleurd plantje. Het is een geslacht uit de weegbreefamilie en groeit wereldwijd op vochtige plaatsen, met name in India. In de Ayurveda wordt Bacopa Monnieri al eeuwen ingezet. Brahmi betekent in het Sanskriet 'bewustzijn en wijsheid'.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is een bedrijf dat voedingssupplementen produceert op basis van wetenschappelijk onderzoek naar goede voeding en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is opgericht in 1990 door een arts vanuit zijn interesse in goede voeding. Het assortiment van Doctor’s Best omvat inmiddels ruim 200 kwalitatief hoogwaardige producten.

Er worden hoofdzakelijk merkgrondstoffen gebruikt en de supplementen worden grondig getest in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het productieproces verloopt volgens de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP). De ingrediënten voor de producten van Doctor’s Best komen van over de hele wereld. Hiertoe wordt samengewerkt met voedingswetenschappers en de grondstoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld en onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief superieure eindproducten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure lijn supplementen met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Bacopa Monnieri - Synapsa™
Art.nr.
RB-136
Merk
Doctors Best
Inhoud
60 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem dagelijks 1 capsule met of zonder voedsel, of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

320 mg Bacopa monnieri hele plantenextract (van Synapsa™, gestandadiseerd op 55% Bacosides).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule), microkristallijne cellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat (plantaardige bron).

Dieet
Veganistisch, Vegetarisch
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bacopa Monnieri - Synapsa™
Uw waardering