Bluelene® - Anti-aging Hydraterende (dag)crème
EUR  46,95

Bluelene® - Anti-aging Hydraterende (dag)crème

 • Dagcrème voor een stralende huid
 • Met methyleenblauw
 • Huid & Anti-aging
 • Unieke gepatenteerde formule
 • 30 ml
Op voorraad
SKU
BL-03
EUR  46,95
 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis!
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bluelene® Daily Moisturizer van Mblue Labs™

Bluelene® Daily Moisturizer is een hydraterende dagcrème met een lichte textuur op basis van effectieve ingrediënten zoals methyleenblauw. Deze bijzondere stof staat centraal in de gepatenteerde formules van de crèmes van Mblue Labs™. Methyleenblauw is een goed gedocumenteerde stof die de huidverstevigende vezels (collageen en elastine) stimuleert. Bluelene® Daily Moisturizer dagcrème bevat geen parabenen of parfum en is geschikt voor alle huidtypes.

Voordelen:

 • Lichte textuur voor dagelijks gebruik
 • Bestrijdt het huidverouderingsproces
 • Extra voedend en hydraterend voor alle huidtypes
 • Methyleenblauw stimuleert huidverstevigende vezels
 • Methyleenblauw is een beschermende antioxidant
 • Vrij van parabenen en parfum

De wetenschap achter Bluelene® Daily Moisturizer

Het begrijpen en ontdekken van de mysteries van moeder natuur vraagt vaak een lang en toegewijd proces van wetenschappelijk onderzoek. De oprichtster van Mblue Labs™, de producent van de Bluelene® crèmes, behaalde in 2005 haar doctoraat bij de Johns Hopkins Universiteit en werkt als professor aan de Universiteit van Maryland. Dr. Kan Cao bracht jaren door in het laboratorium en maakte van haar studie naar veroudering haar carrière. Als een van ‘s werelds meest toonaangevende wetenschappers op dit vlak ontdekte ze het effect van de bijzondere stof methyleenblauw. Ze ontwikkelde een bijzondere productenlijn van Bluelene® huidcrèmes gebaseerd op een gepatenteerde formule met methyleenblauw.

Methyleenblauw is een welkome innovatie

Methyleenblauw is een veel voorkomende kleurstof. In het laboratorium van dr. Cao bleek deze stof effectieve en breed werkende anti-aging eigenschappen voor de menselijke huid te hebben. Methyleenblauw (methylene blue in het Engels) is in nanomolaire concentraties een krachtige cel stimulerende antioxidant en bestrijdt het huidverouderingsproces op verschillende manieren in de huidmatrix. Een welkome innovatie op het gebied van huidverzorging.

Oxidatieve stress en huidveroudering

Oxidatieve stress is een van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Toepassing van antioxidanten in huidverzorging wordt algemeen aanvaard als een effectieve aanpak om het verouderingsproces van de huid te vertragen. Methyleenblauw is een mitochondriaal gerichte antioxidant die effectiever lijkt te zijn dan andere antioxidanten die zich op de mitochondriën richten.

Methyleenblauw is een eeuwenoude stof

Methyleenblauw is een eeuwenoude stof die voor het eerst werd gesynthetiseerd in 1876. Het is door de jaren heen gebruikt in uiteenlopende toepassingen. Methyleenblauw is een diaminofenothiazine die het elektronentransport in de mitochondriën op een positieve wijze moduleert. Methyleenblauw is zeer permeabel in biologische membranen waardoor het vrij gemakkelijk de intracellulaire compartimenten zoals mitochondriën, lysosomen en de celkern kan binnendringen.

Een prijswaardige ontdekking

De ontdekking van methyleenblauw door Dr. Cao werd gepubliceerd in Nature Scientific Reports en werd alom geprezen door de wetenschappelijke gemeenschap. Ook werd ze finalist aan de Universiteit van Maryland voor de uitvinding van het jaar. Haar ontdekking was te zien in veel grote media, zoals Cosmetics Design en Allure.

Bescherming tegen verschillende invloeden

De huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van het menselijk lichaam en is psychologisch gezien een belangrijk onderdeel van het lichaamsbeeld voor mannen en vrouwen. We proberen de huid mooier te maken met make-up en verzorgende producten. Een verouderde huid heeft algemeen bekende zichtbare biologische kenmerken. Er zijn twee verschillende soorten huidveroudering, intrinsiek en extrinsiek, veroorzaakt door fysiologische en omgevingsfactoren.

Intrinsieke en extrinsieke factoren

Intrinsieke huidveroudering weerspiegelt de natuurlijk voorkomende veranderingen in de huid naarmate we ouder worden. Extrinsieke huidveroudering is een versnelde vorm van veroudering als gevolg van blootstelling van de huid aan factoren in de omgeving zoals bijvoorbeeld rook, zonlicht of luchtverontreiniging. Hoewel beide vormen verschillend zijn, hebben ze gemeenschappelijk dat de huidveroudering deels te wijten is aan de oxidatieve belasting door vrije radicalen.

Over Mblue Labs™

Mblue Labs™ is opgericht door dr. Kan Cao, een van ’s werelds toonaangevende wetenschappers op het gebied van onderzoek naar veroudering. Ze behaalde haar doctoraat in 2005 aan de Johns Hopkins Universiteit en werkt als professor aan de Universiteit van Maryland. Dr. Cao bracht het grootste deel van haar carrière door in het laboratorium om het proces van veroudering te bestuderen. Cao is de ontdekker van methyleenblauw, een stof met sterke anti-aging eigenschappen voor de menselijke huid. Bluelene® is een speciale productenlijn van huidcrèmes van Mblue Labs™ op basis van methyleenblauw. De crèmes bevatten geen parabenen en parfums.

Meer informatie
Product Naam
Bluelene® - Anti-aging Hydraterende (dag)crème
Merk
Bluelene
Inhoud
30 ml
Gebruiksaanwijzing

Breng 's ochtends, na het reinigen van de huid, aan op gezicht en hals.

Ingrediënten per dosering

Water, Oryza Sativa (Rijst) Zemelenolie, Glycerine, Cetearylalcohol, Stearinezuur, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Polysorbaat 60, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruitolie, Pelargonium Graveolens (Geranium) Olie, Citrus Grandis (Grapefruit) Schil Olie, sorbinezuur, caprylylglycol, fenoxyethanol, basisblauw 9 (methyleenblauw).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Dit product is te vinden in de volgende categorieën:
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bluelene® - Anti-aging Hydraterende (dag)crème
Uw waardering