Bluelene® - Anti-aging Nachtcrème

 • Categoriën: Crèmes & Huid
 • Vochtinbrengende nachtcrème
 • Met methyleenblauw
 • Gepatenteerde formule
 • Huid & Anti-aging
 • Voor alle huidtypen
 • 30 ml
Niet op voorraad
SKU
BL-01
EUR  57,45
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Bluelene® Anti-aging Nachtcrème van Mblue Labs™

De Bluelene® Night Cream is een hydraterende en voedende nachtcrème met een lichte textuur en het unieke ingrediënt methyleenblauw. Dit bijzondere ingrediënt maakt deze crème van Mblue Labs™ tot een revolutionaire anti-aging formule. Methyleenblauw is een bijzondere stof die Mblue Labs™ heeft onderzocht op haar huidverstevigende en huidverjongende eigenschappen en vervolgens is de Bluelene® Night Cream ontwikkeld op basis van een unieke, gepatenteerde formule. De revolutionaire Bluelene® Anti-aging Nachtcrème voedt de huid tijdens de nacht, bevat geen parabenen of parfum en is geschikt voor alle huidtypes.

De wetenschap achter Bluelene® Anti-aging Nachtcrème

Het begrijpen van de mysteries van moeder natuur vraagt vaak een lang en toegewijd proces van wetenschappelijk onderzoek. Dr. Kan Cao, de oprichter van Mblue Labs™, de producent van de Bluelene® crèmes, bracht jaren door in het laboratorium en bouwde haar carrière rondom het proces van huidveroudering. Cao behaalde in 2005 haar doctoraat bij de Johns Hopkins Universiteit en werkt als professor aan de Universiteit van Maryland. Ze is een van ‘s werelds meest toonaangevende wetenschappers op het vlak van veroudering en ontdekte het effect van de bijzondere stof methyleenblauw op huidveroudering. Ze ontwikkelde een unieke productenlijn van Bluelene® huidcrèmes gebaseerd op een gepatenteerde formule met methyleenblauw.

Voordelen:

 • Gepatenteerde formule met methyleenblauw als effectieve stof
 • Lichte textuur voor voeding tijdens de nacht
 • Vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden
 • Extra voedend en hydraterend voor alle huidtypes
 • Methyleenblauw behoudt de stevigheid van de huid
 • Methyleenblauw heeft een antioxidatieve en hydraterende werking
 • Vrij van parabenen en parfum

Innovatie met methyleenblauw

Methyleenblauw is een veel voorkomende kleurstof die gebruikt wordt in uiteenlopende toepassingen. Dr. Cao ontdekte in haar laboratorium dat deze stof effectieve en breed werkende anti-aging eigenschappen heeft voor de menselijke huid. Methyleenblauw ('methylene blue' in het Engels) is in nanomolaire concentraties een krachtige antioxidant. De stof bestrijdt op verschillende manieren het huidverouderingsproces en is een revolutionaire innovatie op het gebied van huidverzorging. Oxidatieve stress is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. Het gebruik van antioxidanten in huidverzorging wordt dan ook breed aanvaard als een effectieve aanpak om het huidverouderingsproces van de huid zichtbaar te verminderen.

Herontdekking van eeuwenoude stof

Methyleenblauw werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1876. Het is een diamino fenothiazine die onder meer invloed heeft op het elektronentransport in het lichaam. De ontdekking door Dr. Cao van de effecten van methyleenblauw op het vlak van huidveroudering werd gepubliceerd in Nature Scientific Reports en werd alom geprezen door de wetenschappelijke gemeenschap. Ook werd ze finalist aan de Universiteit van Maryland voor de uitvinding van het jaar. Haar ontdekking was te zien in veel grote media, zoals Cosmetics Design en Allure.

Het belang van een goede nachtcrème 

De huid is het grootste en meest zichtbare orgaan van het menselijk lichaam en kan mede bepalend zijn het lichaamsbeeld van mannen en vrouwen. Veroudering van de huid is doorgaans zichtbaar. Hoewel huidveroudering een normaal verschijnsel is, wordt het nog niet altijd als zodanig geaccepteerd. Velen van ons proberen de huid dan ook mooier te maken met make-up en verzorgende producten. Huidveroudering kan intrinsiek zijn en veroorzaakt worden door fysiologische factoren, maar kan ook extrinsiek worden veroorzaakt door omgevingsfactoren. Intrinsieke huidveroudering toont natuurlijke, normale veranderingen in de huid naarmate we ouder worden. Extrinsieke huidveroudering is een versnelde vorm van veroudering als gevolg van blootstelling van de huid aan omgevingsfactoren zoals bijvoorbeeld rook, zonlicht of luchtverontreiniging. Hoewel beide vormen verschillend zijn, hebben ze gemeenschappelijk dat de huidveroudering te maken heeft met oxidatieve belasting door vrije radicalen.

Over Mblue Labs™

Mblue Labs™ is opgericht door dr. Kan Cao, een van ’s werelds meest toonaangevende wetenschappers op het gebied van onderzoek naar huidveroudering. Dr. Cao bracht het grootste deel van haar carrière door in het laboratorium en bestudeerde het proces van veroudering. Ze behaalde haar doctoraat in 2005 aan de Johns Hopkins Universiteit en werkt als professor aan de Universiteit van Maryland. Cao ontdekte methyleenblauw, een stof met sterke anti-aging eigenschappen voor de menselijke huid. Ze ontwikkelde met haar organisatie Mblue Labs™ een speciale productenlijn van Bluelene® huidcrèmes op basis van het bijzondere ingrediënt methyleenblauw. De crèmes zijn volledig vrij van parabenen en parfums.

Meer informatie
Product Naam
Bluelene® - Anti-aging Nachtcrème
Art.nr.
BL-01
Merk
Bluelene
Inhoud
30 ml
Gebruiksaanwijzing

Breng 's nachts na het reinigen van je huid een dunne laag op gezicht en hals aan. Kan als nacht- en dagcrème gebruikt worden.

Ingrediënten per dosering

Water, Oryza Sativa (Rijst) Zemelenolie, Glycerine, Cetearylalcohol, Stearinezuur, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Polysorbaat 60, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruitolie, Pelargonium Graveolens (Geranium) Olie, Citrus Grandis (Grapefruit) Schil Olie, sorbinezuur, caprylylglycol, fenoxyethanol, basisblauw 9 (methyleenblauw).

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Allergenen
Geen
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bluelene® - Anti-aging Nachtcrème
Uw waardering