Spijsverterings Enzymen

Waardering:
100% of 100
 • Volledig spectrum met 16 spijsverteringsenzymen
 • Spijsvertering & darmflora
 • Met probiotica
 • Effectief en veilig in gebruik
 • 90 plantaardige capsules
Niet op voorraad
SKU
RB-114
EUR  36,75
 • Binnen 1 - 3 dagen verzonden
 • Vragen over dit product? Bel 024 - 6635366 of spreek ons aan op de chat

Spijsverteringsenzymen van Doctor's Best

Doctor’s Best Spijsverteringsenzymen is een complete formule met een volledig spectrum van maar liefst 16 spijsverteringsenzymen aangevuld met probiotica. Ze helpen bij het afbreken van koolhydraten, vezels, vetten en eiwitten in de voor het lichaam bruikbare eenheden glucose, vetzuren en aminozuren. De formule van Doctor’s Best bevat ook speciale enzymen, zoals alfa-galactosidase en bèta-glucanase, die helpen bij het verteren van groenten, bonen en granen.

Voordelen:

 • Unieke formule met een volledig spectrum aan spijsverteringsenzymen
 • Met probiotica
 • Bevat geen gluten, gmo-vrij
 • Geschikt voor vegetariërs

16 verschillende spijsverteringsenzymen met probiotica

Spijsverteringsenzymen in supplementvorm zijn veilig in gebruik. Naarmate we ouder worden, kan de productie van enzymen afnemen. Daarnaast spelen leefstijlaspecten hierin een rol. Deze complete formule met spijsverteringsenzymen van Doctor’s Best bevat:

Ondersteuning voor de afbraak van koolhydraten en vezels

 • Alfa-galactosidase – Dit enzym breekt koolhydraten zoals raffinose en stachyose af. Deze oligosachariden komen veel voor in rauwe groenten, bonen en peulvruchten.
 • Amylase – Dit enzym breekt koolhydraten af zoals zetmeel en glycogeen. Glycogeen is een polysacharide van glucose die als reservebrandstof ligt opgeslagen in de spieren en lever.
 • Bèta-glucanase – Dit essentiële enzym breekt de bètavorm van glucoseverbindingen af die voorkomt in hele granen zoals gerst, haver en tarwe.
 • Cellulase – Dit enzym helpt bij het vrijmaken van voedingsstoffen in groenten en fruit door de afbraak van plantvezels ofwel cellulose.
 • Glucoamylase – Dit enzym vult het effect van hemicellulase aan en breekt polysachariden in plantaardige voedingsmiddelen af. Het breekt zetmeel af in glucose.
 • Hemicellulase – Dit enzym breekt hemicellulose, een reeks koolhydraten, polysachariden, die voorkomen in plantaardige voedingsmiddelen.
 • Invertase – Dit enzym breekt koolhydraten af, en helpt vooral bij de vertering van sucrose, ook bekend als tafelsuiker.
 • Lactase – Dit enzym breekt lactose (melksuiker) in melk en andere zuivelproducten af in galactose en glucose.
 • Phytase – Het enzym fytase breekt plantaardige koolhydraten af. Het breekt vooral fytinezuur af in noten, granen, zaden en groene bladgroenten waardoor mineralen in plantaardige voedingsmiddelen vrij komen en beter worden opgenomen.
 • Xylanase – Dit enzym is een subtype van het enzym hemicellulase en breekt oplosbare vezels in voedingsmiddelen af.

Ondersteuning voor de vertering van eiwitten

 • Bromelaïne - Dit enzym is familie van de proteolytische enzymen en is afkomstig uit de stengel van de ananasplant. Het breekt eiwitten af in aminozuren.
 • Papaïne – Dit proteolytische enzym wordt onttrokken aan onrijpe papaya en breekt eiwitten af in aminozuren.
 • Protease – Proteasen zijn enzymen die eiwitcomplexen afbreken en omzetten in aminozuren.

Ondersteuning voor de vertering van vetten

 • Lipase – Lipase is het belangrijkste enzym dat vetten afbreekt vetzuren. Lipase hydrolyseert triglyceriden in vetzuren en glycerolmoleculen, waardoor vetten beter worden benut in het lichaam.

Probiotica

 • Micro-organismen Bacillus subtilis – Deze formule is aangevuld met probiotische organismen.

Kwantumeffecten enzymen

Enzymen verrichten essentieel werk in ons lichaam. Ze vormen katalysators voor biochemische reacties in cellen en kunnen deze processen tot wel een biljoen maal versnellen. Hoe kan dat? Enzymen maken gebruik van het tunneleffect uit de kwantummechanica, ook wel tunneling genoemd. Hierbij gaat een deeltje door een barrière heen. Je zou het als volgt kunnen voorstellen: het deeltje heeft niet genoeg energie om over een hoge berg heen te gaan, maar kan wel zichzelf via een soort tunnel teleporteren. Het verdwijnt aan de ene kant van de berg om vervolgens op hetzelfde moment weer aan de andere kant te verschijnen. Zonder tunneling zouden enzymen nooit de chemische reacties zo kunnen versnellen.

Over Doctor’s Best

Doctor’s Best is opgericht door een arts in 1990 vanuit zijn interesse in goede voeding vanuit een wetenschappelijke perspectief. Inmiddels heeft het bedrijf al ruim 200 state-of-the-art voedingssupplementen geproduceerd. De producten bevatten hoofdzakelijk merkgrondstoffen en worden grondig getest in elke stap in het productieproces, van grondstof tot eindproduct. Het bedrijf hanteert de richtlijnen voor Current Good Manufacturing Practice (cGMP) bij de vervaardiging van de producten.

Doctor’s Best werkt samen met voedingswetenschappers die over de hele wereld op zoek zijn naar superieure ingrediënten die goed zijn onderzocht. Dit leidt tot kwalitatief hoogwaardige eindproducten gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Gestandaardiseerde merkproducten

Doctor’s Best gebruikt in zijn producten bijna uitsluitend gepatenteerde en gestandaardiseerde merkstoffen van officiële handelsmerken die uitvoerig zijn onderzocht. De echtheid van deze ingrediënten is in alle producten gegarandeerd. Doctor’s Best gebruikt nooit alternatieven. Dit resulteert in een kwalitatieve superieure supplementenlijn met een zeer hoge biologische beschikbaarheid.

Meer informatie
Product Naam
Spijsverterings Enzymen
Art.nr.
RB-114
Merk
Doctors Best
Inhoud
90 capsules
Gebruiksaanwijzing

Neem 1 capsule bij elke maaltijd of zoals aanbevolen door een arts of therapeut.

Ingrediënten per dosering

Mengsel van spijsverteringsenzymen: 20.000 DU amylase-mengsel (2 stammen), 95.000 HUT protease SP plus mengsel (4 stammen), 250 DPP-IV dipeptidyl-peptidase IV, 50 GDU bromelaïne, 5000.000 FCC PU papaïne, 100 INVU invertase, 3250 CU cellulase, 65 BGU beta-glucanase, 500 GaIU alpha-galactosidase, 750 HCU hemicellulase, 650 XU xylanase, 10 FTU fytase, 50 AGU glucoamylase, 3000 FIP lipase, 1000 ALU lactase, 1 miljard CFU Bacillus subtilis.

EU Norm
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Overige Ingrediënten

Gemodificeerde cellulose (plantaardige capsule).

Dieet
Vegetarisch
Gebruiksadvies
Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik. Bewaaradvies: zie verpakking
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spijsverterings Enzymen
Uw waardering
Klantenreviews
 1. Geweldig product
  Algehele beoordeling
  100%
  Geweldig product met geweldige spijsverteringsenyzmen! - naar mijn mening de beste verkrijgbaar in NL en zelfs met DPP-IV! - Ik gebruik 3x daags 1 capsule bij de maaltijd. Het helpt mij enorm bij het prikkelbare darm syndroom.

  Gereviewd door

  Gepost op